- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diyeson sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(
Canımmm çok şükür kavuştun demek yavruna. Kilo alır merak etme sağlığınız yerinde ve bebeğin yanında ne mutlu. Hakikaten neredeyse normal doğum yapıyormuşsun. Ameliyat yerin acıyor mu? Odanız soğuk mu?Sütün hemen gelmeye başladı mı? En son ultrasonda kaç demişti Aşkın hoca bebeğin kilosuna? Ay çok heyecan yaptım ya hepiniz dogurdunuz bir ben kaldım galibaŞuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diyeson sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(
Şuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diyeson sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(
Gözün aydın canım.. Allah hayırlı ömürler versin yavruna. . Bol bol emir çabuk toparlar merak etme çabuk buyuyo larŞuanda bebis yaniMDA 202 nolu Odamızda yatıyoruz :) benim dün yatıSM yapıldı ve gece 2 de beklenmeyen bir şekilde doğum başladı 5 dkda bir sancılar geldi sabah 7de aşkın beyi arayıp yalvardım alın beni sezaryene diyeson sancılar dayanılmazdi. Sezaryen çok kolaydı normalde ameliyattan iğneden dikişten korkan ben son sanci yla kanama olunca nisanda gelince koşarak girdim ameliyata tek sorun kızım bayaa minik 2070 gr ; (( dua edin bizde çabuk kilo alsn ;(
Canim gecmisler olsun. Sukur ki ikiniz de sag salim kavusmussunuz birbirinize. Insallah en kisa surede bebis toparlar kendini alir kilosunu. Sen sakin stres yapma.
neredeyse normal doguruyordun desene :)
sen zayifligindan dert yaniyosun benimki de standartlarin cok uzerindecati muayenesi yapmadik o derece kilolu. Bu haftasonu gelmezse pazartesi sezeryan icin gun alacagiz. Agrin sizin oldu mu ameliyattan sonra? Tuvaletini yaparken falan dikislerde bi aci var miydi
Normal doğum başladığı için sütüm geldi hemen aşkın hoca 2700 3000 arası demişti ama 2070 geldi sonra söyledi biliyordum söylemedim diye. Odamız çok sıcakta ama ameliyatta titredim çok fena usudumCanımmm çok şükür kavuştun demek yavruna. Kilo alır merak etme sağlığınız yerinde ve bebeğin yanında ne mutlu. Hakikaten neredeyse normal doğum yapıyormuşsun. Ameliyat yerin acıyor mu? Odanız soğuk mu?Sütün hemen gelmeye başladı mı? En son ultrasonda kaç demişti Aşkın hoca bebeğin kilosuna? Ay çok heyecan yaptım ya hepiniz dogurdunuz bir ben kaldım galiba
Kız ismini özüm mira koyduk güzelce emmeye başladı 1 hafta 10 gün burda kalsın siz bakmasınız çok küçük zor olur dediler inat ettik başardık :)Canım çok geçmiş olsun, Allah Analı Babalı büyütsün inşallah, sen üzme sakın kendini , bebekler hemen Başlıyor kilo almaya :) inşallah bebiş hemen toplar kendini, bu arada hatırlayamadım,kız mı? Erkek mi? Adı ne oldu :))
Çektiğim sanci öyle dayanılmaz ki ameliyattan korkmama rağmen koşa koşa gittim ve orda ztn çok rahatlatiyoLar ve hızlı kolay acısız oluyor ilk kalkiş zordu ama ağrı kesiciden pek bişey anlamadım ev daha zordu hala zor ağrı ile baş etmekGözün aydın canım.. Allah hayırlı ömürler versin yavruna. . Bol bol emir çabuk toparlar merak etme çabuk buyuyo lar
Ameliyatın nasıl geçti toparlandin mi hemen ağrı sancı ilk ayağa kalkiş nasıldı?
2070 de olsa sütünün gelmesi mükemmel birşey en kısa sürede toparlar hiç dert etme. Ben de oda süsleme yok fönlü gitme hayallerindeyim ama dün aniden sancı girdi eğer devam etseydi apar topar abdest bile alamadan gelecektim. Sağlıklı olmaları asıl isteğimiz. Inşallah ağrıların çabucak geçer. Benim kafama bu pijama takımı takıldı ameliyattan sonra odanda mı giyiniyorsun yoksa sen bayginken giydiriyorlar mı? İç çamaşırı da giydirdiler mi ilk etapta?Normal doğum başladığı için sütüm geldi hemen aşkın hoca 2700 3000 arası demişti ama 2070 geldi sonra söyledi biliyordum söylemedim diye. Odamız çok sıcakta ama ameliyatta titredim çok fena usudumhiç bişey istedigm düşündüğüm gibi olmadı inşallah Sizinkiler olur kızlar
Sezeryan da ameliyat sonrası onlar bez bağlıyor iç çamaşırı yok odaya getirip odadaki kisileri dışarı alip seni yatağına alıp giydiriyorlar sezeryan lar mutlaka gecelik giymeli bence birde bende fon hayallerindeydim ama malesef hiç bi istediğim olmadi bugüne kadar gorulmemis derecede sorunsuz hamilelik ve mükemmel sonuçlar ve işin sonu normal doğum yerine sezeryan fln filan ve zayıf bebek bunada şükür tabiki sağlık li güzel bir bebek ama ben hiç iyi değilimm sendromi girdim ne yaptım2070 de olsa sütünün gelmesi mükemmel birşey en kısa sürede toparlar hiç dert etme. Ben de oda süsleme yok fönlü gitme hayallerindeyim ama dün aniden sancı girdi eğer devam etseydi apar topar abdest bile alamadan gelecektim. Sağlıklı olmaları asıl isteğimiz. Inşallah ağrıların çabucak geçer. Benim kafama bu pijama takımı takıldı ameliyattan sonra odanda mı giyiniyorsun yoksa sen bayginken giydiriyorlar mı? İç çamaşırı da giydirdiler mi ilk etapta?
canım ben elvankette oturuyorum annem yapıyor kapı süsü ama ahşaptan yaopıorEtimesgut elvankent civarında oturan bebek kapi süsü tül fln alabileceğim yer bilen varmı acaba
Normal doğum derken acil sezeryan olmasaydım güzel duygu diyecektim yinede güzel ama doğum hikayemi anlatayım çok çelişkili durumlar var ; ( suan tansiyonum 15 10doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize ne güzel bi duygu di mi
Canım neden öyle dedin ya?Normal doğum derken acil sezeryan olmasaydım güzel duygu diyecektim yinede güzel ama doğum hikayemi anlatayım çok çelişkili durumlar var ; ( suan tansiyonum 15 10
Bir hemsirenin bahsis istemesi cok tuhaf geldi bana. Ben vermem o onun gorevi zaten :)Canım neden öyle dedin ya?Dün gittim muayeneye, doğum servisini gezmek istedim tombik bir bebek hemsiresi bilgi verdi 202 nolu odayı gosterdi bize. Konuskan bir yapısı vardı. Yalniz sürekli ben getireceğim bebek bana emanet ben giydirecegim vs. Çok vurguladı eşim çıkınca ben mesajı aldım sanırım getirince bahşiş bekliyor dedi. Ama oda serindi epey daha güzel odalar bekliyordum sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?