- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
yok canım aydan hocanın saati bu 18:30, askın beyde bazi haftalar gec saate kaliyor 18:40a kadar, ben aldim randevu o saatlere de, ayrintilima girebilecekmi acaba diye merak ettimBenim en son 17.40 olmuştu son randevu saati o diye biliyordum ben ilk defa duydum canım demek ki süreleri uzatmışlar.
canım aşkın hoca her ayrıntılıya girmiyoryok canım aydan hocanın saati bu 18:30, askın beyde bazi haftalar gec saate kaliyor 18:40a kadar, ben aldim randevu o saatlere de, ayrintilima girebilecekmi acaba diye merak ettim
Hadi bakalım bende elvankentteyim :)Aaa bende elvankent de oturuyorum.. komsu çıkarmışiz :)
ınsallah benimkinede girer gerci c.teside onunla randevum var ama seker icin bakalim :)canım aşkın hoca her ayrıntılıya girmiyor
benim doktorum değil aşkın bey ama benimkine aydan hocanın yanında gelmişti canım
saat 6 ile 7 arası idi işte
ama hastası olunca filan ayrıntılıya girmiyorlar zaten
Hımm ben akşam 9'da girdim ayrıntılıya sağolsunlar, sadece Aşkın hocanın hemşiresi vardı Aydan hocanın yanında. :)yok canım aydan hocanın saati bu 18:30, askın beyde bazi haftalar gec saate kaliyor 18:40a kadar, ben aldim randevu o saatlere de, ayrintilima girebilecekmi acaba diye merak ettim
Sen neresinden gamze??Hadi bakalım bende elvankentteyim :)
14.caddedeyimSen neresinden gamze??
canım aydan hoca kendi başına gelsede ne olcak ben meltem hanımın girmesini beklemedimınsallah benimkinede girer gerci c.teside onunla randevum var ama seker icin bakalim :)
yok orasi oylede gittim ztn daha once aydan hanıma ben sadece kendi doktorumda gelse güzel olurdu :)canım aydan hoca kendi başına gelsede ne olcak ben meltem hanımın girmesini beklemedim
zaten meltem hanımın odasında bakıyor aydan hoca
kadın kendi başına kitap gibi maşallah zaten
klasik 1750idi ama indirim yapiyolar anladigim kadariylainsan tabi ister canım her durumunu kendi doktoru bilsin haklısın
bu arada doğum ücretini filan hastaneyle konuştunmu canım sen
klasik 1750idi ama indirim yapiyolar anladigim kadariyla
onuda sey dediler ilk geldigimiz tarihte dogum ücreti neyse o olurmus, sen yaptinmi canim muhasabeciden islem?canım indirimi ben duymadım ama sabitleme var
yani şimdi yılbaşı geldi ya zam gelir doğuma
sen gittiğin zaman şu fiyattan doğum yaparım diye alt kattaki muhasebeyle anlaş
yoksa zamdan etkilenirsin
Topcu mahallesindeyim canim ben :)
14.caddedeyim
İnş olur içerizGamze sende yakınmisin kiz.. bi gün Kahveci de bi kayfe içelim bari :)
canım bi işlem yapmıyorsun zatenonuda sey dediler ilk geldigimiz tarihte dogum ücreti neyse o olurmus, sen yaptinmi canim muhasabeciden islem?
kızlar güncel liste ve aldıklarimin fiyatlarini doguma hazırlık sayfasinda paylastim ihtiyaciniz varsa bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aldiklarimin-fiyatlari.779868/#post-38388041canım bi işlem yapmıyorsun zaten
sadece gidip konuşuyorsun
diyorsun ben zamdan etkilenmem diye ki daha sora anlaşmıştım diyebilesin
link versene cnım nerde o sayfa
canım bi işlem yapmıyorsun zaten
esracımmm 27 gün diyoooocanım bi işlem yapmıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?