Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde olan gen rahatsızlığı olduğu için pgt yöntemiyle(gen ayrıştırma) tüp bebek yapma durumundayız. Tolga ecemiş ve berfu demirle görüşmek için randevu aldım. Önerebileceğiniz başka doktor varmıdır? Teşekkürler
Merhababende Ankara yaşıyorum ve üç pgt Li embriyo transferim negatif oldu tekrar bir merkez arayışı içerisindeyim ve Tolga ecemiş ve Berfu Demir benim de aklımda olan isimler siz görüşebildiniz mi
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhabalar benimde eşimde gen rahatsızlığı vardı Ankara da çoğu merkeze gittim görüştüm. En çok içime sinen bahçeci Sağlık olmuştu Aytaç hoca ile tedavi sürecimiz ilerledi çok memnundum gece yazdığım zaman bile geri dönüş sağladı Allah razı olsun. 3 embriyom pgt ngs ye gitmişti 2 si sağlıksız gelmişti son embriyom çok şükür sağlıklı geldi bir kaç kez transferim iptal edildi ve ilk transfer de tutundu şuan 5 aylık hamileyim. Tavsiyem üzerine giden arkadaşım da oldu oda transfer aşamasında. Benim için önemli olan laboratuvardı ve bahçecinin bu konuda başarılı olduğunu bir çok kez okumuştum. İnşallah en güzel kararı verirsiniz Rabbim yürüdüğünüz bu yolları hayırlı eylesin canım![]()
Salı günü berfu hocayla tolga hocayla ve ismini çok duyduğum hulisi hocayla ön görüşme randevumuz var. Pgt pahalı bi işlem olduğu için tek seferde olsun istiyorum açıkçası. Size verilen bi rakam varmı hiç? Kime sorsam 80bin-100bin gibi rakamlar veriyorlarMerhababende Ankara yaşıyorum ve üç pgt Li embriyo transferim negatif oldu tekrar bir merkez arayışı içerisindeyim ve Tolga ecemiş ve Berfu Demir benim de aklımda olan isimler siz görüşebildiniz mi
Cevabınız için çok teşekkürler hayırlı uğurlu olsun insallahMerhabalar benimde eşimde gen rahatsızlığı vardı Ankara da çoğu merkeze gittim görüştüm. En çok içime sinen bahçeci Sağlık olmuştu Aytaç hoca ile tedavi sürecimiz ilerledi çok memnundum gece yazdığım zaman bile geri dönüş sağladı Allah razı olsun. 3 embriyom pgt ngs ye gitmişti 2 si sağlıksız gelmişti son embriyom çok şükür sağlıklı geldi bir kaç kez transferim iptal edildi ve ilk transfer de tutundu şuan 5 aylık hamileyim. Tavsiyem üzerine giden arkadaşım da oldu oda transfer aşamasında. Benim için önemli olan laboratuvardı ve bahçecinin bu konuda başarılı olduğunu bir çok kez okumuştum. İnşallah en güzel kararı verirsiniz Rabbim yürüdüğünüz bu yolları hayırlı eylesin canım![]()
Rica ederim canımTeşekkür ederim cevabınız için![]()
Bende aynı kafada ilerlemiştim çünkü ard arda bu kadar para verme imkanımız yoktu. Benim tedavi sürecim 1 martta başladı yaklaşık 5 ay sürdü. Ben şuan yeni fiyatları bilmiyorum benim işlemlerim decam ederken bile zam uygulanmıştı. İlaç raporum vardı bir kısmı için tabiki bu rapor bir kere histereskopi oldum 3 embriyo ngs ye gitmişti. Yaklaşık 50 60bini buldu ilaçlarla birlikteSalı günü berfu hocayla tolga hocayla ve ismini çok duyduğum hulisi hocayla ön görüşme randevumuz var. Pgt pahalı bi işlem olduğu için tek seferde olsun istiyorum açıkçası. Size verilen bi rakam varmı hiç? Kime sorsam 80bin-100bin gibi rakamlar veriyorlar
Saol canım Allah razı olsun. 5 aylık bir süre zarfında gerçekleşti transferim. Amh 1.9 diye hatırlıyorum benşm tedavim yaklaşık 50 60 bini buldu şuan fiyatlar çok arttı diye biliyorum net bi bilgim veremiyorum malesefCevabınız için çok teşekkürler hayırlı uğurlu olsun insallahkaç aylık bi süreç aldı transfere kadar acaba? Amh değeriniz neydi ve totalde ne kadara mal oldu?
