Bi özelcan ayıbı da ben anlatayım chicconun dönencesini aldık ulustaki mağazadan. Alırken başka bi marka beğenmiştim ama onun dağıtıcısı oldukları halde önermediklerini çabuk bozulduğunu söylediler. Chiccoya garanti veririz bozulursa gelin hemen değiştiririz dediler, güvendik aldık. 2 hafta falan anca kullandık, karyolaya monte etmeye yarayan vida gibi bi aparat varya onun içindeki diş yerinden çıktı, öyle uydurukmuş yani. Aradık özelcanı hafta sonu yoğunuz bizi hafta içi arayın, ürünü hafta içi getirin dediler. Neyse götürdük 15 gün içinde falan gelir dediler. Üzerinden 1 ay geçti aradık chicco müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz dediler. Biz size geri döneriz dediler. Her aramamızda aynı şeyi söylüyorlardı, tlfonda kavga ediyorduk resmen, öyle kaba davrandılar ki (gerçi orada bir bey var onun hakkını yiyemem o yardımcı olmaya çalıştı ama bayanlar çok kaba). Sonra müş. hzmlerinin telini alıp biz aradık, ne hikmetse her aradığımızda hemen ulaştık ve aramamız üzerine 5 gün içinde ürün tamir edilip geldi. Ama ürünün özelcana gönderildiğini bize chicco haber verdi, özelcan bir kez aradı bir-iki çaldırıp kapadı teli ve bir daha arayan olmadı. Tam 8 hafta sonra elimize geçti ürün, oğlum iki ay daha büyüdü yani. Ürünü almaya gittiğimde şikayetimi söyledim bir de üste çıkmaya kalkmazlar mı neymiş efendim bu tür ürünlern garantisi olmazmış, firmayla kötü olmuşlar, keşke yaptırırız deyip almasalarmış falan filan özrü kabahatinden büyük. Satana kadar ağam paşam diyorlar sattıktan sonra tanımıyorlar, kabalıkları da cabası. Ayıp ayıp.