Ha birde benim geçen sene 6 toplanıp 2 döllenmişti. Düşükten sonra çölyak çıktı bende diyet yaptım 6 ay filan. Şimdiki transfer hazırlığına gittiğimde 12 tane yumurta gördü kendiliğinden olursa diye büyüttü 8 tane oldu

Canım merhaba Ankaradan gazinin hocalarından prof nuray bozkurtu tavsiye ederim , tüp bebek ve kadın hastalıkları konusunda iyi , mahal ankarada özel muayenehanesi var orada bakıyor .

Canım merhaba Ankaradan gazinin hocalarından prof nuray bozkurtu tavsiye ederim , tüp bebek ve kadın hastalıkları konusunda iyi , mahal ankarada özel muayenehanesi var orada bakıyor .
Merhaba tavsiyen için çok teşekkür ederim. Şuan bi doktor belirledim ufaktan başladık . Yinede listeye ekledim umarım ihtiyacım olmaz

Eski bir konu, Dr Hakan Turana gidenler memnun kaldiniz mi tüp bebek icin? Gitmeyi düşünüyorum kendisine baska bir merkezde toplama transfer yapiliyor galiba nasil ilerliyor bilgi alabiirmiyim?

Eski bir konu, Dr Hakan Turana gidenler memnun kaldiniz mi tüp bebek icin? Gitmeyi düşünüyorum kendisine baska bir merkezde toplama transfer yapiliyor galiba nasil ilerliyor bilgi alabiirmiyim?
Ben çok memnun kaldım. Harika bir doktor bilgili biri. Tüp Bebek paketi alıyorsunuz ve hiç ücret ödemiyorsunuz toplama gününe kadar toplama günü elden nakit ödeme yapıyorsunuz. Gen art da yapılıyor işlemler. Hakan hoca bu süreç boyunca yaptığı hiç bir muayeneden ücret almıyor . Cok detaylı ilgileniyor konuyla cok mükemmelliyetçi biri. Şuan onun sayesinde ilk transferden bebeğim tuttu. Ama herşeyin en iyi versiyonda olması için cok uğratı. Piyasanın çok altında ücret ödedik diyebilirim para odaklı bir doktor değil . Laboratuvar fiyatlarıda normal . Laboratuvar başarılı bir laboratuvar embriyo konusunda. Herhangi bir sorun yaşamadım süreç boyunca. Sormak istediğin şeyler olursa yazabilirsin . Biraz geç gördüm kusura bakma

Canim cvb icin cok tesekkur ederim. Opu olduktan sonra her gun bilgilendirmeyi kim yapiyor embriyolog mu yoksa dr mu . Embriyo gelisimi ile ilgili. Odeme genarta mi yapiliyor yumurta toplanirken. Umarim laboratuvar çok basarilidir. Kaç gun embriyosu transfer oldunuz Hayirli olsun inslh kucaginada alirsin canim

Canim ekleme yapmak istiyorum. Laboratuvar fiyatlarin altinda nornal demissin dr ayri genart ayri ayri mi aliyor ucret. Dr un belirttigi bir fiyat var sadece onu odemiyormuyuz islem yapilirken

Canim ekleme yapmak istiyorum. Laboratuvar fiyatlarin altinda nornal demissin dr ayri genart ayri ayri mi aliyor ucret. Dr un belirttigi bir fiyat var sadece onu odemiyormuyuz islem yapilirken
Cok özür dilerim uzun zamandır bakmıyorum buralara. Şu an 65 bin alıyor doktor laboratuvar+ doktor + opu bunlara dahil. Sadece yumurta dondurmaya extra ücret ödüyorsunuz. Taze transfer olursa ilk transfer ücretsiz ben donmuş transfer oldum. Embriyo bilgisini her gün doktorum arayıp verdi. 5 gün embriyosu transferi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…