- Konu Sahibi OKYANUS302
-
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsingüzel geçti canım çok şükür keseyi gördüm 7 gün sonra yine kontrole gideceğim ama çok mutluyum çok şükür
güler yüzlü espirili bi adam elimi sıktı ilk girince içeri araştırmada yaptirdigim tahlillerime baktı güzel değerin 3000 ustu kese gözükür normal dedi karından ultrasonla gördü keseyi 7 mm haftasıyla uyumlu dedi beslenmeden bahsetti biraz 9gün sonra bi bakalım dedi ama esim gidecek dedim o zaman 7 gün sonra bi deneyelim dedi iste inşallah o zaman da kendini görürümGözün aydın canım Allah tamamına erdirsinHüseyin bey nasıldı hastane fiyatları
o konuda birşey diyemiyeceğim paket satın almadım 7 martta gideceğim kontrole 2 li tarama ve ultrason işte ondan sonra paket alacağım sorarım giriyo diye biliyorum geç geldiği oluyo doğum olunca muayneye sormak lazım tabiMerhaba;
Bazı doktorlar işi olunca doğuma girmiyorlarmis. Hüseyin bey kesin doğumda da oluyormuymus? Bnede ona gitmeyi planlıyorum da.
Canim ben huseyin beyin hastasiyim doguma kendisi girio yıl icinde sadece 24 agustos 3 eylul arasinda yillik izinli olacak dogum ona denk gelirse onda malesef baskasi gircekmis tabi bide cok elzem durumu olursa gelemiyodurMerhaba;
Bazı doktorlar işi olunca doğuma girmiyorlarmis. Hüseyin bey kesin doğumda da oluyormuymus? Bnede ona gitmeyi planlıyorum da.
Canim ben huseyin beyin hastasiyim doguma kendisi girio yıl icinde sadece 24 agustos 3 eylul arasinda yillik izinli olacak dogum ona denk gelirse onda malesef baskasi gircekmis tabi bide cok elzem durumu olursa gelemiyodur
Bu hafta alcam demissin pardon canim haftan baya ilerlemis paket suan uyguna mi gelir acaba yoksa zaten buyuk kisim dogum diyip hemen hemen bizimkine yakin fiyatmi soylerler acaba
hüseyin bey iyi canım güler yüzlü benim doğum allah izin verirse 20 eylül gözüküyo iyi tarihlere denk gelmemiş :) esprili bi adam seversin randevuları hep dolu zaten dikkat ettiysenBen normalde aynı hastanede eli hanıma gidiyordum.fakat o ayrılmış Hüseyin beyi çok önerdiler 27.haftamdayim.doğum paketi alicam bu hafta. Beni kabul etmeme gibi bir ihtimali olur mu sizce haftamdan dolayı? Birde nasıl biri sizce Hüseyin bey?
onu da duydum ama hiç gitmedim canımFaika Çiftçi ye takip yaptıran yok mu?
Canım gittin mi hastaneye nasıldı ? Haberlerini bekliyorum bir de Hüseyin bey Doğuma giriyormuymış sorabilir misino konuda birşey diyemiyeceğim paket satın almadım 7 martta gideceğim kontrole 2 li tarama ve ultrason işte ondan sonra paket alacağım sorarım giriyo diye biliyorum geç geldiği oluyo doğum olunca muayneye sormak lazım tabi
sorarım canım gitmedim daha bugün gideceğim 15.40 randevum :)Canım gittin mi hastaneye nasıldı ? Haberlerini bekliyorum bir de Hüseyin bey Doğuma giriyormuymış sorabilir misin
giriyormuş canım izinde falan değilse müşkül bi durumu yoksa iyi geçti benim randevum :)Canım gittin mi hastaneye nasıldı ? Haberlerini bekliyorum bir de Hüseyin bey Doğuma giriyormuymış sorabilir misin
Gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel gider hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızıgiriyormuş canım izinde falan değilse müşkül bi durumu yoksa iyi geçti benim randevum :)
amin canım :) az kalmış senin sağ salim kolay doğumla al kucağına inşallah :)Gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel gider hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızıçok sağol canım benimde az kaldı mayıs başı bende Ankara da olur gider tanışırım Hüseyin beyle artık
bulunuyordur canımsincan koruda gece yarısı nöbetçi kadın doğumcu bulunuyor mu biginiz var mı? kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?