Ankara Op. Dr. Kübra Zengin Altıntaş dogum yapanlar buraya

yamyamcayam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
219
143
18
Merhaba Ankara medisun hastanesinde kubra zengin hanima muayene ve doguma gitmeyi planliyorum. daha once koru hastanesinde calisiyormus. doktor hanima muayene olan ve ozellikle dogum yapanlar varsa bilgi verebilirler mi ?

Dediğiniz doktor daha önce Polatlı devlette çalışıyordu bir kere muayene olmuştum ama bana hitap etmemişti biraz sert geldi tavrı bana. Belki özelde farklı olur onu bilmiyorum. Benim için önce hastasını rahatlatmak doktor

öyle mi çok üzüldüm 😑
Bilgisi konusunda bişey diyemem ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim belki özel olduğu için daha anlayışlı olabilir siz de deneyimleyip karar verin. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım

Bilgisi konusunda bişey diyemem ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim belki özel olduğu için daha anlayışlı olabilir siz de deneyimleyip karar verin. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım
ikilemdeyim acikcasi doktor hakkinda hic yorum yok . koruda 1 yil kadar calismis medisundada 7 8 aydir calisiyor ( gerci medisun da 7 8 aylik bir hastane. eski arte hastanesiymis) . kisa sureli calisma beni tedirgin etti acikcasi. medisunda orhan hoca diye biri var herkes onu begeniyor ama bende erkek olmasin istiyorum o yuzden biraz sıkıntıliyım şu an :/

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah iyi bir doktor bulursun
ikilemdeyim acikcasi doktor hakkinda hic yorum yok . koruda 1 yil kadar calismis medisundada 7 8 aydir calisiyor ( gerci medisun da 7 8 aylik bir hastane. eski arte hastanesiymis) . kisa sureli calisma beni tedirgin etti acikcasi. medisunda orhan hoca diye biri var herkes onu begeniyor ama bende erkek olmasin istiyorum o yuzden biraz sıkıntıliyım şu an :/

Bende aynı sebepten dolayı vazgectim ve baktım da çalıştıgı kurumlarda uzun süreli kalmamış 🤔 bu benii düşündürdü biraz. Bugun memorial a gittim o yüzden. Orda nesrin hoca var çok ilgili ve samimi geldi bana özel sigorta yaptırmak lazım ama.

Bende aynı sebepten dolayı vazgectim ve baktım da çalıştıgı kurumlarda uzun süreli kalmamış 🤔 bu benii düşündürdü biraz. Bugun memorial a gittim o yüzden. Orda nesrin hoca var çok ilgili ve samimi geldi bana özel sigorta yaptırmak lazım ama.
kesinlikle az calismis olmasi beni de etkiledi ayni sekilde
bende tamamlayici sigorta icin gorustum de 6500 dedi memorial icin
esimin atanma durumu var sehir degistirmek durumunda kalabiliriz o yuzden biraz bekliyorum suan sigorta icin

Merhaba
Ben kendisine hymenoplasti ve vajinoplasti+liabioplastiye gitmiştim. Tavsiye üzerine gittiğim için memnun da kaldım açıkçası. Aynı hastanede sürekli sezaryen yaptıran biri var erkek doktor o şekilde adını çok duydum o yüzden kendisine muayeneye dahi gitmemistim. Ben hoşnut kalmıştım kendisinden ama hastane hakkında herkesin görüşü ayrı olabilir. Samimi ve enerjik biri ama bilemedim size hitap eder mi.
Merhaba Ankara medisun hastanesinde kubra zengin hanima muayene ve doguma gitmeyi planliyorum. daha once koru hastanesinde calisiyormus. doktor hanima muayene olan ve ozellikle dogum yapanlar varsa bilgi verebilirler mi ?

Ben kendisine hymenoplasti ve vajinoplasti+liabioplastiye gitmiştim. Tavsiye üzerine gittiğim için memnun da kaldım açıkçası.
Aynı hastanede sürekli sezaryen yaptıran biri var erkek doktor o şekilde adını çok duydum o yüzden kendisine muayeneye dahi gitmemistim. Ben hoşnut kalmıştım kendisinden ama hastane hakkında herkesin görüşü ayrı olabilir. Samimi ve enerjik biri ama bilemedim size hitap eder mi.
Geçmiş olsun, hayırlı olsun

kesinlikle az calismis olmasi beni de etkiledi ayni sekilde
bende tamamlayici sigorta icin gorustum de 6500 dedi memorial icin
esimin atanma durumu var sehir degistirmek durumunda kalabiliriz o yuzden biraz bekliyorum suan sigorta icin
Muaneler dahil mi 6500 acaba yoksa sadece doğummu birde hangi doktora karar verebildiniz mi

Kübra Zengin Altıntaş uzak durulması gereken biri.Benim görüntümü sosyal hayatımı mahvetti.İşine geldiği gibi.Profesyonellikten uzak ne varsa yaşattı bana.

Back
X