- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi yamyamcayam
-
öyle mi çok üzüldümDediğiniz doktor daha önce Polatlı devlette çalışıyordu bir kere muayene olmuştum ama bana hitap etmemişti biraz sert geldi tavrı bana. Belki özelde farklı olur onu bilmiyorum. Benim için önce hastasını rahatlatmak doktor
Bilgisi konusunda bişey diyemem ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim belki özel olduğu için daha anlayışlı olabilir siz de deneyimleyip karar verin. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbımöyle mi çok üzüldüm
ikilemdeyim acikcasi doktor hakkinda hic yorum yok . koruda 1 yil kadar calismis medisundada 7 8 aydir calisiyor ( gerci medisun da 7 8 aylik bir hastane. eski arte hastanesiymis) . kisa sureli calisma beni tedirgin etti acikcasi. medisunda orhan hoca diye biri var herkes onu begeniyor ama bende erkek olmasin istiyorum o yuzden biraz sıkıntıliyım şu an :/Bilgisi konusunda bişey diyemem ama sizi yanlış yönlendirmeyeyim belki özel olduğu için daha anlayışlı olabilir siz de deneyimleyip karar verin. Bu arada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım
ikilemdeyim acikcasi doktor hakkinda hic yorum yok . koruda 1 yil kadar calismis medisundada 7 8 aydir calisiyor ( gerci medisun da 7 8 aylik bir hastane. eski arte hastanesiymis) . kisa sureli calisma beni tedirgin etti acikcasi. medisunda orhan hoca diye biri var herkes onu begeniyor ama bende erkek olmasin istiyorum o yuzden biraz sıkıntıliyım şu an :/
Bende o doktora gitmeyi düşünüyorum. İzlenimleriniz nasıl acabahanimlar lutfen yorrumlarinizi bekliyorum. taniyan yok mu hicc
yorum bulamadigim icin vazgectim ama siz lutfen paylasin deneyiminizi burada ?Bende o doktora gitmeyi düşünüyorum. İzlenimleriniz nasıl acaba
kesinlikle az calismis olmasi beni de etkiledi ayni sekildeBende aynı sebepten dolayı vazgectim ve baktım da çalıştıgı kurumlarda uzun süreli kalmamışbu benii düşündürdü biraz. Bugun memorial a gittim o yüzden. Orda nesrin hoca var çok ilgili ve samimi geldi bana özel sigorta yaptırmak lazım ama.
MerhabaBende aynı sebepten dolayı vazgectim ve baktım da çalıştıgı kurumlarda uzun süreli kalmamışbu benii düşündürdü biraz. Bugun memorial a gittim o yüzden. Orda nesrin hoca var çok ilgili ve samimi geldi bana özel sigorta yaptırmak lazım ama.
Merhaba Ankara medisun hastanesinde kubra zengin hanima muayene ve doguma gitmeyi planliyorum. daha once koru hastanesinde calisiyormus. doktor hanima muayene olan ve ozellikle dogum yapanlar varsa bilgi verebilirler mi ?
Muaneler dahil mi 6500 acaba yoksa sadece doğummu birde hangi doktora karar verebildiniz mikesinlikle az calismis olmasi beni de etkiledi ayni sekilde
bende tamamlayici sigorta icin gorustum de 6500 dedi memorial icin
esimin atanma durumu var sehir degistirmek durumunda kalabiliriz o yuzden biraz bekliyorum suan sigorta icin
Dediğiniz doktor daha önce Polatlı devlette çalışıyordu bir kere muayene olmuştum ama bana hitap etmemişti biraz sert geldi tavrı bana. Belki özelde farklı olur onu bilmiyorum. Benim için önce hastasını rahatlatmak doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?