Görüşme sonrasında buraya da yazabalir misin sana zahmet bende çok duydum o üç ismiSalı günü berfu hocayla tolga hocayla ve ismini çok duyduğum hulisi hocayla ön görüşme randevumuz var. Pgt pahalı bi işlem olduğu için tek seferde olsun istiyorum açıkçası. Size verilen bi rakam varmı hiç? Kime sorsam 80bin-100bin gibi rakamlar veriyorlar
4 gözle salı günü olsa da görüşmeye gitsek die bekliyorumGörüşme sonrasında buraya da yazabalir misin sana zahmet bende çok duydum o üç ismiembriyo başına 295 $ üzerinden ücretlendirme olmustu bizde Ankara Memorial ve Şişli Memorial da denemelerim oldu benim, zaten Ankara Memorial aldığı biyopsisi Şişli Memoriala gönderiyor orada pgt yapılıyor ve sonuç geliyor
Amin inşallah canım benim4 gözle salı günü olsa da görüşmeye gitsek die bekliyorumgörüşmeden sonra muhakkak yazarım 3 doktorla ilgili görüşlerimi tabiki
hepimiz hakkında hayırlısı olsun insallah
Canım ne yaptın bugün doktorlarla görüşecektin?4 gözle salı günü olsa da görüşmeye gitsek die bekliyorumgörüşmeden sonra muhakkak yazarım 3 doktorla ilgili görüşlerimi tabiki
hepimiz hakkında hayırlısı olsun insallah
Hem hulisi zeyneloğlu hem tolga ecemişle görüştüm. Berfu hocayla görüşmedik kötü yorumlardan dolayı iptal ettim randevumuzu.Ama içimize tolga ecemiş sindi. Kararsız bi şekilde girdik muayanesine emin bi şekilde çıktık. Herşeyi tane tane anlattı çok sıcak kanlıydı. İnsallah en kısa zamanda başlayacağız. Öyle bi güven veriyo ki çok beğendik çokCanım ne yaptın bugün doktorlarla görüşecektin?
Berfu hoca hakkında ne gbi yorumlar duydunuz acabaHem hulisi zeyneloğlu hem tolga ecemişle görüştüm. Berfu hocayla görüşmedik kötü yorumlardan dolayı iptal ettim randevumuzu.Ama içimize tolga ecemiş sindi. Kararsız bi şekilde girdik muayanesine emin bi şekilde çıktık. Herşeyi tane tane anlattı çok sıcak kanlıydı. İnsallah en kısa zamanda başlayacağız. Öyle bi güven veriyo ki çok beğendik çok![]()
Bi kaç tanıdığımdan iyi seyler duymadm bahceci ile ilgili daha doğrusu ve yüksek bi meblağ vereceğimiz için tüm bebek ve genetik ayrıştırma için riske atmak istemedim. Tolga Ecemiş hocamız ile devam etme kararı aldıkBerfu hoca hakkında ne gbi yorumlar duydunuz acaba
Anladım berfu hocada tedaviye başladmda sizin msjınızı görünce tereddütte kaldım sormak istedmBi kaç tanıdığımdan iyi seyler duymadm bahceci ile ilgili daha doğrusu ve yüksek bi meblağ vereceğimiz için tüm bebek ve genetik ayrıştırma için riske atmak istemedim. Tolga Ecemiş hocamız ile devam etme kararı aldık![]()
Hayırlı uğurlu olsun hiç kafanız takılmasın bizim genetik ayrıştırma ile tüo bebek olacağı için ve çok pahalı bi işlem olacağı için böyle tercih ettik eminim berfu hanım çok başarılı bi doktordur alanındaAnladım berfu hocada tedaviye başladmda sizin msjınızı görünce tereddütte kaldım sormak istedm
Anladım teşekkür ederim bilgilendrdiğinz içinHayırlı uğurlu olsun hiç kafanız takılmasın bizim genetik ayrıştırma ile tüo bebek olacağı için ve çok pahalı bi işlem olacağı için böyle tercih ettik eminim berfu hanım çok başarılı bi doktordur alanında