Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba rahîm filmi cekildiniz mı acaba ? Bende cekilmek istiyorum da ankaradsyimKızlar ankara bilkent şehir hastanesinde bu bölüme gidip doktorundan memnun kalan varmı rahim filmi için gidicem doktor arayışındayım
Yok hala gitmedim önce bi gidip ön muayene olucam doktoru araştırmadım şansıma ne çıkarsa artıkMerhaba rahîm filmi cekildiniz mı acaba ? Bende cekilmek istiyorum da ankaradsyim
Siz ne zaman gideceksiniz kim önce giderse yazsın bilgilenelimMerhaba rahîm filmi cekildiniz mı acaba ? Bende cekilmek istiyorum da ankaradsyim
Ben gitmek istiyorum da çok korkuyorum o yüzden anestezini iyi ni yer bulsam ya da ağrısız olan anestezisiz ona gidicem de bulamıyorum istanbulda echomar var keşke ankarada da olsaydı giderdim direkSiz ne zaman gideceksiniz kim önce giderse yazsın bilgilenelim![]()
Bende çok korkuyorum devlette anestezi yok diye ama herkes çok basit bi işlem diyor şiddetli bi regl sancısı gibi diyolar onlara güvendim gidicem artıkBen gitmek istiyorum da çok korkuyorum o yüzden anestezini iyi ni yer bulsam ya da ağrısız olan anestezisiz ona gidicem de bulamıyorum istanbulda echomar var keşke ankarada da olsaydı giderdim direk
Lütfen buraya da yaz cnm o kadar cesaret edemedim ki kaç aydır erteliyorum gidersen lütfen aya deneyiminiBende çok korkuyorum devlette anestezi yok diye ama herkes çok basit bi işlem diyor şiddetli bi regl sancısı gibi diyolar onlara güvendim gidicem artık
Tabii ki de sizinle de tecrübelerimi paylaşırımLütfen buraya da yaz cnm o kadar cesaret edemedim ki kaç aydır erteliyorum gidersen lütfen aya deneyimini
Yarına randevu aldım kan değerlerime baktırcam ve rahim filmi için ne zaman gelmem gerek onu soracağım selen yaman diye bi doktora gideceğimLütfen buraya da yaz cnm o kadar cesaret edemedim ki kaç aydır erteliyorum gidersen lütfen aya deneyimini
Bana da haber et cnm merak ediyorum inşallah herşey yolunda giderYarına randevu aldım kan değerlerime baktırcam ve rahim filmi için ne zaman gelmem gerek onu soracağım selen yaman diye bi doktora gideceğim
İnşallah beni de şuan heyecan sardı sabah mutlaka yazarım süreciBana da haber et cnm merak ediyorum inşallah herşey yolunda gider
Tamam cnm bekliyorum merakla. Sakin olmaya çalış desemde insan olamıyor tabi değişik duygularİnşallah beni de şuan heyecan sardı sabah mutlaka yazarım süreci
Şimdi çıktım hastanedenTamam cnm bekliyorum merakla. Sakin olmaya çalış desemde insan olamıyor tabi değişik duygular
Şimdi çıktım hastaneden
Adetin 2. Günü gelmemin daha iyi olduğunu söyledi
Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim
Oo sen her şeyi halletmişsin dedi
Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi
Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık
Bugünde vajinal ultrason randevum vardı ordan geldim şimdi küçük 2-3 kist var öyle anladım sonuçta şöyle anlayan varsa yorum yapabilirBayağı iş halletmişsin hadi hayırlısı inşallah. Rahîm filmi deneyimini çok merak ediyorum .Evet genelde adetin 2.günü diyorlar ama ilişki va olmadıysa her hangi bi günde yapiyorlar
Niye kimse doktor ismi yazmamış bizede faydası olurdu hemBugünde vajinal ultrason randevum vardı ordan geldim şimdi küçük 2-3 kist var öyle anladım sonuçta şöyle anlayan varsa yorum yapabilir
Ben selen yamana gitmiştim şimdilik memnunum hsg de onda çekilcem sıkıntı olursa yazarım amaNiye kimse doktor ismi yazmamış bizede faydası olurdu hem
Çekildiniz mi acaba bende bugün gün aldım ama aşırı rahatsız olduğum için bazı şeyleri anlamadım ilaca şimdi başlama dedi çekileceği gün kendilerimi yönlendiriyorBen selen yamana gitmiştim şimdilik memnunum hsg de onda çekilcem sıkıntı olursa yazarım ama