• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara memura kalacak yer sorunu

gece falan takılan bi tip değilim canım.da öğrenci değilim diye yurda almalarında bi problem olur mu
Olmaması lazım. Ben yeni mezundum gerçi sorun olmamıştı. Yer de vardı adam değerndirdi boş tutacağına odayı.
Şimdi o kadar çok apart, yurt tarzı yerler var ki sorun olacağını sanmıyorum.

şimdi özel bi kız yurdu buldum 600 liraya .baya iyi tek kişilk odaları falan da var.hani orası olursa uzun süre kalabilirim.balgatta bana 10 dk .eğer olmazda ev düşünürsem senin dedğin olacak :)
gayet mantıklı olabilir. Tmm cnm bi ihtiyacın olursa haberleşiriz buralardayım

kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
ankarayı bilmiyorsun galiba. çankaya merkez ile eskişehir yolu arasında mesafe çok ve oranın trafiği Allaha emanet. ama eskişehir yolu üzerinde kalabileceğin bir yer yok en yakın aştiye yakın etlik taraflarında öğrenci yurtları ve benzeri yerleri bulabilşrsin. güvenli semttir. ulaşım olanakları olarak da bildiğim kadarıyla aşti önünden dolmuş kalkıyor.
servisin olduğunu düşünüyorum yoksa en dolmuşla öyle olur diye düşünüyorum. ayrıca kmetroda var ama aktarmanın nereden olduğunu bilmiyorum. aştiye kadar ankaray var oradan diğer metroya geçiş varmı bilgim yok...

Yorumları okudum da; Mavera kız öğrenci yurdu gayet güzel bir yer.Üniversitede okurken şehir dışından gelen arkadaşlarım kalıyordu çok memnunlardı.Ankara'ya geldiğinizde bi gidip görüşün. Beğenmezseniz başka bir yer bulmanız gayet kolay bu şehirde.Bu arada hayırlı olsun.

Yorumları okudum da; Mavera kız öğrenci yurdu gayet güzel bir yer.Üniversitede okurken şehir dışından gelen arkadaşlarım kalıyordu çok memnunlardı.Ankara'ya geldiğinizde bi gidip görüşün. Beğenmezseniz başka bir yer bulmanız gayet kolay bu şehirde.Bu arada hayırlı olsun.
baya düşündüm araştırdım mavera kurumun servisinin güzergahında metroya da yakın.eğer anlaşabilirsek maverayı düşünüyorum.fiyatlar nedir bilmiyorum :) ama yıllık anlaşma yapıyorlarmış benim sonradan ayrılma durumum olabilir 1 yıllık para vereyim istemiyorum aylık anlaşma yaparlar mı acaba ?

ankarayı bilmiyorsun galiba. çankaya merkez ile eskişehir yolu arasında mesafe çok ve oranın trafiği Allaha emanet. ama eskişehir yolu üzerinde kalabileceğin bir yer yok en yakın aştiye yakın etlik taraflarında öğrenci yurtları ve benzeri yerleri bulabilşrsin. güvenli semttir. ulaşım olanakları olarak da bildiğim kadarıyla aşti önünden dolmuş kalkıyor.
servisin olduğunu düşünüyorum yoksa en dolmuşla öyle olur diye düşünüyorum. ayrıca kmetroda var ama aktarmanın nereden olduğunu bilmiyorum. aştiye kadar ankaray var oradan diğer metroya geçiş varmı bilgim yok...
yok canım bilmiyorum.çankayada eskişehir yolu üzerinde kurumum diyanete yakın öyle diyeyim.kurumun servisiyle gidip geleceğim.özel kız yurdu düşünüyorum bakalım olursa.ev bakarsam da etimesgut,balgat ,sincan falan düşünüyorum

yok canım bilmiyorum.çankayada eskişehir yolu üzerinde kurumum diyanete yakın öyle diyeyim.kurumun servisiyle gidip geleceğim.özel kız yurdu düşünüyorum bakalım olursa.ev bakarsam da etimesgut,balgat ,sincan falan düşünüyorum
etimesgut sincan okadar uzak ki sabah akşam en az toplam 2 2,5 saatin yolda geçer. balgat pahalıdır. yenimahalle merkez tarafı düşün derim ben. hem merkeze hem de çalışacağın yere yakın. google map e çok güvenme sen ;)

Hehe konuya verecek cevabim yok, ama bende bir Ankara sevdasidir gidiyor, atanmak istediğim kurum orda tabi 95 kusur falan almam lazım, muhlik okuyorum, sen önden git bir kolacan et bakalim ben de gelcem ins seneye :D
Saka bir yana hayirlisi olsun, ins güzel kalcak bir yer bulursun kendine ;)

kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
merhaba hayırlı olsun. Bende Çankayada memurum 7 ay oluyor atanalı. Şuan öğrenci yurdunda kalıyorum. yakın zmaanda kurumdan arkadaşla eve çıkmayı düşünüyoruz diğer ihtimalde ben kendim çıkcam. eğer istersen haberleşebiliriz ev içinde.

Back
X