- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
çok geçmiş olsun canım öncelikle. sıcağı sıcağına atmışsın fotoğrafları. paylaşım için de teşekkürler :) detayları da yazabilir misin ? ameliyatı nerede yaptı ? ne kadara yapıyor ? kbb mi plastik cerrah mı ?
3. ameliyatım olacak benim de gına geldi artık ameliyat olmaktan seninki gibi mutlu bir son istiyorum artık :))
çoooook güzel olmuş canım bu burun sana cok yakıstıdoktorunun ellerine saglık, senin adına cok sevindim sonunda istediğin oldu
geçmiş olsun çok hoş görünüyor burnun,istediğin olmuş anlaşılan :) tecrübeli olduğun için soruyorum şişlikler ve ödem ne kadar sürede geçer, benim 18 gün oldu çok fazla şişim varda
Teskur edrim:):) Yuzndeki sisliklerdsn bahsediyorsan simdiye gecmesi lazimdi ama hassas bir cildin varsa birhaftaya gecer sanirim,ama burundaki odemler 6ay 1seneyi bulur oda senin derini kalinligina bagli canim bu arada gecmis olsun sen kime oldun :)
çok teşekkür ederim canım detaylar için , süper olmuş burnun tatlım çok geçmiş olsun ! darısı başıma ... ileride paylaşırım gelişmeleri ben deAnkara gop'da ecm estetik tip merkezinde yapiyor muayenehanesinde gorusuyor ,ben burun ucu oldugu icin rinoplastige gore tabiki daha uygun ama ucreti birundaki deforme,sorunlarina gore degisiyor,gatanin eski bashekimi plastikcerrah ve ozellikle yuz estetigi konusunda kendini gelistirmis ve prof bir dr yuz nakli sertifikasi var bu bana cok guvenvermisti ve guvenimde bosa cikmadi ,insallah sende sonunda burnusunla mutlu olursun ama dr cok ama cok onemli sende benim gibi tecrube edinmissin birdaha ayni hatayi dusmemek icin drnu cok iyi arastir tatlim:)
çok teşekkür ederim canım detaylar için , süper olmuş burnun tatlım çok geçmiş olsun ! darısı başıma ... ileride paylaşırım gelişmeleri ben de
Güle güle kullan çok yakışmış çok güzel olmuş :)
Eki Görüntüle 770720 Eki Görüntüle 770717 Eki Görüntüle 770718 Eki Görüntüle 770719 Eki Görüntüle 770716 Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)
Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)
Ucuncu ameliyatimi oldum ilk iki ameliyatim basarisiz gecti ,kalkik bir burun istedim ama olmamisti bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ankara gopda selcuk isikla tanistim yaptigi burunlari canli canli gordum ve gonul rahatligi ile kendisine ameliyat oldum iyikide olmusum cok mutluyum ben kalkik bir burun isterken burnumdaki butun kusurlari kesvetti ve duzeltti beni cook dinledi,isteyime saygi duydu ve ameliyat oncesi ameliyat gunu ve sonrasida ilgisini hic eksik etmedi ,sihirli ellerineize saglik hocam beni cook mutlu ettiniz iyiki sizi tanidim ve guvendim elinize emeginize saglik ♥♥♥♥♥yorumlarinizi bekliyorum kizlar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?