- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi Dolcissimo
-
ARKADAŞLAR,ONEP ANKARA'DA BURUN AMELİYATI OLAN VARSA BİLGİ VEREBİLİR Mİ BANA?OLUMLU YADA OLUMSUZ TECRÜBE VEYA FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...
Onep'te Hıfzı Dedeoğlu,Atilla Kurtay ve Ünal Şhain var...Bu isimleri duydum ben ama Onep'te gorusme sanırım ucretliymiş hangi biriyle gorusecegime karar veremedim.Acıkcası Hıfzı Bey le gorusmeyi çok istiyorum.Atilla Beyi de sen soyluyosun ve forumdan takip ettiğim kadarıyla çok iyi arastrıyosun,titizsin bu konuda ve kolay kolay begenmıyosun(benim gibi) =) ondan senin tavsiye ettign doktorla da gorusmek istiyorum.Ama sanırım ordaki doktorlar 150 ytl ye muane ediyo 300 ytl de vermek istemiyorum acıkcası ameliyat olup olmayacagım kesin olmayan bir doktora
YAPIYORLAR BANA YAPTI Atilla bey hatta bana şunları söyledi,
senin burnun boyutu çok iyi küçülmemeli kemerini hafif almak lazım dedi ve kaş burun ksmımın geniş oldugunu oranın hafif inceltilmesi gerekligini söyledi...daha da önemlisi güzel yapılırsa çok düzgün olacak ama kötü yapılırsa hata kabul etmeyecek bir burnun var dedi!!!!yanı adam yerinde yorumlar yaptı..üstüne üstlük birde burnumun içine aletle baktı öyle konuştu!!!!
önden resmimi bile çizdi!!!ama ben hata yaptım resimleri istemedim((
bana bir recete verdi ve tahlil listesi verdi bunları yaptır gel dedi!!!!ama ben tam doktor kararı vermedigim için yaptırıp gitmedim!!!
görüşmemizde hıfzı bey taşınacaklarını söylemişti.belki taşınmışlardır.ümitköy tarafına gideceklermiş.internet sitelerinde yeni telefonları vardır...
slm canım..
atilla beyın cep nosunu atayım ıstersen..
merhabalar benim çok yakın bir tanıdığım ankara Onep'te Hıfzı beye burun ve meme ameliyatı oldu cerrahi olarak son derece başarılı biri ve ayrıca ankara onepteki tüm doktorlarında başarılı olduğunu orada gördüğüm hastalardan duydum .Ayrıca tüm doktorlar hasta ile görüşme sırasında bilgisayarda çalışma yapıyorlar bilgilerinize
arkadaşım ben birkaç ay önce hıfzı beyle görüşmüştüm.konuşuyor,ilgileniyor filan ama onepin fiyatları acayip yüksek.bence abartılı rakamlar veriyorlar ama yine de sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?