• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara tıp fakultesi cebeci hastanesi

Ankara cebeci hastanesnde tüp bebek yaptran var mı ?
Cnm orayı bilmiyorum ama ben hacettepe de bir aşılama bir tüp bebek yaptırdım. Memnunda kalmadım. 5.5yıllık evliyim şu an gebeyim. Başkent Üniversitesi. Hulusi bülent zeyneloğlunu öneririm. Şükür onun sayesinde mutluyum. Biraz yoğun ama buna değer. Zaten il dışı hastasıda çok

Yumurta toplama hariç tüm işlemleri hulusi hoca yapıyor. O yüzden çok yoğun. Benim devlet üniversitesindeki işlemimde asistan rahim kalınlığımı yanlış ölçtü.çünkü tüm muayeneleri onlar yapıyor

Yumurta toplama hariç tüm işlemleri hulusi hoca yapıyor. O yüzden çok yoğun. Benim devlet üniversitesindeki işlemimde asistan rahim kalınlığımı yanlış ölçtü.çünkü tüm muayeneleri onlar yapıyor
Offf evet yaa ne yapayım ama maddi durumum el vermiyo zaten her gidiş 200 tl sırf yol parası

Merhabalar bende aşılama icin cok istiyorum izmirden gelmeyi, ücret hk bilginiz var mi? Cok duydum Hulusi beyi🙏

Merhabalar bende aşılama icin cok istiyorum izmirden gelmeyi, ücret hk bilginiz var mi? Cok duydum Hulusi beyi🙏
Merhabalar aşılama ücreti hakkında pek bilgim yok.ama ilaçlarla 3 bini bulur heralde. Ben 2 yıl önce bin tl ye aşılama yı yaptırdım ilaçlar hariç. Şu an artmıştır tabi. Hayırlısı olsun hakkınızda. Aşılamanın tutma oranı düşük. Eğer negatif olursa üzmeyin kendinizi. Ben 2 aşılama denedim

Ankara cebeci hastanesnde tüp bebek yaptran var mı ?
Mrb cnm bn ekim ayında yaptırdım.ilk denemeydi negatif maalesef 😔. Şimdi tekrar başladık şubat başı gibi transfer olacak kısmetse. Doktorum Ruşen aytaç özel muayenesine gidiyorum. İşlemler hastahanede yapılıyor.tranferdeki dr lar ilgili, laboratuvarının çok iyi olduğunu düşünmüyorum ama druma güveniyorum kısmet bakalım

Özel muayene ücreti ne kadar odedınız acaba memnunmusunuz
Mrb cnm bu seneki muayene ücreti 650tl.1 şubatta ikinci denemeyi yaptık ama o da negatif sanırım😏. Ruşen hoca çok kibar çok naif tek tek anlatıyor ilgileniyor ayrıca tlf veriyor kafana takılanı istediğin zaman arayıp soruyorsun ama önemli olan laboratuvar bn ondan negatif olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ya artık düşünmekten kafayı yiycem kısmet bizim de sınavımız buymuş 😔

Mrb cnm bu seneki muayene ücreti 650tl.1 şubatta ikinci denemeyi yaptık ama o da negatif sanırım😏. Ruşen hoca çok kibar çok naif tek tek anlatıyor ilgileniyor ayrıca tlf veriyor kafana takılanı istediğin zaman arayıp soruyorsun ama önemli olan laboratuvar bn ondan negatif olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum ya artık düşünmekten kafayı yiycem kısmet bizim de sınavımız buymuş 😔
Benımde aşılama yapıldı ama olumsuz sonra dedıler tsh yüksek ondan olmamıştır endokrın görsün ama aşılamadan önce de değer boleydı madem nıye yaptılar dıe bunaldım açıkçası bende ucretlı muayene mı olsam dıye düşündüm yıne ücretlide muayene hastane ıcınde mı yoksa özel muayene ye mı gıdıyorsunuz

Benımde aşılama yapıldı ama olumsuz sonra dedıler tsh yüksek ondan olmamıştır endokrın görsün ama aşılamadan önce de değer boleydı madem nıye yaptılar dıe bunaldım açıkçası bende ucretlı muayene mı olsam dıye düşündüm yıne ücretlide muayene hastane ıcınde mı yoksa özel muayene ye mı gıdıyorsunuz
Mrb cnm. Çok özel değilse sıkıntı sende mi eşinde mi. Eğer sende ise ve çok büyük bir sıkıntı yoksa aşılama yerine doğal şeyler dene aşılama oranı çok düşük. Eğer eşinde ise sperm sayısı 10 milyon ve sağlıklı olmalı yoksa aşılama tutmuyor. Bn ücretli muayenesine gidiyorum ama bnce işlemler devlet hastahanesinde yapıldığı sürece olumlu birşey elde edemwyeceğim. Bn de artık başka dr araştırıcam.

