Tüp Bebek Merkezleri Ankara Şehir Hastanesinde veya Başkent Üniversitesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben hala zübeyde hanıma devam canım aşılama yapıldı yani yumurta çatlatıldı bi de jel verildi Virüsten dolayı sperm bırakılmıyo rahme sadece yumurta takibi ve çatlatma ignesi şuanlık skntı yok
Selam bende zubeyde hanima gidiyorum adetin 2. Günü yumurta takibine baslayacaklar. Asilama yokmus dedigin gibi. Sana ilaci kacgun kullandirdilar bide kac gunde bir kontrole gittin

Canım ben adetin 3gunu gittim 5gün klomen 2gun ara verildi sonra kontrole gittim 3yumrtam oluştu 4gun sonra tekrar gittim çünkü 10 8 12mm di yumurtalar 4gun sonra 27mm 16mm 12 mm oldu çatlatma ignesi ve vajinal jel yazdı igneyi vurundum jel 15gün kullanılıyo şuan kullanıyorum bakalm sonuç ne olacak

Kalabalikmi? Sehir hastanesi kovit kayniyo. Zubeyde hanimi bilmiyorum,nasil.
Bencr sakin mhrs den randevu alinca hemen hallediyorsun. Zubeyde hanimda asilama yapan yer falan bombos. Infertiliteye randevu aliyorsun zaten orasi da bikac kisi gelmis oluyo. Ama baska bölümler kalabalik tabiko dogum has. Oldugu icin

Bencr sakin mhrs den randevu alinca hemen hallediyorsun. Zubeyde hanimda asilama yapan yer falan bombos. Infertiliteye randevu aliyorsun zaten orasi da bikac kisi gelmis oluyo. Ama baska bölümler kalabalik tabiko dogum has. Oldugu icin
26.poliklnik rona özelci den veriyo randevuyu. Tup bebek bolumunde. Tup bebek binasi ayri yerde zaten,ana bina kalabaliktir ama yaa:(

Canım ben adetin 3gunu gittim 5gün klomen 2gun ara verildi sonra kontrole gittim 3yumrtam oluştu 4gun sonra tekrar gittim çünkü 10 8 12mm di yumurtalar 4gun sonra 27mm 16mm 12 mm oldu çatlatma ignesi ve vajinal jel yazdı igneyi vurundum jel 15gün kullanılıyo şuan kullanıyorum bakalm sonuç ne olacak
Mwehaba. Merak ettim test yaptirdun mi hamile misin

Bende 5 gun kullandim 2 gun ara verdim gityim 2 yumurtam olusmus 20 ve 22 mm hemen igneyi jeli yazdi cok iyi dedi bu aksam basla 2 gunde bir iliski dedi . Adet olursan 2.gunu gel, olmazsan 10-12 gun sonra gel gebelik testi yapılsın dedi.

Kolay bence 4 kez girdim ben bi sorun yaşamadım. Içeri ilac verirken biraz ağrı oluyo ama oda saniyelik sanki ishal agrisi gibi 1 dk bile sürmüyor
Ayy icimi rahatlattiniz Allah razi olsun benim canim cok tatlidir ama dayancaz artik yasayip gorecegim .. hsg drn snra 21.gun smear ve kan vercekmisim sonra bakalim ne skntimiz varmis

Back
X