• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilkent şehir hastanesi infertilite doktor önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birtomris

“Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…”
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
709
Puanlar
38
Kızlar ankara bilkent şehir hastanesinde bu bölüme gidip doktorundan memnun kalan varmı rahim filmi için gidicem doktor arayışındayım

Siz ne zaman gideceksiniz kim önce giderse yazsın bilgilenelim 🥲
Ben gitmek istiyorum da çok korkuyorum o yüzden anestezini iyi ni yer bulsam ya da ağrısız olan anestezisiz ona gidicem de bulamıyorum istanbulda echomar var keşke ankarada da olsaydı giderdim direk

Ben gitmek istiyorum da çok korkuyorum o yüzden anestezini iyi ni yer bulsam ya da ağrısız olan anestezisiz ona gidicem de bulamıyorum istanbulda echomar var keşke ankarada da olsaydı giderdim direk
Bende çok korkuyorum devlette anestezi yok diye ama herkes çok basit bi işlem diyor şiddetli bi regl sancısı gibi diyolar onlara güvendim gidicem artık

Bende çok korkuyorum devlette anestezi yok diye ama herkes çok basit bi işlem diyor şiddetli bi regl sancısı gibi diyolar onlara güvendim gidicem artık
Lütfen buraya da yaz cnm o kadar cesaret edemedim ki kaç aydır erteliyorum gidersen lütfen aya deneyimini

Lütfen buraya da yaz cnm o kadar cesaret edemedim ki kaç aydır erteliyorum gidersen lütfen aya deneyimini
Yarına randevu aldım kan değerlerime baktırcam ve rahim filmi için ne zaman gelmem gerek onu soracağım selen yaman diye bi doktora gideceğim

Ben gittim
Perinatoloji 5 nolu oda
Dr Salim Erkaya yaşlı bir doktor ama odasında kendisi nadir geliyor
Yan dal asistan drlar var benimle ilgilenen Dr
Hüseyin hocaydı genç bir doktor uzun saçlı orta boylu zayıf ilgili kibar drdu
Her gittiğimde farklı asistan doktorlar oluyor ama hepsi çok iyi doktordu yan dal asistanlar ama çok başarılılar ve ilgililerdi 10 dk falan bakmıştı ultrason uzun sürüyor
Uzun boylu kilolu asistan doktor vardı erkek o da çok iyiydi her soruyu sordum hiç azarlama yapmadı hatta kendisi dedi sormak
İstediginiz soru varsa sorabilirsiniz diye

Rahim filmini matrix görüntüleme merkezinde çektim

Son düzenleme:
Rahim filmini Matrix görüntüleme merkezinde çektim bayindir hastanesinin o civara yakındı armada tarafında
şehir hastanesinde anestezi vermeyeceklerini söylemişlerdi o ağrıya dayananmam diye
Matrix de Dr Hülya Kula rahim filmini çekti cok memnun kaldım
Şu an piyasayı araştırırsanız en uygunu Matrix

Tamam cnm bekliyorum merakla. Sakin olmaya çalış desemde insan olamıyor tabi değişik duygular
Şimdi çıktım hastaneden

Adetin 2. Günü gelmemin daha iyi olduğunu söyledi

Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim

Oo sen her şeyi halletmişsin dedi

Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi

Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık

Eklentiler

• 5EC84ECD-4798-4AB6-A223-C936E73A0275.webp
    5EC84ECD-4798-4AB6-A223-C936E73A0275.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1094.webp
    IMG_1094.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 52
Şimdi çıktım hastaneden

Adetin 2. Günü gelmemin daha iyi olduğunu söyledi

Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim

Oo sen her şeyi halletmişsin dedi

Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi

Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık

Bayağı iş halletmişsin hadi hayırlısı inşallah. Rahîm filmi deneyimini çok merak ediyorum .Evet genelde adetin 2.günü diyorlar ama ilişki va olmadıysa her hangi bi günde yapiyorlar

Bayağı iş halletmişsin hadi hayırlısı inşallah. Rahîm filmi deneyimini çok merak ediyorum .Evet genelde adetin 2.günü diyorlar ama ilişki va olmadıysa her hangi bi günde yapiyorlar
Bugünde vajinal ultrason randevum vardı ordan geldim şimdi küçük 2-3 kist var öyle anladım sonuçta şöyle anlayan varsa yorum yapabilir

Eklentiler

• IMG_1261.webp
    IMG_1261.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 51
Ben selen yamana gitmiştim şimdilik memnunum hsg de onda çekilcem sıkıntı olursa yazarım ama
Çekildiniz mi acaba bende bugün gün aldım ama aşırı rahatsız olduğum için bazı şeyleri anlamadım ilaca şimdi başlama dedi çekileceği gün kendilerimi yönlendiriyor

Back
X