neden?
çünkü buradaki bir bombalı eylemi bile, kimi partiler çıkarları uğruna, hükümete, cumhurbaşkanına karşı kullanmak eğilimdeler. ama fransa'da bu olmadı.
dahası,
medyalarında tek bir ceset fotoğrafı bile yoktu, sanki kimse ölmedi.
neden?
çünkü buradaki bir bombalı eylemi bile, kimi partiler çıkarları uğruna, hükümete, cumhurbaşkanına karşı kullanmak eğilimdeler. ama fransa'da bu olmadı.
dahası,
medyalarında tek bir ceset fotoğrafı bile yoktu, sanki kimse ölmedi.
Fransa medyası saldırganların işine yarayıp, kacmalarina sebep olacak yayın yapmadılar! (Ki yapsınlar da görsünler bakalim) Fransa'da muhalefet milletvekilleri olay yeri incelenirken polisi geçip kalabalık bir grupla olay yerine girmeye çalışmadı!
Bu farklar insan canı üzerinden tartışılıyor. Amaç çok başka burada.
Her zaman her şekilde diğer ülkelerle Türkiye'yi kıyaslamayıp aşağıya çekmek isteyen bir grup kendini bilmez oldu , olacak.
Bu haberde bunu yapmak isteyenlerden.
İnsan canı üzerinden siyaset yapmayıncımızda geldiğine göre ekip tamam demektir. Neyin üzerinden siyaset yapılır arkadaşlar? Söyleyin o konularda konuşalım sadece.
300 madenci ölür, ölümler üzerinden siyaset yapmayın!!! Başkentin göbeğinde katliam olur, siyaset yapmayın!!! Ne üzerinden siyaset konuşalım?
hayır daha ne eleştiriliyor anlamıyorum.2 devlet arasındaki farkları kıyaslamayacağım, onlar öyle yapmıştır biz böyle.
Benim içimi acıtan Ankara'da patlama olduğunda ölen herkesin suçlanması, devletin ölenlere şehitlik vereceği ilan edildiğinde insanların hakkını haram etmesidir. Bu gözler ne yazılar okudu
Dün o ölen 102 kişiye edilmedik hakaret, denilmedik laf kalmamıştı, Şimdiyse Fransa'daki ölenlerle kıyaslıyor hakaret edenler, beddua edip hakkını haram edenler.
hayır daha ne eleştiriliyor anlamıyorum.
ben canlı şahidiyim yahu, terörist ilan edildim şu forumda sadece PKK değil IŞİD yaptı dedim diye. kendilerini patlamışçılar şimdi ama bizde de herkes hükümeti sorumlu tuttu diyor. Kilimcininköroğlundan mı hesap soracağım?
evet hükümeti sorumlu tuttum.
Fransız Hükümetini de sorumlu tuttum mesela. ama iki bayram üst üste Paris'te namaz kılmadı IŞİD, İstanbul'da kıldı. Gaziantep, Adıyaman gibi şehirler IŞİD'in eleman bürosu olmadı mesela Fransa'da.
Fransız Hükümeti çıkıp "öfke dolu gençler" gibi tanımlamalar yapmadı.
ben buna rağmen Avrupa'nın da ABD'nin de terör konusundaki iki yüzlülüğünü hep eleştirdim.
Türkiye'yi de eleştiririm. ben bu ülkede yaşıyorum. bir ülkede arka arkaya bu kadar patlama oluyorsa sorumlunun ipi çekilmelidir. bu kadar basit.
IŞİD ülkenin konsosluğunu mu elçiliğini mi ne bastı, rehin aldı, IŞİD'e giden tırlar yakalandı, canlı bomba listesindeki iki adam havaya uçtu 102 kişi öldü ki aileleri şikayet etmiş bizim çocuklar kendilerini patlatacak diye. ülke IŞİD militanlarının transit geçiş bölgesi olmuş.
hala Fransa ile Türkiye arasında kıyas yapıyoruz.
şaka gibiyiz yeminle.
Bir bombalı eylemi 'bile' derken? Ne kadar önemsiz sizler için. 'Alt tarafı bombalı bir eylem yahu' mu diyorsunuz?. Bazı partilerin suçluyu araması özellikle bu partilerin destekçileri hedefe alındığı için olmasın?
Ayrıca ceset fotoğrafı yok muymuş? Burada şuan ceset fotoğrafı görmek istemeyenler de olacağını düşünerek isterseniz fotoğrafların linkini özelden gönderebilirim.
İnsan canı üzerinden siyaset yapmayıncımızda geldiğine göre ekip tamam demektir. Neyin üzerinden siyaset yapılır arkadaşlar? Söyleyin o konularda konuşalım sadece.
300 madenci ölür, ölümler üzerinden siyaset yapmayın!!! Başkentin göbeğinde katliam olur, siyaset yapmayın!!! Ne üzerinden siyaset konuşalım?
Cünkü Fransa'da patlamadan dakikalar sonra bile hemen " suçlu hükümettir, suçlu cumhurbaşkanıdır" diyen muhalefet liderleri ve halk kesimleri yoktu. Fransa'da cumhurbaşkanına, bizim Cumhurbaşkanımıza söylenenleri söylesinler de görsünler bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?