ankara özel keçiören hast.yakın zamanda dogum yapanlar

sdrkyn

melegim benimle
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
1.418
1
106
İstanbul
merhaba ark. istanbulda yasıyorum fakat dogumun ankara da olacak annemlere en yakın hast. bu dogum fıyatı 1000tl cıvarındaymış
hastane nasıl ılgı, dogum ekıbı vs. bilgileri olan paylaşırsa cok sevınırımmm

canım ben akay hastanesine gidiyorum ama ayrıyetten keçiören hastanesine de gidiyorum engin beye. çok iyi doktor çok ilgili hem güler yüzlü hemde istediğin herşeyi sorabiliyosun. kısık sesle konuşur biraz :) ama sunu göze alarak git randevu saatin hep gecikir ben her gittiğimde mutlaka bi saat beklerim çünkü içeri giren yarım saat 40 dakikadan önce çıkmaz herşeyinle ilgilenir. mesele ben geçen hafta gittim engin beye o sırada böbreğime sancı girdi (taş var) hemen böbreklerimi ultrasonla kontrol etti. yani demek istediğim memnun kalırsın. ama yeni doğan ünitesi çok gelişmiş değil. benim yengem baştan sona engin beye gitti ama kanaması çoktu 36. haftanda ben seni burda doğurtamam kızım dedi teçhizatım yeterli diil dedi açıkçada söyledi çağ hastanesinde doğum yaptı. ha bide kendisi genelde sezeryan doğum yaptırır çünkü normal doğuma yeterli zamanı yok.. benden bu kadar canım umarım gerekli bilgileri vermişimdir sana :)

Yorumun ıcın cok tsk ederım :16: engın beye 5haftalıkken gıtmıstım hast.konusunda hep yeteerlı degıl dıye duyuyorum bende koru hast. Bır doktor buldum da doguma 3bın ıstıyorlar akay hast. Dogum ne kadar canım

rica ederim canım.. akay hastanesi 3000 tl sezeryan başak hanıma gidiyorum. hastane yeterli değil ama bi sorunun yoksa herşey yolunda gidiyosa keçiörende yapabilirsin. bebek dostu hastane diye seçilmiş çünkü. yengemin 9 ay boyunca kanaması oldu ve erken doğum riski olduğu için göze almadı engin bey. ben dürüst olmasını seviyorum o adamın hiç paracı değil. ama işte insan son anda ya bişe olursa diye düşünüp göze alamıyo orda doğum yapmayı seni anlıyorum canım

rica ederim canım.. akay hastanesi 3000 tl sezeryan başak hanıma gidiyorum. hastane yeterli değil ama bi sorunun yoksa herşey yolunda gidiyosa keçiörende yapabilirsin. bebek dostu hastane diye seçilmiş çünkü. yengemin 9 ay boyunca kanaması oldu ve erken doğum riski olduğu için göze almadı engin bey. ben dürüst olmasını seviyorum o adamın hiç paracı değil. ama işte insan son anda ya bişe olursa diye düşünüp göze alamıyo orda doğum yapmayı seni anlıyorum canım

bende koru hast. ıle gorustum canım eve bıraz uzak ıste o da tam bellı de degıl ısın aslı
hayırlısı olsun dıyorumm bekleyıp gorecegız :16:

Back
X