C Cansel111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 6 0 1 27 16 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #1 Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim.
M Mavis Deniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 1.513 455 123 16 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #2 Cansel111 .!.: Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir kız revizyon olmuştu baya memnun olduğunu söyledi
Cansel111 .!.: Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bir kız revizyon olmuştu baya memnun olduğunu söyledi
K Kararasamasi Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2019 93 11 1 34 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #3 Cansel111 .!.: Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ankarada bugün saat 1 de gireceğim . Sanırım hastane vermek reklama girer .
Cansel111 .!.: Ankara şehir hastanesinde kbb de burun ameliyatı olan var mı? Varsa tavsiye eder mi, hangi doktoru tavsiye eder? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ankarada bugün saat 1 de gireceğim . Sanırım hastane vermek reklama girer .
C Cansel111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 6 0 1 27 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #4 Kararasamasi .!.: Ankarada bugün saat 1 de gireceğim . Sanırım hastane vermek reklama girer . Genişletmek için tıkla... Hangi doktor acaba ameliyat oldunuz mu? Ne kadara oldunuz? Bilgi verir misiniz?
Kararasamasi .!.: Ankarada bugün saat 1 de gireceğim . Sanırım hastane vermek reklama girer . Genişletmek için tıkla... Hangi doktor acaba ameliyat oldunuz mu? Ne kadara oldunuz? Bilgi verir misiniz?
B Barbiesecret Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 24 7 1 27 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #5 Canım estetik yaptiricaksan kbbye yaptırma derim
C Cansel111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 6 0 1 27 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #6 Barbiesecret .!.: Canım estetik yaptiricaksan kbbye yaptırma derim Genişletmek için tıkla... Et ve kemik egriligi de var onları da düzelttireceğim birde hazır bunlar için açılıyorken düzelttirmekte istiyorum sadece
Barbiesecret .!.: Canım estetik yaptiricaksan kbbye yaptırma derim Genişletmek için tıkla... Et ve kemik egriligi de var onları da düzelttireceğim birde hazır bunlar için açılıyorken düzelttirmekte istiyorum sadece
B Barbiesecret Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 24 7 1 27 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #7 Cansel111 .!.: Et ve kemik egriligi de var onları da düzelttireceğim birde hazır bunlar için açılıyorken düzelttirmekte istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Anladım çok iyi arastir böyle seylerde paraya acinmaz hastane değil doktor çok önemli canım
Cansel111 .!.: Et ve kemik egriligi de var onları da düzelttireceğim birde hazır bunlar için açılıyorken düzelttirmekte istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Anladım çok iyi arastir böyle seylerde paraya acinmaz hastane değil doktor çok önemli canım
C Cansel111 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 6 0 1 27 18 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #8 Barbiesecret .!.: Anladım çok iyi arastir böyle seylerde paraya acinmaz hastane değil doktor çok önemli canım Genişletmek için tıkla... Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee
Barbiesecret .!.: Anladım çok iyi arastir böyle seylerde paraya acinmaz hastane değil doktor çok önemli canım Genişletmek için tıkla... Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee
B Barbiesecret Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 24 7 1 27 18 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #9 Cansel111 .!.: Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee Genişletmek için tıkla... Rica ederim cnim geçmiş olsun simdiden
Cansel111 .!.: Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee Genişletmek için tıkla... Rica ederim cnim geçmiş olsun simdiden
S selinozgumus Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2019 67 23 38 35 18 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #10 Eğer şekline müdahale ettirecekseniz ki biraz düzelliterecekmişsiniz bence estetik cerrahına yaptırın onlar da dediğiniz şeyleri yapıyor hem de estetik olarak güzel bir burun da yapıyor kbb önermem ama yine de siz bilirsiniz
Eğer şekline müdahale ettirecekseniz ki biraz düzelliterecekmişsiniz bence estetik cerrahına yaptırın onlar da dediğiniz şeyleri yapıyor hem de estetik olarak güzel bir burun da yapıyor kbb önermem ama yine de siz bilirsiniz
tacmahal Nirvana Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 65 2 611 Ankara 20 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansel111 #11 Cansel111 .!.: Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee Genişletmek için tıkla... konuşma üzerinden zaman geçmiş merak ettim ameliyat olabildiniz mi nerede ve memnun musunuz
Cansel111 .!.: Şu anlık gazi düşünüyorum. Aslında baya da araştırıyorum. Teşekkür ederim yine dee Genişletmek için tıkla... konuşma üzerinden zaman geçmiş merak ettim ameliyat olabildiniz mi nerede ve memnun musunuz