ANKARA ŞEHİR HASTANESİ

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar instagramda bir kız Ankara şehir hastanesinde Fatih Gül diye bir doktora ameliyat olmuş. Beğendim ben ama emin olamıyorum. Burda hiç yorum yok. Sizce güzel yaparlar mı?

Merhaba benim yakın bir arkadaşım Fatih hocaya ameliyat oldu çok memnun kaldı. Ben de randevu almak istedim ama randevuları hep dolu bir türlü muayene olamadım. Mesajınyazalı 2 ay olmuş sen muayene olabildin mi?

İki kez randevu aldım iki vasıtalık yere iki kez gittim ve sonuç hüsran randevuyu alıyorsunuz ama doktor beyle değil asistanıyla görüşbiliyorsunuz en azından bana öyle oldu.Asistanı ise ameliyatların dolu olduğunu seneye tekrar gelmem gerektiğini söyledi ilk 2021 de gittim o zamanda aynısını söylemişlerdi ikinci kez 2022 de gittim yine aynısı seneye gelin dolu diyorlar.Her neyse Dr Beye instagramdan yazdım derdimi anlattım 15 Bin TL istedi Devlet Hastanesi'nde yaptırmak için sorduğumda ise cevap bile vermedi gördüğü halde.Kabul yaptığı burunları beğeniyorum ama bir daha randevu alıp gitmem bana biraz ilgisiz geldi.

Arkadaşlar instagramda bir kız Ankara şehir hastanesinde Fatih Gül diye bir doktora ameliyat olmuş. Beğendim ben ama emin olamıyorum. Burda hiç yorum yok. Sizce güzel yaparlar mı?
Ben de duydum o doktoru ama hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Siz ameliyat oldunuz mu?

Ben de yazdım ama bakmadı bile. Nasıl ulaşayım kendisine? Siz ulaşabildiniz mi?

Merhaba benim yakın bir arkadaşım Fatih hocaya ameliyat oldu çok memnun kaldı. Ben de randevu almak istedim ama randevuları hep dolu bir türlü muayene olamadım. Mesajınyazalı 2 ay olmuş sen muayene olabildin mi?
Merhaba siz başka doktor buldunuz mu yoksa Fatih beye ameliyat oldunuz mu? Ben ulaşamıyorum siz nasıl ulaştınız

Merhaba Fatih hoca hakkında bilginiz varmı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…