Ankara şehir hastanesinde doğum yapan var mı?

Aysecee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
76
41
3
26
Ve sizce nasil refakatci veriyorlarmi sartlar nasil ankarada hangi hastaneyi onerirsiniz ?

Ben Cebeci Tıp Fakültesi'nde yapacağım. Üniversite hastanesi olması sebebiyle güveniyorum. Bakalım :)

Ya canim yenidogan yogunbakimi var mi ben yok diye orda biliyorum cok onemli imis yenidogan yogunbakimi

Hayırlı cumalar Canım ben doğum yapmadım ama orda kürtaj oldum Şehir hastanesindeki kadın doğum bölümü henüz açılmadı ama Tam hatırlamıyorum ama dahiliye bölümüydü sanırım o kısmı kadın doğumla paylaşmışlar Yeni doğum yapanlar için Sezeryanlı hastalara refakatçi veriyorlar ama normal doğumu bilmiyorum Yanlız tek şikayetim Hemşireler çok duyarsız ben ilaç verdiler düşük yaptım gece iki saat seslendim bi hemşire gelmedi kanamadan kalkamıyorum Yanındaki odada kalan bayan yardımcı oldu Ama doktorlar iyi Yanlız hastane yeni olduğundan eksik çok insani açıdan yeni doğan varmı bilgim yok ama sana tavsiyem şehir hastanesini iyice bi araştır.

o hastaneyle ilgili kötü bir geçmişim var kadın doğum bölümüyle ilgili hemde o yüzden hiç gitmeni tavsiye etmem, kocaman hastane yapmışlar içinde doktor yok malzeme yok ilgi yok..

Nasıl açılmadı ben kontroller için oraya gidiyorum kadın doğum poliklinikleri açık. Kastettiğiniz doğumhane mi?
Evet doğumhane poliklinikler değil ben polikilinikleri görmedim acil giriş yaptım direk doğumhane katına çıktık

Evet doğumhane poliklinikler değil ben polikilinikleri görmedim acil giriş yaptım direk doğumhane katına çıktık
İnternette yorumlar var, bazıları memnun şehir hastanesinde doğum yapmaktan bazıları değil. Acaba farklı yerlerden mi bahsediyorlar.

İnternette yorumlar var, bazıları memnun şehir hastanesinde doğum yapmaktan bazıları değil. Acaba farklı yerlerden mi bahsediyorlar.
Yok canım şu Anakarada yeni açılan içine girince kaybolmamak için görevlilere sorup durduğumuz Ankara Yeni Şehir Hastanesi

Yok canım şu Anakarada yeni açılan içine girince kaybolmamak için görevlilere sorup durduğumuz Ankara Yeni Şehir Hastanesi
Evet ben de oradan bahsediyorum ancak internette bazı yorumlar var şehir hastanesinde doğum yaptım tavsiye etmem vs vs. Başka bir hastaneyi kastediyor olabilirler çünkü etlik şehir hastanesi diye bir şeyler çarpmıştı gözüme birkaç yerde.
Konuya gelirsek şehir hast doğum düşünüyorum orada gebe okuluna gidiyorum, doğum yok diye bir şey hiç denmedi bize. Gayet de insanlar doğum yapıyor hatta internette haber vardı şehir hastanesinde günde 40 doğum rekoru gibi

Ben Ağustos ayında 7 haftalık bebeğin kalbi atmadığı için gittim ve yeni Hastanedir Büyüktür Diye Özellikle Tercih ettim Bide. Atatürk eğitim araştırma nın doktorları oraya taşındığını biliyordum Ama maalesef memnun kalmadım Düşükten Sonra Serumun akımı durdu Stajyer hemşire Bana ben yapamam dedi bekledim taki sabaha yakın bi başka hemşire geldi o baktı ben hemşirelerden memnun kalmadım

Evet canim kötu bir tecrube yasamissin bende kararsizim orasi tamamen acildi bildigim kadarıyla bende araştıriyorum zubeyde hanim yerine orda yapmak istiyorum bakalim

tamamen açıldı ben kontrollere oraya giditorum fena değil ilgi alaka ama mahremiyete hiç saygı yokmuş zakai tahir praya taşınmış ılk dogumumu orda yaptım tam bi rezaletti şimdi de farklı şeyler duymuyorum sadece gebe okuluna katılanlara farklı çcelikler varmış dogum konusunda kararsısızm ayrıntılıyıda yaptırıp bakacam artık bi çaresne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…