- 6 Ekim 2016
- 474
- 487
- 33
- 31
- Konu Sahibi serpil1818
Hrs hastanesinde dogum paketi ne kadar bilgisi olanlar var mi arkadaşlar fiyatı hakkında bu yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tup bebek icin soruyorumTüp bebek için mi soruyorsunuz ?
Anlaştığı yerler var midirBunu sanirim anlasmali olduklari sigorta sirketleri bilirler.
Him anladım cnm ogrenirsemyazarım ben sanaTabiki.Hastanenin sayfasinda anlasmali oldugu kurumlar yazar.Bir de gecen ben arastirdim.Dogum sigortalari diye.Bir suru sayfa acildi.Ogrenirseniz yazarsaniz sevinirim ben de merak ediyorum.
Bide hrs hastanesinin var mi yok mu öyle bi anlaştığı yer bir türlüvogrenemedim normalde yok heralde ya nasıl ogrenmez kiHim anladım cnm ogrenirsemyazarım ben sana
Ben hrs de tup bebek yaptirdim suan 11+1haftalik ikiz hamileyim hrs de dr tarik aksunun ikiz bebek dogum paketi 11 tek bebek paketi 10 bin obur hocalarin da dogum paketleri 7 bin tl den badliyor ben hocam tarik aksu ama ben malesef maddi durumdan dolayi dogumu baska hastanede yaptiricamHrs hastanesinde dogum paketi ne kadar bilgisi olanlar var mi arkadaşlar fiyatı hakkında bu yardımcı olurmusunuz
Canim sen hangi doktora muayne aldun doktorunun adı neydiBen hrs de tup bebek yaptirdim suan 11+1haftalik ikiz hamileyim hrs de dr tarik aksunun ikiz bebek dogum paketi 11 tek bebek paketi 10 bin obur hocalarin da dogum paketleri 7 bin tl den badliyor ben hocam tarik aksu ama ben malesef maddi durumdan dolayi dogumu baska hastanede yaptiricam
Yaaa abartmışlar bence, niye bu kadar pahalı? Bencede başka yerde yap. Birde birşey soracağım size, bende şuan tedavideyim. İğnelerde 2.günüm, doktorum tedaviyi ya genartta ya da hrsde yaparız demiş. Sen memnun kaldın mı oradan? Labı falan nasıl acaba? Birde be kadara mal oldu? Benim özel olacak, bir kızım var. Kurum ne kadar alıyor?Ben hrs de tup bebek yaptirdim suan 11+1haftalik ikiz hamileyim hrs de dr tarik aksunun ikiz bebek dogum paketi 11 tek bebek paketi 10 bin obur hocalarin da dogum paketleri 7 bin tl den badliyor ben hocam tarik aksu ama ben malesef maddi durumdan dolayi dogumu baska hastanede yaptiricam
Canim tedavin nasıl geçti biraz anlatirmisinBen hrs de tup bebek yaptirdim suan 11+1haftalik ikiz hamileyim hrs de dr tarik aksunun ikiz bebek dogum paketi 11 tek bebek paketi 10 bin obur hocalarin da dogum paketleri 7 bin tl den badliyor ben hocam tarik aksu ama ben malesef maddi durumdan dolayi dogumu baska hastanede yaptiricam
Canim benim ikinci denememde tutdu ilkinde benim hatalarim bide uzuntuler yasadim neqatif sonuc aldik ama 3 ay sonra ikinciyi denedim allahima sukurler olsun ikiz hamileyim vallah tedavi zor deyil ya maddiyat 10 bin tl ye mal oldu ama benim tedavim uzun surdu yinede cok memnundum allah tarik aksudan ve butun ekibinden razi olsun hic bi zaman suphem olmadi her zaman guvendim inandim ve soylediklerini harfiyen yaptimYaaa abartmışlar bence, niye bu kadar pahalı? Bencede başka yerde yap. Birde birşey soracağım size, bende şuan tedavideyim. İğnelerde 2.günüm, doktorum tedaviyi ya genartta ya da hrsde yaparız demiş. Sen memnun kaldın mı oradan? Labı falan nasıl acaba? Birde be kadara mal oldu? Benim özel olacak, bir kızım var. Kurum ne kadar alıyor?
Özel olarak sana birsey dedimi doktorun tup bebek tedavinde şunu yap uygula diyeCanim benim ikinci denememde tutdu ilkinde benim hatalarim bide uzuntuler yasadim neqatif sonuc aldik ama 3 ay sonra ikinciyi denedim allahima sukurler olsun ikiz hamileyim vallah tedavi zor deyil ya maddiyat 10 bin tl ye mal oldu ama benim tedavim uzun surdu yinede cok memnundum allah tarik aksudan ve butun ekibinden razi olsun hic bi zaman suphem olmadi her zaman guvendim inandim ve soylediklerini harfiyen yaptim
Ben ilk basladik qonalef igne yumurta olustu toplandi dollendi 3tane embiryo kaldi ama rahmim su topladigi icin adet donemine kadar bekledik adetin ucuncu gunu tekrar rahmi hazirladik embiryoya sonra rahim duvari kalilansi ve hormonlarim itedikleri dereceye gelince transfer oldu 7gun sonra idrar testi yaptim iki cizqi qordum sonrada 13gunde kan da bakildi ikiz qebelik oldugunu ogrendikCanim tedavin nasıl geçti biraz anlatirmisin
Yok sadece iliski yasak 3 ay boyunca transferden sonra ani hareket yok yat dinlen stres yok dedi o kadarÖzel olarak sana birsey dedimi doktorun tup bebek tedavinde şunu yap uygula diye
Tarik aksuC
Canim sen hangi doktora muayne aldun doktorunun adı neydi