Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar
2025 yılı için Ankara'daki hastanelerin doğum paketi ücreti ve icereikleri nelerdir? Nekadar fiyat verdiler görüştüğümüz hastaneler
Hangi hastane
Korudan fiyat almıştım geçen hafta SGK anlaşmalı 42.500 dediler muayene doğum (normal sezaryen fark etmez) bebek için tetkikler ikili dörtlü tarama şeker yüklemesi bir iki bir şey daha vardi aklima gelmedi şuan. Kısaca her şey dahil fiyatı bir de doğum sonrası odada fotoğraf çekimi dahildi. Fotoğraf çekimi çıkartılırsa 40 bin demişlerdibaşka teklif alan yok mu? varsa paylaşırsa sevinirizz
fena değilmiş fiyatı. teşekkürlerKorudan fiyat almıştım geçen hafta SGK anlaşmalı 42.500 dediler muayene doğum (normal sezaryen fark etmez) bebek için tetkikler ikili dörtlü tarama şeker yüklemesi bir iki bir şey daha vardi aklima gelmedi şuan. Kısaca her şey dahil fiyatı bir de doğum sonrası odada fotoğraf çekimi dahildi. Fotoğraf çekimi çıkartılırsa 40 bin demişlerdi
gerçi fena değilmiş dedim ama koru hastanesinde yaşandığı iddia edilen skandal olayı unutmuşum. benim için her zaman tedirgin edici bir hastane olarak kalacakKorudan fiyat almıştım geçen hafta SGK anlaşmalı 42.500 dediler muayene doğum (normal sezaryen fark etmez) bebek için tetkikler ikili dörtlü tarama şeker yüklemesi bir iki bir şey daha vardi aklima gelmedi şuan. Kısaca her şey dahil fiyatı bir de doğum sonrası odada fotoğraf çekimi dahildi. Fotoğraf çekimi çıkartılırsa 40 bin demişlerdi
Ne skandalı yaşandı ki bilgim yok benimgerçi fena değilmiş dedim ama koru hastanesinde yaşandığı iddia edilen skandal olayı unutmuşum. benim için her zaman tedirgin edici bir hastane olarak kalacak
Medikal park 85 bin dedi şok oldum ikinci doğumum orda olmuştu harikaydı ama şuan param yok bu kadarbaşka teklif alan yok mu? varsa paylaşırsa sevinirizz
Hangi koru dün bana çukurambar koru 65 bin dedi dr lara baktım yeni mezun açıkçası hoşuma gitmediKorudan fiyat almıştım geçen hafta SGK anlaşmalı 42.500 dediler muayene doğum (normal sezaryen fark etmez) bebek için tetkikler ikili dörtlü tarama şeker yüklemesi bir iki bir şey daha vardi aklima gelmedi şuan. Kısaca her şey dahil fiyatı bir de doğum sonrası odada fotoğraf çekimi dahildi. Fotoğraf çekimi çıkartılırsa 40 bin demişlerdi
Sincan koru benim dediğimHangi koru dün bana çukurambar koru 65 bin dedi dr lara baktım yeni mezun açıkçası hoşuma gitmedi
Medikal park 85 bin dedi Of orası çok iyiydi
Sincan bana Cook uzak ege mahallesi tarafındayımSincan koru benim dediğim