Tüp Bebek Merkezleri ANKARA NOVAART TÜP BEBEK MERKEZİ

galadriel80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.025
691
358
Arkadaşlar merhaba, ben 34 yaşında anneliği henüz tadamamış bir bayanım 1,5 yıllık evliyim ve eşim ile hiç korunmadık. Eşim 9 ay evvel bir varikosel ameliyatı geçirdi. Sperm ileri hız:0 morfoloji:2... Ancak halen değerleri ameliyat öncesi ile aynı. Benim yapılan tetekiklerim temiz çıktı. Eşimin görevi gereği Diyarbakır ilinde bulunuyoruz. Burada, Memorial hastanesinde Kasım ayında bir aşılama geçirdim. Malesef tutmadı Tüp bebek düşünüyoruz ama bu sefer tedavimi Ankara'da yaptırmak istiyorum. Prof. Ahmet ERDEM ve ikizi kardeşi Mehmet ERDEM'in adını sağlık çalışanı bir akrabamız verdi. Adı geçen bu doktorlarımızda tedavi gören veya Novaart Tüp Bebek merkezinde tedavi olan arkadaşlarım var ise lütfen birikimlerinizi, tecrübelirinizi paylaşın...Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim...Sağlık ve sevgiyle kalın...

Canim baska bi topikde de karsilasmistik sanirim.benimde tranaferim novartta oldu.ben kesinlikle tavsiiye ediyorum.benim dr um disardandi ilac tedavimi yumurta takibimi toplama.islemimi kendisi yapti ama sonucta otanin labratuari kullanildi ve transferimide ahmet bey yapti bu bana supriz oldu ama lendimi cok.guvende hissettim.hem kendi dr um hem ahmet bey vardi.hemsireleri falanda cokk iilerdi.bence jic pisman olamayacakson canim.benimde eaim varikoselden ameliyat olmustu on ayda degerleri 19 milyondan 7 milyona dustu morfoloji 5 di ileri hizlisi 5 di.ilk deneme 5.gun embriyosu tek emriyoyla hamile kaldim.herseyin en iisini yapmaya calisiyolar canim ama Allah ol derse olacak ...ben kendimi hep boyle teselli ettim.ayriva ahmey beyde mehmet beyde cok guven verici insanlar.

Merhaba tatlım, evet tanışmıştık:) canım mehmer hocaya muayene oldum, hem kendini hemde kliniği çok beğendim ben, yalnız henüz tedaviye başlamadık, öncelikle eşimin değerlerini tedavi ermesi için kaan aydos hocayıda gördük, mehmet hocada onayladı bizi, bir süre eşim tedavi görecek eğer yinede doğal yoldan olmazsa tüpe geçicez. Yazdığın için çok teşekkürler inşallah bende bebeğime kavuşurum, öpüyorum seni

Rica ederim canim.esinin durumu nekadar iyi olursa okadar iyi olur tabi.bizde viyamin kexiboynuzu takviyesi yapmistik en azinda kalitesi iyi olsun diye.insallah canim Allah sifa versin.hersey gonlunce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…