- 4 Kasım 2017
- 2.022
- 597
- 123
- 35
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
-
Sizinde mı düşük amh acaba ?Merhaba ben de şuan doktor arayışındayım. Novaartla geçen Whatsapp üzerinden görüştük tedavi için 85 bin + ilaçlar denildi. Bence fiyat çoğu merkeze göre makul. Bu fiyatın fazlasına geçen yıl bahçecide yaptırdım.
Benim tüpler kapalı amh da çok yüksek değilSizinde mı düşük amh acaba ?
Merhabalar. 85 binin içinde neler varmış? yumurta toplama, aradaki muayeneler, kan testleri ve ilk transfer dahil mi acaba? bilgi verdiler mi sizeMerhaba ben de şuan doktor arayışındayım. Novaartla geçen Whatsapp üzerinden görüştük tedavi için 85 bin + ilaçlar denildi. Bence fiyat çoğu merkeze göre makul. Bu fiyatın fazlasına geçen yıl bahçecide yaptırdım.
Merhabalar. 85 binin içinde neler varmış? yumurta toplama, aradaki muayeneler, kan testleri ve ilk transfer dahil mi acaba? bilgi verdiler mi size
TÜP BEBEK TEDAVİ ÜCRETİMİZ İLAÇLAR HARİÇ 85.000TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR. BU ÜCRETE TEDAVİYE BAŞLADIKTAN SONRAKİ ULTRASONLU MUAYENELER, ALINACAK HORMON TESTLERİ (E2,LH,PROGESTERON), ANESTEZİLİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ, EMBRİYO TRANSFER İŞLEMİ BU ÜCRETİN İÇİNE DAHİLDİR. Denildi
Fiyatlar bence gayet iyi bu parayı ünv hastaneleri istiyo nerdeyseçok teşekkür ederim valla çok açıklayıcı oldu. fiyat fena değilmiş o zaman gerçekten.
Evet aynen o sekilde. Bazi yerler surekli muayene ücreti defalarca ücret aliyor. Nova artta öyle bişey yok o yünden iyiMerhabalar. 85 binin içinde neler varmış? yumurta toplama, aradaki muayeneler, kan testleri ve ilk transfer dahil mi acaba? bilgi verdiler mi size
Sizde mi nova artta tedavi göreceksiniz acabaçok teşekkür ederim valla çok açıklayıcı oldu. fiyat fena değilmiş o zaman gerçekten.
hayır ama bana bir yakınım tavsiye etmişti. şu an tedavim devam ediyor. işe yaramazsa sonra belki doktorumu değiştirmeyi düşünürsem diye sormak istedim.Sizde mi nova artta tedavi göreceksiniz acaba
Anladım teşekkür ederim yakınınız nova artta mı hamile kalmış acabahayır ama bana bir yakınım tavsiye etmişti. şu an tedavim devam ediyor. işe yaramazsa sonra belki doktorumu değiştirmeyi düşünürsem diye sormak istedim.
evet ikinci denemesinde ikiz bebekleri olduAnladım teşekkür ederim yakınınız nova artta mı hamile kalmış acaba
Maşallah darısı bizlere olsun. Genelde novaarta ikinci denemede gebe kalan çok duydum benim rezervin düşük 2 ayrı doktordan sonra bende ahmet hocaya yeni geldim ama bilmiyorum ne olur yumurta çıkmadı bu ay çünkü hayırlısı bakalımevet ikinci denemesinde ikiz bebekleri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?