Doğuma Hazırlık Ankara sezeryan

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yrgmr1720

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
9
3
1
26
Ankara da sezeryan ücretlerini bilenler yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden

Bn bir yıl önce doğum yapmıştım ankarada o zamanlarda araştırmıştım tabiki 6binlira civarı demislerdi sonra ise Ankara şehir Hastanesi'nde sezeryan oldum özelden farkı yoktu gerçekten tek kışlık oda temizlik ilgi güzeldi memnun kalmıştım dünür sen..

Teşekkür ederim isteğe bağlı sezeryan oluyor mu peki orada

Teşekkür ederim isteğe bağlı sezeryan oluyor mu peki orada
O konu hakkında bilgim yok bnm ikinci sezeryan oldgum için direk gün almıştım ama bir gün randevu alıp gidin muayne olup doktorla konsusun kesin bilgi almış olursunuz çünkü gerçekten iyi hastanesi Özel gibiydi direk özele o kdr parayı vermektense şansını deneyebilirisn

Şehir hastanesinde isteğe bağlı sezeryan olmuyor normal devlet hastaneleri gibi önce epeyce normale zorluyolar. Fiziki şartları evet güzel özel gibi aynı tertemiz falan ama suan pandemiden dolayı refakacti almiyolar, gecen ay akrabamiz orda doğum yaptı ne eşini ne annesini kimseyi almadılar yalnız kaldı kız. 2 sene önce ablam yaptı cok fazla normale zorladılar iyice canı çıktı ablamin en son sezeryane aldılar. Odasi tek kişilikti bizler rahat girip çıktık cok temiz ve ilgililerdi ama dedigim gibi suan pandemi şartları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…