Merhabalar, 35haftalik karni burnunda bi hamileyim ve bugun ozelcan bebe de basima geleni paylasmak istiyorum sizle.. Kayinvalidemin aldigi mama sandalyesini degidtirmek icin bikac hafta once telefonla gorustugum yetkili ellerinde sadece iki rengin oldugunu, diger renklerin bi hafta icinde gelecegini soyledi. Bir hafta sonra aradigimda benim istedigim rengin daha gelmedigini haftaya beklediklerini soyledi. Bugun aradim ve sordugum renk icin evet her renk geldi elimizde var cevabini aldim, istedigim rengin de oldugunu tekrar teyit ettirdikten sonra aksam esimi zarzor ikna edip ozelcanbebrye kapanmadan yetismek icin guclukle gittik. Gittigimde bana ellerinde sadece iki renk oldugunu soylediler. Ben konusmalari souleyince de hayir kimse size boyle bilgi vermis olamaz diye beni yalanci durumuna dusurduler. Boyle boyle haftalardir olanlari anlatmaya calisirken gayet umursamaz ve suclar bi tavirla hayir kimse boyle demis olamaz baska rengi yok zaten bunun gibi sacma yalanlar soyleyip ortami gerdiler.
Karsisinda 9 aylik hamile bir bayana yalanci iddasinda bulunup,ufak bi ozur dilemekten aciz, kaba tavirlar icinde gozume bile bakamayan magzanin esas sorumlusu oldugunu tahmin ettigim beyi kiniyorum. Bu sekilde birak bebek magzasi, sokak saticisi bile gormedim ben.
Magzadan ciktigimda ellerim ve sesim titriyo kalbim firliycak gibi carpiyodu. Bu halimle bana bu stresi yasattiklari icin hepinizi uyarmak istedim.
Karsisinda 9 aylik hamile bir bayana yalanci iddasinda bulunup,ufak bi ozur dilemekten aciz, kaba tavirlar icinde gozume bile bakamayan magzanin esas sorumlusu oldugunu tahmin ettigim beyi kiniyorum. Bu sekilde birak bebek magzasi, sokak saticisi bile gormedim ben.
Magzadan ciktigimda ellerim ve sesim titriyo kalbim firliycak gibi carpiyodu. Bu halimle bana bu stresi yasattiklari icin hepinizi uyarmak istedim.