- 18 Aralık 2016
- 730
- 240
- 103
- 28
- Konu Sahibi Withcrennn
Tüp bebek uzmanı dr mehtap polat hakkında tecrübesi olanlar paylaşabilirse cok sevinirim. Hassas bir süreçteyim ve kafam çok fazla karıştı hangi doktoru tercih edeceğim konusunda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende merak ediyorum. Görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Eşimle birlikte sma taşıyıcısıyız ve genetik tanılı tedavi önerildi. Lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?Tüp bebek uzmanı dr mehtap polat hakkında tecrübesi olanlar paylaşabilirse cok sevinirim. Hassas bir süreçteyim ve kafam çok fazla karıştı hangi doktoru tercih edeceğim konusunda![]()
Canım naptın tüp bebek yaptinmi bende mehtap hocayla tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum memnunmusunTüp bebek uzmanı dr mehtap polat hakkında tecrübesi olanlar paylaşabilirse cok sevinirim. Hassas bir süreçteyim ve kafam çok fazla karıştı hangi doktoru tercih edeceğim konusunda![]()
Bahceciyle ilerledikCanım naptın tüp bebek yaptinmi bende mehtap hocayla tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum memnunmusun
Mehtap hocayla yaptirmadinmi daha doğrusu aklımda kuşku kaldı bahceciyide duydumCanım naptın tüp bebek yaptinmi bende mehtap hocayla tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum memnunmusun
Hayır yaptırmadımMehtap hocayla yaptirmadinmi daha doğrusu aklımda kuşku kaldı bahceciyide duydum
Bugun konuştum telefonla çok kararsızım korkuyorum tutmaz diye nerede tüp bebek yapacağımı bilmiyorumHayır yaptırmadım
Yani o hepimizin korkusuydu malesef.. bende kendisi ile telefonla görüşmüştüm yüz yüze görüşmedim. İleri yaş , amh düşüklüğü vs gibi durumlar varsa bazı doktorlar bu konularda daha yoğunlukla çalışıyor o şekilde de bakabilirsiniz yada labarotuvarları arastırıp içinizin ısındığına yönelebilirsiniz.Bugun konuştum telefonla çok kararsızım korkuyorum tutmaz diye nerede tüp bebek yapacağımı bilmiyorum![]()
Yani o hepimizin korkusuydu malesef.. bende kendisi ile telefonla görüşmüştüm yüz yüze görüşmedim. İleri yaş , amh düşüklüğü vs gibi durumlar varsa bazı doktorlar bu konularda daha yoğunlukla çalışıyor o şekilde de bakabilirsiniz yada labarotuvarları arastırıp içinizin ısındığına yönelebilirsiniz.![]()
Bende 26 yasındayım. Bende pcos esimin de ileri hareket hızı düsüktü. Mehtap hocayla devam etmedim cünkü burada bahceci ve berfu hocayı cok duydum. Biraz yorumlara güvenerek gittim. Doktorum prof dr berfu demir. 28 yumurta toplanmıstı. 2 tanesi 5. Güne ulaşmıştı. Temmuz ayında ilk transferimi oldum. Tutundu ama daha sonra kimyasal gebelikle sonuclandı. Bugünde ikinci transferimi oldumAynen bende telefonda görüştüm 26 yaşındayım amh 0.04 1 yıldır evliyim inanın o kqdqr yere bakıyorum ki kafam karıştı bahcecide tüp bebeğin tuttumu gebelik olustumu süreci hiç bilmiyorum hiç yanmış anlamazsanız mehtap doktotla devam etmedin bahcecideki hangi doktora gittin bu ay sonu qnkaraya gidicem tüp bebek için ne zaman gerekiyor acaba
