- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
Hayirli ugurlu olsun. Ben mehmet hocanin hastasiyim. Hem hocalar hem ekip cok iyi bence gul hemsire murselin (ismini dogru telafuz ettim umarim) hemsire insan halindn anlayan saglikcioar. Drlari zaten soylemiyorum. Gercekten islerinde iyiler. Ama son zamanlarda hastalar yogunluktan ge ilgisizlikten sikayetci. Elindn gldigince erken git randevuya. ben merkez acilmadan kapisinda olmaya calisiyordum. Evet cok yogunlar ama baska drun 10 defa bakip goremedigini onlar tek bakista gorebiliyorlar. Gebelik takibinde de bence cok iyiler tahlillerin hepsi gazide yapiliyor. dilerim hersey istedigin gibi olur. Allah yar ve yardimcin olsun.
Nova artta ikinci normald ucuncu tedavi ile Rabbimin armagini melegimi bekliyorum suandaKalabalık olması işlerinde iyi olduğunu gösterir bence. ben bu gün gittim ve çok memnun kaldım. Devlet hastanesinden sonra oraya gitmek iyi geldi bekledim ama o kadar da sıkıcı değildi. Ben ahmet hocayla görüştüm aynı şekilde gazide verdim tahlillerimi ve çok şaşrıtıcı şeklide hemen tedaviye başladık . İğne verdi bana zekai tahirde aylardır yapmaları gereken şeyi burda 1 saatte hallettim. İnşallah bu ay güzel haberleri alırız. sizin tedavi süreciniz nasıl :)
Nova artta ikinci normald ucuncu tedavi ile Rabbimin armagini melegimi bekliyorum suandadarisi senin basina
Hayırlı olsun Şuan hamilesiniz. Nasıl devam etti sürecinız tedaviniz merak ettimNova arta ahmet hocaya gidiyorum ve gerçekten çok memnun kaldım. çok kibar bir doktor :) çok şükür herşey yolunda gidiyor. salıya aşılamam olacak inşallahh:)) devlet hastanesine gidip imkanı olan herkes bence iyi bir doktora gitmeli. Aylardır yapacakları şeyleri ahmet hoca bana birgünde verdi. Profesyonel ellerde olmak gerçekten iç rahatlacı birşey sonuçta zaten maddi manevi yıpranıyorsun ama en azından güvenilir ellerde olduğunu bilmek güzel. herkese tavsiye ederim
teşekkür ederim :) Darısı sizlerin başına inşallahh. Ben 2 negatif aşılamanın sonunda ara vermeye karar verdim . Yani tüp bebek düşünüoduk artık . Ahmet hoca en az 6 ay daha beklicez dedi o ay kendiliğimden hamile kaldım. Hayatımın en rahat bebek düşünmediğim kendimi tüp bebeğe endekslediğim aydı. Sanırım sizinde sebepsiz. Yani bişeyin zmanı var . İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız .Hayırlı olsun Şuan hamilesiniz. Nasıl devam etti sürecinız tedaviniz merak ettim
Aynen sebepsiz diyorlar ama morfoloji sınırın üstünde aman aman yüksek degil belki de odur sebebi.. Ne güzel Allahım nasip etmiş veilaçların da etkisi devam etmiştirmuhtemelen ve kısmı olmuşteşekkür ederim :) Darısı sizlerin başına inşallahh. Ben 2 negatif aşılamanın sonunda ara vermeye karar verdim . Yani tüp bebek düşünüoduk artık . Ahmet hoca en az 6 ay daha beklicez dedi o ay kendiliğimden hamile kaldım. Hayatımın en rahat bebek düşünmediğim kendimi tüp bebeğe endekslediğim aydı. Sanırım sizinde sebepsiz. Yani bişeyin zmanı var . İnşallah sizde güzel haberleri alırsınız .
ahmet hoca dünyanın en iyi adamı insana acayip güven verio gerçekten gözüm kapalı güvenebileceğim bi doktor gebelik takipte çok istedim ama maddi anlamda güvenemedim kendime . Negatif oldugunda acabalarım oldu ama nasip kısmet olup olmaması süreç çok basit hiç gereksiz şeylerle kafa doldurmuyor. Bilmem gerkenleri söylüyor. biz tüp bebek için görüşmeye gittik bizi kovaldı resmen gidin die normalde parayla işi olan bi insan olsa asla vakit kaybetmez bize bu ay yapalım deseydi yaptırcaktık okadar hazır gittik . Ama ara verdi .Allah razı olsun ondan .Aynen sebepsiz diyorlar ama morfoloji sınırın üstünde aman aman yüksek degil belki de odur sebebi.. Ne güzel Allahım nasip etmiş veilaçların da etkisi devam etmiştirmuhtemelen ve kısmı olmuş
Peki aşılama süreçlerinde memnun kaldın mi
Yalniz ben suan bu ay olsun desin yaptıracağım modundayim:) bana da git demez Insallah. Ben aşılama oldum hakkimi doldurdum bence tup bebege yonlendirir gibiahmet hoca dünyanın en iyi adamı insana acayip güven verio gerçekten gözüm kapalı güvenebileceğim bi doktor gebelik takipte çok istedim ama maddi anlamda güvenemedim kendime . Negatif oldugunda acabalarım oldu ama nasip kısmet olup olmaması süreç çok basit hiç gereksiz şeylerle kafa doldurmuyor. Bilmem gerkenleri söylüyor. biz tüp bebek için görüşmeye gittik bizi kovaldı resmen gidin die normalde parayla işi olan bi insan olsa asla vakit kaybetmez bize bu ay yapalım deseydi yaptırcaktık okadar hazır gittik . Ama ara verdi .Allah razı olsun ondan .
sonuçlarınıza göre yönlendirir. Allah gönlünüze versin. Gerek kalmaz belki:)Yalniz ben suan bu ay olsun desin yaptıracağım modundayim:) bana da git demez Insallah. Ben aşılama oldum hakkimi doldurdum bence tup bebege yonlendirir gibi
Amiinn insallah ama sanmiyorum artık trdavisiz olacaginisonuçlarınıza göre yönlendirir. Allah gönlünüze versin. Gerek kalmaz belki:)
Ben yeni başlıycam hem pko su olup hem kilolu bir bayan varmı pozitif sonuç alan nolur yardım edin annem araştırıp buldu doktorları ben malatyadayım ankaraya gidicem bu doktorlar için işlerinde başarılılarmış ilk süreci anlatabilecek biri varmı 5 yıldır çocuğum olmuyor çok zor zamanlar geçiriyorum artık her bebek gördüğümde her hamilelik haberi aldığımda neden diyorum benim neden olmuyor ben kadın değilmiyim bir çaresi yokmu bunun
Canım merhaba biraz geçmiş yazalı ama diğer Nova art sayfası var ordan yazabilirsin yanıltlayan daha çok olur bende oraya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?