Bende Ankara’da İbrahim Esinler ile başladım sürece ilk gebeliğim doğal oldu ikinciyi istedik bir türlü olmadı bulunduğum şehirde kaç Dr gittiysem olur dedi zaten bir tane olmuş ! Ancak adet düzenim o kadar bozulmuştu ki artık çocuk işi ikinci planda kalmıştı biran önce sürekli adet olmak uzun sürmesi benim psikolojimi etkiledi. Hocama da bu şekilde ulaştık. Önce adetim düzenlendi E2 değeri önemliymiş transfer için daha sonra OPU gerçekleşti(12 yumurta toplandı 8 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu )ve sonrasında rahimde perde olduğunu ve birde rahimde yara olduğunu söyledi Yara yakıldı perde de histeroskopi ile düzeltildi. 3 ay rahim dinlendirme oldu 4. Ay da E2 yüksek çıkınca ilaca başlandı. Artık ilk transferi oldum ve ilki negatif geldi kafam rahat değildi ve hiç olumsuza hazırlamamıştım kendimi. 2. Transferi hiç beklemeden gerçekleştirdik ve sonuç çok şükür gebeliğim gerçekleşti. Yarında kalp atışını duymak için gideceğim

tüp bebek sürecine girdiysek maddi olarak epey zorlanacağız ancak bunu kullanan zaten düşmüş bu yola bizde binelim tepelerine diyen çok Dr var hatta bi enjektör bile bizden olsun demeyen eczanesine kadar çok vardır. Ancak ben hocama güvendim hem maddi olarakta bizi de yıpratmamak için hep bir çözümü bulunuyor . Zaten kendisi aynı zamanda Hacettepe üni de Dr. Tahliller için oraya yönlendirmişti. Hatta perde ameliyatını da orda olduk paranız cebinizde kalsın diye. Sadece kendisine vermiştik . Memnunum hocamdan gidenlerin de memnun kalacağını düşünüyorum