Mrb cnm. Çok özel değilse sıkıntı sende mi eşinde mi. Eğer sende ise ve çok büyük bir sıkıntı yoksa aşılama yerine doğal şeyler dene aşılama oranı çok düşük. Eğer eşinde ise sperm sayısı 10 milyon ve sağlıklı olmalı yoksa aşılama tutmuyor. Bn ücretli muayenesine gidiyorum ama bnce işlemler devlet hastahanesinde yapıldığı sürece olumlu birşey elde edemwyeceğim. Bn de artık başka dr araştırıcam.
Yaşım 30 6 aydır ovulasyon takıbıyle denedık olmayınca hastaneye gıttık Esımın 45 mılyon çıktı sayısı yanı ole yazıyor kağıtta sımdı benım de muayenede önce bıseyın yok denıldı sonra rahım yapısı farklı dedıler belkı ondandır dedıler sonra sol tarafı goremıyoruz dedıler en son asılmaya aldılar bende anlamadım hıc bısı sonrada senın tsh yüksek gıt önce onu tedavı ol tekrar deneyelim dedıler benımde kafam karıştı sorun varmı yok mu bende varsa ne anlayamadım guvenemedım o yUzden Hakan yaralı araştırdım oraya bı gıdıp muayene olayım dıyorum en azından sorunum var mı varsa ne net bısey duymuş olurum dedım :( devlet hastanesı bı tuhaf gerçekten bu kadar hassas bır bölümde ınsan çok daha fazlasını beklıyor daha özen dıkkat ıstıyor ama goremıyoruz

Yaşım 30 6 aydır ovulasyon takıbıyle denedık olmayınca hastaneye gıttık Esımın 45 mılyon çıktı sayısı yanı ole yazıyor kağıtta sımdı benım de muayenede önce bıseyın yok denıldı sonra rahım yapısı farklı dedıler belkı ondandır dedıler sonra sol tarafı goremıyoruz dedıler en son asılmaya aldılar bende anlamadım hıc bısı sonrada senın tsh yüksek gıt önce onu tedavı ol tekrar deneyelim dedıler benımde kafam karıştı sorun varmı yok mu bende varsa ne anlayamadım guvenemedım o yUzden Hakan yaralı araştırdım oraya bı gıdıp muayene olayım dıyorum en azından sorunum var mı varsa ne net bısey duymuş olurum dedım :KK43: devlet hastanesı bı tuhaf gerçekten bu kadar hassas bır bölümde ınsan çok daha fazlasını beklıyor daha özen dıkkat ıstıyor ama goremıyoruz
Bnce senin yaşın okadar da büyük değil en azından bir iki sene normal yollarla deneyebilirsin bn 35 yaşındayım ve eşimde sıkıntı var erkekte olunca çözmek biraz daha zor oluyor. İnstrgramda clifeballıbitkiselkarışım die bir sayfa var hem hormonları düzenliyor hem yumurta kalitesini. Bir bak istersen. Tabi hormonlarına gidip baktır. Ona göre bir yol çizersin kendine.tüp bebekte devlet ilgisiz özel çok para napcam bilmiyorum

Bnce senin yaşın okadar da büyük değil en azından bir iki sene normal yollarla deneyebilirsin bn 35 yaşındayım ve eşimde sıkıntı var erkekte olunca çözmek biraz daha zor oluyor. İnstrgramda clifeballıbitkiselkarışım die bir sayfa var hem hormonları düzenliyor hem yumurta kalitesini. Bir bak istersen. Tabi hormonlarına gidip baktır. Ona göre bir yol çizersin kendine.tüp bebekte devlet ilgisiz özel çok para napcam bilmiyorum
Bu hafta içi Hakan yaralıya gıdıcem muayene ıcın en azından sorun var mı yokmu ogrenıp ona göre ınsallah sorun yok derlerse kendı akışına bırakıcam devlette hersey ilgisiz özellerde bırıkım olması şart ısımız zor gerçekten ama rabbım hayırlısını versın bunlarda bır sınav

Back
X