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim fiyat ne kadar bide süreç kaç gün oluyor eşimde birşey yok bende yumurta rezervim azBende 26 yasındayım. Bende pcos esimin de ileri hareket hızı düsüktü. Mehtap hocayla devam etmedim cünkü burada bahceci ve berfu hocayı cok duydum. Biraz yorumlara güvenerek gittim. Doktorum prof dr berfu demir. 28 yumurta toplanmıstı. 2 tanesi 5. Güne ulaşmıştı. Temmuz ayında ilk transferimi oldum. Tutundu ama daha sonra kimyasal gebelikle sonuclandı. Bugünde ikinci transferimi oldum![]()
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim fiyat ne kadar bide süreç kaç gün oluyor eşimde birşey yok bende yumurta rezervim azBende 26 yasındayım. Bende pcos esimin de ileri hareket hızı düsüktü. Mehtap hocayla devam etmedim cünkü burada bahceci ve berfu hocayı cok duydum. Biraz yorumlara güvenerek gittim. Doktorum prof dr berfu demir. 28 yumurta toplanmıstı. 2 tanesi 5. Güne ulaşmıştı. Temmuz ayında ilk transferimi oldum. Tutundu ama daha sonra kimyasal gebelikle sonuclandı. Bugünde ikinci transferimi oldum![]()
Suan paket fiyatı 50 bin +rahim dinlendirme yapıyorlar oda 9 bin yanlıs hatırlamıyorsam. Negstif olurda kalan embriyonuz olursa dondurma islemi için 12 bin alıyorlar. Onun transferi içinde ayrı bir ücret tabiki… bunlara tamamen ek ilaçlar birde o kişiye özel oluyor değişebilirRabbim yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim fiyat ne kadar bide süreç kaç gün oluyor eşimde birşey yok bende yumurta rezervim az
Süreçte şöyle oluyor. Mayıs ayında yumurta toplanmıstı . Temmuz ayında transfer oldum. Hep iki adet dönemi bekleniyor. İkinci transfer içinde iki adet dönemi bekledik. ekim ayında transfer oldum.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim fiyat ne kadar bide süreç kaç gün oluyor eşimde birşey yok bende yumurta rezervim az
Keşke negatifden sonra 1 kere transfer ücretsiz olsa belki kendilerinin çok emek vermediklerinden kaynaklı olabilir o kadar insan zar zor para biriktirip tüp bebek yapıyor negatif sonuç alınca g3ri tekrar yapmaya imkanlqri yokSuan paket fiyatı 50 bin +rahim dinlendirme yapıyorlar oda 9 bin yanlıs hatırlamıyorsam. Negstif olurda kalan embriyonuz olursa dondurma islemi için 12 bin alıyorlar. Onun transferi içinde ayrı bir ücret tabiki… bunlara tamamen ek ilaçlar birde o kişiye özel oluyor değişebilir
Teşekkürler bilgi edindimSüreçte şöyle oluyor. Mayıs ayında yumurta toplanmıstı . Temmuz ayında transfer oldum. Hep iki adet dönemi bekleniyor. İkinci transfer içinde iki adet dönemi bekledik. ekim ayında transfer oldum.
Ama siz isterseniz ben üç ay sonra dört ay sonra transfer olmak isterim onu o sekilde ayarlarsınız minimum iki adet dönemi bekleniyor
Malesef... Tekrardan tüp bebeğe baslamak isterseniz ikinciye 45 binden baslanıyorKeşke negatifden sonra 1 kere transfer ücretsiz olsa belki kendilerinin çok emek vermediklerinden kaynaklı olabilir o kadar insan zar zor para biriktirip tüp bebek yapıyor negatif sonuç alınca g3ri tekrar yapmaya imkanlqri yok
Aynen ya çok zor ama şunu merak ediyorum RABBİM isteyen kişileri evlatla sınıyorMalesef... Tekrardan tüp bebeğe baslamak isterseniz ikinciye 45 binden baslanıyor
Bence bu sekilde düşünmeyin. Hiç bir faydası olmayacakAynen ya çok zor ama şunu merak ediyorum RABBİM isteyen kişileri evlatla sınıyor![]()
Bence bu sekilde düşünmeyin. Hiç bir faydası olmayacak
Ben öyle cocuk düskünü bir insan değildim vakti geldiğinde o sevgi içimize veriliyor. O yüzden onunda vardır bir vakti saati..