doğumuna kim girdi acaba doktorundan memnunmuydun bide dikişsiz doğum yaptıran doktor var mı acaba normal doğum fiyatını da söylermisin çok soru sordum ama kusura bakma
bende aynı sıkıntıları yaşıyorum bakalım inş bi karar veririz bebişimiz gelene kadar
Bende hamileyken çok stresliydim sizler gibi kafam çok karışıyordu.. Benim doktorum Aylin hanımdı ,doğumumuda kendisi girdi..normal doğuma herşey dahil 585 tl ödedik...
çok iyiymiş şu dikiş olayıda çok korkutuyo insanı ya ilk nasıl olacak ne olacak diyo kuruyoda kuruyo insan cevabın için teşekkürler tatlım ne güzel sen bebişini almışsın kucağına darısı başımıza artık
yorumları okurken çok şaşırıyorum 2011 ocak ayında doğum yaptım gölbaşında oturduğum halde günnur hanım için sincana gittim 9 ay boyunca sorunlu hamilelik geçirmeme rağmen normal doğum yaptım dr. günnur hanım ,ebe ,hemşire,temizlikçi 4 saat boyunca başımdaydı 00.20de doğum yaptım dr çok kibardı ben ona teşekkür ettikçe o görevi olduğunu söylüyordu tavsiye ederim hala kızımın kont.sincana gidiyorum
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin..
konu çok uzun zaman önce açılmış ama lokman hekimi düşünen arkadaşlara fikir olsun diye bende bişeyler ekleyeyim.10 temmuzda lokman hekimde epidural normal doğum yaptım ve doktorum pakize hanımdı.doktorum ve hastaneden çok memnun kaldım tahminimden çok daha rahat bir doğum atlattım ilk doğumum çok zor geçmişti.herkese tavsiye ederim hamile olanları allah kurtarsın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
merhaba bende lokman hekime gidiyorum pakize hoca ya takipliyim ve epidural normal olsun istiyorum doğumum, yazdıklarınızı duyunca rahatladım.bişey sorucam vakum kullanıldımı doğum esnasında?epiduralin nasıl bir faydaı var? şimdiden teşekkürler bebiş hayırlı olsun bu arada..
hakkatten ya nezih beye giden yokmu hiç ben br kac kez gittim memnun kaldımm sırf hastane sezaryancı diye devlete gectim şimdi nezih beye devam eden olursa lütfen yazsın doğum yapmış olan varmı.ben sincan koruya gecmeyi düşündüm lokmandan sonra bakalım.nezih beye giden yokmu
hakkatten ya nezih beye giden yokmu hiç ben br kac kez gittim memnun kaldımm sırf hastane sezaryancı diye devlete gectim şimdi nezih beye devam eden olursa lütfen yazsın doğum yapmış olan varmı.ben sincan koruya gecmeyi düşündüm lokmandan sonra bakalım.
kızlar bende aylin hanıma gidiyorum sakin bir doktor sizi tanıdıkça daha çok ilgi gösteriyo hatırlıyo halinizi soruyo benim şişliklerim vardı ben unutur diyordum ama aklında mesela her muayenemde kendi kontrol ediyo ilaç vermiyo gereksiz onu çok sevdim
bakalım doğum yaklaştı umarım ondada bu kadar memnun kalırım
canım biraz geç oldu ama yeni gördüm devlete zekai tahir e gidiyorum doktorumdn çok memnunum ama doğuma girniyormuş sadece takip yaptırıyorum.5yada 6. aydan sonrada koru ya geçmeyi düşünüyorum ama lokmanda tercihlerim arasında olabilir bakalım.sen nereye gidiyosun peki.devlette nereye gidiyosun canım birde sezeryan artık eskisi gibi keyfi yapılmıyo die biliyorum...
canım biraz geç oldu ama yeni gördüm devlete zekai tahir e gidiyorum doktorumdn çok memnunum ama doğuma girniyormuş sadece takip yaptırıyorum.5yada 6. aydan sonrada koru ya geçmeyi düşünüyorum ama lokmanda tercihlerim arasında olabilir bakalım.sen nereye gidiyosun peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?