Ankara özel hastane arıyorumm yardımmmm

Kızlar ankarada özel hastane doğum durumları nasl üctetleri filan ankara etimed hastanesi nasıl bilginiz varmıı

Canım bende arayistayim etimed de banu hanımı duydum memnunlar genelde ama hastane hakkında soru işaretleri var kafaMDA bi de sincan koru da günay hanımı duydum karar asamasindayim sen naptin

kızlar merhaba.bende ankarada yaşıyorum şu an 9+3 günlük hamişim:) ben özel koru hastanesinde dr.nezih durmazlar'a gidiyorum.şimdilik bir problem yok güleryüzlü ve ilgili bir doktor.daha önce nezih hocaya gidenler varsa yada duyanlar yazarlarsa cok memnun olurum.

Csnim Merhaba bende koru düşünüyorum ama günay hanımı onunla ilgili bi bilgin var mi birde muayene ücretleri nasıl tetkikler için ayrıca ücret ödüyor muyuz doğum ücretleri ne kadar çok soru sordum k.bakma yardimci olabilirsen çok sevinirim :)

YA CANIM BİR ANDA KAFAM KARIŞŞTI KORU HASTANESİ DEĞİL BEN AKAY HASTANESİNE GİDİYORUM:)YARDIMCI OLMAK İSTERDİM:)BU HAMİLELİK BENİ FENA ETKİLEDİ:)

inşallah canım sanada:)birde şunu eklemek istiyorum ankara doğum konusunda çok skıntılı biryer.kimseden en iyi hastane için bir sonuç alamıyorsunuz.tabiki çok iyi yerler var ama çok pahalı.ayrıca en iyi doktorlardan randevu alınamıyor ben koru hastanesi ümit bey ve akrapol hastanesi bülent beyden randevu almak istedim.marttan önce randevu veremeyeceklerini o tarıhe kadar dolu olduklarını söylediler.en son akay hastanesi nezih beye karar verdim.çok şukur şimdilik bir sorunum yok.

Çok haklisin başkentte yaşamak hem avantaj hem dezavantaj ama ins hepimiz kafamiza yatan doktorlarla karşılaşabiliriz canım

Yaa canim ciddi misin? Randevu bu kadar problem oluyor mu sahiden? Ben birkac ay icerisinde hamile kalmak istiyorum, simdiden arastirmalara basladim ama boyle bir durumla karsilasacagimi hic tahmin etmemistim (

Hepinize çok teşekkürler kızlar cvp yazdığnız için ben şehir dışında oturuyorum doğumu annemin yanında yapcam etimed annemin evinin hemen karşısında yüzden bana etimed lazım yaa bilgisi olan varmıdır kii.

Canım bende yakınım etimed e banu hanımı önerdi bi arkadas :)

Hadi yaa off nasıl karar vercez yaa koruda iyi ama uzak ya

Ya o da sincan ds çok uzak değil aslında ama bilemedim bi de koru da muayene 102 liraymis etimed e göre pahalı napsam bilmiyorum bende canım ya bu cuma gitmem lazım keseyi görmeye ins . Ama nereye gideceğim i hala bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…