• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara pembe kk balo dn salonu glbai

tutii22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
24
0
86
Ankara
orda dugun yapan varmı acaba ben baktım ama emin diilim bilen varsa iyimi kotumu fikir verebilirmi tesekkurlerrrrrhihoyyyt

ya canım benimde orada olacak dugunum. temmuzda, valla cok hos dekorları falan resımlerı de var gonderebılırım ıstersen

gercı tarıhı yenı farkettım :))))eger yaptıysan dugununu sen bana anlat guzel bır salonmu :P

benimde bu yaz düğünüm olacak..pembe köşkte düğün yaptınız mı nasıl bir yer??fikir verirseniz sevinirimm...

bugün biz de pembe köşke baktık alt salondan biraz şüpheliyim ortada 4 tane kolon var ama teras kısmı güzel görünüyor.bizim çok büyük ihtimal orası olacak inş güzel olur

benim de eylül de pembe köşk de düğünüm olucak orda düğünü olan hanımlar görüşlerini merakla beklemekdeyiz:)
arkadaşım seninki bende önce olursa senden görüşlerini alırım şididen mutluluklar dilerim:)

benim de eylül de pembe köşk de düğünüm olucak orda düğünü olan hanımlar görüşlerini merakla beklemekdeyiz:)
arkadaşım seninki bende önce olursa senden görüşlerini alırım şididen mutluluklar dilerim:)

teşekkürler ben de mutluluklar dilerim:)) benim düğünüm 9 eylül cuma ama terasta hava nasıl olur cok merak ediyorum. senin de terasta mı ??

teşekkürler ben de mutluluklar dilerim:)) benim düğünüm 9 eylül cuma ama terasta hava nasıl olur cok merak ediyorum. senin de terasta mı ??

Benim düğünümde 4 eylül de terasta olucak bence güzel olur ılık olur hava ben sana düğünden sonra görüşlerimi bildiririm :)
benim aklıma orkestra takılıyor güzel mi ki acaba daha önce hiç orda düğünü gitmişmiyidin

Benim düğünümde 4 eylül de terasta olucak bence güzel olur ılık olur hava ben sana düğünden sonra görüşlerimi bildiririm :)
benim aklıma orkestra takılıyor güzel mi ki acaba daha önce hiç orda düğünü gitmişmiyidin

yok daha önce gitmedim hiç düğüne ama bizim düğünden önce 1-2 düğüne davet ettiler bizi hem yemekleri tadıcaz hem de hoşumuza gitmeyen şeyler olursa onları deiştiricez Siz de öyle yapın ortamı bi gör önceden

orkestra için de ordaki kadının dediğine göre yeni bi grupla anlaşmışlar saksafon-gitar-bateri falan varmış.Bakalım inş iyidir:))

belki senin düğüne çağırırlar bizi tanışırız hem de :)

yok daha önce gitmedim hiç düğüne ama bizim düğünden önce 1-2 düğüne davet ettiler bizi hem yemekleri tadıcaz hem de hoşumuza gitmeyen şeyler olursa onları deiştiricez Siz de öyle yapın ortamı bi gör önceden

orkestra için de ordaki kadının dediğine göre yeni bi grupla anlaşmışlar saksafon-gitar-bateri falan varmış.Bakalım inş iyidir:))

belki senin düğüne çağırırlar bizi tanışırız hem de :)

O zaman şimdiden düğünüme davetlisin canım:)

kızlar benim düğünüm 9 temmuzda olacak pembe köşkte,sizinkinden daha önce olacak :) ben size bilgi veririm düğünümden sonra :)

Merakla bekliyoruz :)kızlar gelinliğnizi aldınız mı veya nerelerden bakıyorsunuz ben istanbulda biraz bakmaya başladım istanbuldan alıcam bakalım birde kına kıyafeti için ne düşünüyorsunuz ben orjinal bişi olsun istiyorum düğününüz için orjinal fikerlerimizi burdan paylaşalım kızlar ben de çok heyecanlıyım
bir de fotorafları nereden ayarladınız
ay çok konuştum sustum:)

kızlar ben gelinliğimi sectim hatta şu an dikiliyor :))
kızılay büyük çarşıda yaren moda evi var orası dikiyo
modeline gelince mesaj sayım yetmediği için resim ekleyemiyorum ama şöyle söyliyim demetriosun 2011 collectionında 3162 nolu model var sitesine girerseniz görebilirsiniz onun birebir aynısı :))

kına için de abiye bi elbise istiyorum ama sonra kına yakılırken bindallı giyiyim diyorum nası olur bilemicem ama çok özeniyorum o kıyafetlere

siz naptınız gelinlik işini bu arada???

kızlar ben gelinliğimi sectim hatta şu an dikiliyor :))
kızılay büyük çarşıda yaren moda evi var orası dikiyo
modeline gelince mesaj sayım yetmediği için resim ekleyemiyorum ama şöyle söyliyim demetriosun 2011 collectionında 3162 nolu model var sitesine girerseniz görebilirsiniz onun birebir aynısı :))

kına için de abiye bi elbise istiyorum ama sonra kına yakılırken bindallı giyiyim diyorum nası olur bilemicem ama çok özeniyorum o kıyafetlere

siz naptınız gelinlik işini bu arada???

Modele baktım, değişik farklı bir tarzı var, inşallah istediğin gibi dikerler canım.
Hayırlı olsun:16:

Modele baktım, değişik farklı bir tarzı var, inşallah istediğin gibi dikerler canım.
Hayırlı olsun:16:

sağol tatlım oranın sahibi olan bey çok ilgili kafanda hiç soru işareti bırakmıyor
hatta dedi ki gelinlik dikilsin bitsin bu benm içime sinmedi de ben bunu alır vitrinime koyar sana yenisini dikerim dedi
sağolsun çok ilgililer inş güzel olur :)

sağol tatlım oranın sahibi olan bey çok ilgili kafanda hiç soru işareti bırakmıyor
hatta dedi ki gelinlik dikilsin bitsin bu benm içime sinmedi de ben bunu alır vitrinime koyar sana yenisini dikerim dedi
sağolsun çok ilgililer inş güzel olur :)

İnşallah istediğin gibi dikerler, memnun kalırsan bildir bizlere, burayıda not ediyorum gelinlikçilerime:66:

nasıl geçti biraz bilgi verirmisiniz???memnun kalmadığınız veya çok memnun kaldığınız yönlerini paylaşırsanız sevinirim :))9

Pembe Köşkte düğün yapan kızlaar görüşlerinize ihtiyacım var. Yemekleri nasıldı?? Memnun kaldınız mı?

Back
X