- 11 Nisan 2023
- 386
- 157
- 33
- 26
RaporluRaporlu mu, raporsuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RaporluRaporlu mu, raporsuz mu
Canım afyonda park hayatta mesut bey var oldukça iyi. Ankara yı özellikle tercih etmenin bir sebebi var mı? Ben de afyondayım mesut beye gitmeyi düşünüyorum bir tek ondan memnun kalmıştım fikir amaçlı soruyorumBen Ankara Etlik şehir Hastanesi'nde raporlu tüp bebek tedavisi görüyorum. Bugün yumurta toplama işlemim oldu. İlgileri çok güzel memnun kaldım. Transferim sonraki aylarda yapılacak. Afyondan geliş gidis yaptım. Ankara'da kaldıgim günlerde oldu.
Ankara'yı tercih etmek istedim, herhangi bir sebebi yok. Ankara'da özele gidecektim ama öncesinde şansımı Etlik şehirde raporlu olarak denemek istedim. Sonucu ne olur bilemiyorum ama Afyon'da yaptırmayı hiç düşünmedimCanım afyonda park hayatta mesut bey var oldukça iyi. Ankara yı özellikle tercih etmenin bir sebebi var mı? Ben de afyondayım mesut beye gitmeyi düşünüyorum bir tek ondan memnun kalmıştım fikir amaçlı soruyor
Anladım canım teşekkürler. Devlette rapor alması uzun sürüyor mu peki özelde yaptırıyorsak rapor almak çok fark etmiyor demişlerdi. Ama devlet için zaten gerekliAnkara'yı tercih etmek istedim, herhangi bir sebebi yok. Ankara'da özele gidecektim ama öncesinde şansımı Etlik şehirde raporlu olarak denemek istedim. Sonucu ne olur bilemiyorum ama Afyon'da yaptırmayı hiç düşünmedim
Devlette şartları yaşıyorsanız raporlu yaptırabilirsiniz. Raporsuzda yapiliyor devlette ama ücret farkı oluyor. Ben Nisan ayında gitmiştim o zaman farklı sebepten ötürü baslayamadik. Temmuz ayında tekrar gittik yanımızda belgelerimiz falan hazırdi tedaviye oylelikle başlamış oldukAnladım canım teşekkürler. Devlette rapor alması uzun sürüyor mu peki özelde yaptırıyorsak rapor almak çok fark etmiyor demişlerdi. Ama devlet için zaten gerekli
Merhaba İstanbul'da hangi hastanede yaptırdınızBen istanbulda devlette yaptırdım şuan 2.günüm transfer oldum toplam maaliyeti herşey dahil 33bin tuttu
Süleymaniye kadın doğumMerhaba İstanbul'da hangi hastanede yaptırdınız
Eşimle bizde yeni başvurduk oraya. Sizin süreç nasıl ilerledi. Hemen tüp bebeğe mi başladınız , aşılama falan denedilermiSüleymaniye kadın doğum
Benim başvurduğumda aşılamalarım vardı zaten negatif tüp bebek sonrası başvurdum direk tüp bebek hakkım vardı istedikleri evrakları topladım kurula girdim raporumu aldım rapor aldıktan sonra ilk adette başladırlar tedaviyeEşimle bizde yeni başvurduk oraya. Sizin süreç nasıl ilerledi. Hemen tüp bebeğe mi başladınız , aşılama falan denedilermi