- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Ay lütfen olsun böyle bir şey çünküAnnemin apartmana tasinirim bendekardeslerimde karsi binada falan olsa oohhh değmeyin keyfime. Neyse hayaller paris hayatlar pursaklar
Aslinda ne oluyor biliyo musun ? Üzüntülü yada sevinclisin yaninda olacagin birini istiyosun. Tamam es var ama her zaman bi arkadasin yada ailenin yerini tutmayabiliyor. Bakiyosun kimse yok yaninda . Sosyal medyada görüyorsun falan herkes birarada sen yalniz işte insana bi dokunuyor. Vs vs insanin memleketi ailesi gibisi yok.Ay lütfen olsun böyle bir şey çünkü
Keşke keşke. Hayali bile beni çok mutlu etti. Canın sıkıldı pat git. Bir yere gitceksin annen arkadaşlık etsin. Bizim gibi dusunenler aile yönünden şanslı oluyor anlasabiliyor bir cok insan tuhaf karsiliyor burda.
İnsan hep fazlasini istermis ya onlar yakin kiymet bilmiyor bizde uzağa gitmisiz kiymet bilemeden mi acaba
Aslinda ne oluyor biliyo musun ? Üzüntülü yada sevinclisin yaninda olacagin birini istiyosun. Tamam es var ama her zaman bi arkadasin yada ailenin yerini tutmayabiliyor. Bakiyosun kimse yok yaninda . Sosyal medyada görüyorsun falan herkes birarada sen yalniz işte insana bi dokunuyor. Vs vs insanin memleketi ailesi gibisi yok.
Hop aksam anneme bi caya gideyim. Aman yemek yaptım anne gelin veya bi tabakta götüreyim olmuyor.
Şahsi aracınız varsa yapılacak şey çok aslında.Hic bilmediğim yerlerden bahsetmişsiniz. Mutlaka bunlari degerlendiricez esimede okuyorum hatta yazdiklarinizi :) haftaya gidelim bakalim diyor.
Doga cok seviyoruz termosu mangali alip gidelim.
Goksuya gündüz gitmistik bir suru gelin damat vardi. Guzeldi orasi da . Daha fazla onerileriniz varsa acigim . Malum siz baya tecrübelisiniz.
Gel ağlayalım zaten bu ara duygusalm kız valla gözlerim doldu tam beni anlattınAslinda ne oluyor biliyo musun ? Üzüntülü yada sevinclisin yaninda olacagin birini istiyosun. Tamam es var ama her zaman bi arkadasin yada ailenin yerini tutmayabiliyor. Bakiyosun kimse yok yaninda . Sosyal medyada görüyorsun falan herkes birarada sen yalniz işte insana bi dokunuyor. Vs vs insanin memleketi ailesi gibisi yok.
Hop aksam anneme bi caya gideyim. Aman yemek yaptım anne gelin veya bi tabakta götüreyim olmuyor.
Aman gözyaşına sebep olmiyim :) şükür eslerimiz yanimizda. Sevdikte geldik. Doğduğun yer degil doyduğun yer diye bosuna dememislerAğlatacaksın beni
Aman gözyaşına sebep olmiyim :) şükür eslerimiz yanimizda. Sevdikte geldik. Doğduğun yer degil doyduğun yer diye bosuna dememisler
Sizinde is sebepli mi burdasiniz ? Yoksa esiniz mi ankarali ??Gel ağlayalım zaten bu ara duygusalm kız valla gözlerim doldu tam beni anlattın
Yol yapıyorum eşime ama kabullenemiyor daha kabullenir mi pek sanmıyorum. Kendi ailemle eşim bile daha iyi anlaşırken kendi ailesinden yine de hıc sevmedgim bir sehirdeyim. Ben geleli bayagi da oldu 3 4 sene kadar ama eksik hissedince alisamiyorsun yani bende öyle oldu.
Kesinlikle öyle. BBaglilik daha fazla oluyor.Evet orası öyle. Eşler iyi ki var tabi
Ya aslında başbaşa olmak da ayrı güzel daha bi bağlılık oluyor. İyi yönden bakarsak .
