- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 53
- 26
Evet canım kandan bakmışlardıCanım kromozom gen testine kandan mı baktılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kandan bakmışlardıCanım kromozom gen testine kandan mı baktılar
Müzeyyen gülnur hoca var tavsiye ederim canımMerhabalar Ankara sehir hastanesini tavsiye eder misiniz? Pgt yöntemi ile tüp bebek tedavi sürecine gireceğim yardimci olursaniz sevinirim
Size özelden msj attım tüp bebekle alakalı yardımcı olabilirmisinizGittikçe sorarım açıldıgında buraya yazarım size
Yuh özelde bile daha uygun bence özel merkezleri tercih et canım a life ile görüşebilirsin daha uygunMerhaba arkadaşlar Şebnem Hocayla tanışma şansını ben de elde ettim, gerçekten çok güvendim kendisine ve ekibine... Ben kırk yaş üstü olduğum için benim tedavimi devletin karşılamayacağını kendi cebimden ödemem gerektiği söylendi bana. maliyetinin de 20-23 bin arası olabileceği söylendi. Özellikle tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Acaba bu miktara yakın bir meblağ mı tutuyor özellerde de, yoksa burası devlete bağlı olduğu için uygun mu? Fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok! Bir de Ahmet Erdem Hoca yı tavsiye ettiler. Kafam çok karışık, lütfen tecrübelerinizle bana tavsiyede bulunur musunuz?
Bende ankarayı araştırıyordum sizin bu mesajınızı görünce üyelik açtım sorularıma yardımcı olur musunuz. Ben diğer hocaları buldum bilkentteler aylin hoca hangi hastane de acaba. hayırlı günler ben Erzurumdayım Ankara ya gidip tedavi olmayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir durum var daha önce Erzurumda tüp bebek denedik o yüzden ben şimdi aşılama denemek istiyorum. Hangi devlet hastanesi ve hangi doktor bize bu konuda kızmadan yardımcı olur. Ücret ne kadar ve hangi bölüme nasıl randevu almam gerekir. Almadan gitsem adet dönemi olmasa yardımcı olurlar mı?Canım ben cok memnunum,bahceciye gitmiş biriyim gram memnun kalmadım sadece özeller para odaklı olmuş,saatinde muayenemi oluyorum kan sonuçlarını illa ki bekliyoruz konsey oluyor rapor için o ğün biraz bekliyoruz illa ki,benim doktorum şebnem özyer,müzeyyen hoca ve aylin hoca var hepsi birbirinden iyi ve merhametli doktorlar kesinlikle tavsiye ediyorum
merhaba transfer süreci için beklemedeyim bizde tüp bebek eşimden ötürü yapılmıştı. 1.tarnsferiniz neden olumsuz oldu kalp atışı durdu demişsiniz detay verebilir misiniz ben ilk kez transfer olacağım korkuyorum embriyomuz çok az sperm çıkışımız da yok embriyolarımız çok ama çok değerli diye dr temkinli davranıyor.Ben Etlik zübeyde Hanım hastanesinde tedavimoldum 1. Transfer pozitif fakat 8. Hafta kalp atışı durdu 2. Transfer de bugün pozitif haberi aldım devlette tüp bebek burası iyi tanıştığım kaç kişi özelde olumsuz olunca burayı denediler eğer rapor çıkartırsanız kendimden bilgi veriyorum ilaçlara 4500 verdim raporlu raporsuz 20 bine yakındı hastanede 3700 transfer ücreti yatırdım ama raporsuz ise 30-35 bin aradı demişlerdi hakkınızda hayırlısı olsun mutlu gebelik haberi almanız nasip olsun
onu bilmiyorum beden durduğunu çok hasta olmuştum belki ondandır patolojide bişey çıkmamıştımerhaba transfer süreci için beklemedeyim bizde tüp bebek eşimden ötürü yapılmıştı. 1.tarnsferiniz neden olumsuz oldu kalp atışı durdu demişsiniz detay verebilir misiniz ben ilk kez transfer olacağım korkuyorum embriyomuz çok az sperm çıkışımız da yok embriyolarımız çok ama çok değerli diye dr temkinli davranıyor.![]()