Yok canım ben Ankara'da değilim. İzmir'den Bursaya geldim. İs sebepli değil keşke öyle olsaydi bari dönme şansimiz olurdu. Ailem de arada geliyor tabi ama aynı yerde olmak gibi asla değil.Sizinde is sebepli mi burdasiniz ? Yoksa esiniz mi ankarali ??
Yok aglamayalim yahuu . Bi basladik mi solugu memlekette aliyorumda ben :))
Bursayı çok severim uzun bir süre yasadim orada . Cok güzel zamanlar geçirdim. En güzel arkadaşlıkları orada edindim. Calistim 3 sene kadar bi hastanede .Yok canım ben Ankara'da değilim. İzmir'den Bursaya geldim. İs sebepli değil keşke öyle olsaydi bari dönme şansimiz olurdu. Ailem de arada geliyor tabi ama aynı yerde olmak gibi asla değil.
Ben böyle düşünmüyorum ya onun dozunu ayarlamayi bilen insan uzakkende yakinda ayarlar. Ayarlayamayan yine ayarlayamaz. Bağlılıkta sevgiyle ilgili bence diğeri yalnizliktan sarmak hatta biraz mecburiyet oluyor.Kesinlikle öyle. BBaglilik daha fazla oluyor.
Ay ben o krizlere hala giriyorumBen böyle düşünmüyorum ya onun dozunu ayarlamayi bilen insan uzakkende yakinda ayarlar. Ayarlayamayan yine ayarlayamaz. Bağlılıkta sevgiyle ilgili bence diğeri yalnizliktan sarmak hatta biraz mecburiyet oluyor.
Bir akşam yeni evliyken balkonda esim gelirken koca şehirde ondan başka kimsem yok, bir tane bile ayni kandan insanim yok diye ağlamıştımçok dokunmuştu bir anda nedense
E bide kafa uyuşması var. Uymayinca aman gelmesin inşallah diyorum ben daha çok kafam ağrıyor daha çok sinir oluyorum. Hic ilgim alakam olmayan insanlardan tantantan konusan mi ,milletten laf tasiyan mi neler neler oyle olcagina kapıyorum kapımı evde bunalimlara girip girip çıkıyorum.Ay ben o krizlere hala giriyorumkahve icecek kimsem yok diye ağlamıştım. Ust katta teyze var 70 yasında arada o kahve icmeye geliyordu bana . Korona var diye o bile gelmiyor artik
Esimin isi dolayisiyla burdayiz bence bi 3 yila döneriz:) şimdiden basinin etini yemeye basladim ama tayin hemen olmuyor maalesef. Genel olarak uyumlu bi insanim ama buraya bi uyamadim nedense. Umarim sizde dönersiniz yaaa[
E bide kafa uyuşması var. Uymayinca aman gelmesin inşallah diyorum ben daha çok kafam ağrıyor daha çok sinir oluyorum. Hic ilgim alakam olmayan insanlardan tantantan konusan mi ,milletten laf tasiyan mi neler neler oyle olcagina kapıyorum kapımı evde bunalimlara girip girip çıkıyorum.
Siz iş için ordasiniz sonra donecek misiniz ailenizin yanina ( evet dersen bir miktar üzülürum ama olsun sen evet de )
Umarım, ama pek ümitli değilim sizin es ailesi ordaysa daha imkanli gözüküyor gitmeniz.Esimin isi dolayisiyla burdayiz bence bi 3 yila döneriz:) şimdiden basinin etini yemeye basladim ama tayin hemen olmuyor maalesef. Genel olarak uyumlu bi insanim ama buraya bi uyamadim nedense. Umarim sizde dönersiniz yaaa
Ve eşimin akrabalarıyla muhattap olmak istemiyorum kendi arkadaşlarım olsun istiyorum siz İzmir’in neresindensiniz keşke komşu olsakAyyynı ben
Karşıyakadayım benn siz?Ve eşimin akrabalarıyla muhattap olmak istemiyorum kendi arkadaşlarım olsun istiyorum siz İzmir’in neresindensiniz keşke komşu olsak
Bende Bornova Mevlana keşke yakın olsaydıkKarşıyakadayım benn siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?