Ankara Tüp Bebek Dr Önerisi

Mulka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
273
147
33
41
Merhaba arkadaşlar 2021 yılında 2 aşılama bir tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı ve ancak toparlandım. Şimdi yeni bir dr arayışına girdim. Tavsiyesi olan var mı ankaradayım. Daha önce hacettepe ve başkent hastanelerinde tedavi gördüm. Önerisi olan varsa çok memnun olurum

Hiç öneri yok mu o halde ben biraz bahsedeyim. Ahmet mehmet erdem hocaların kliniğiyle görüştüm. Novaart ile. Bu hafta randevu alıp gitcem. 15k her şey dahil +ilaç ücreti dediler.ayrıca ilk görüşme ücretsiz ve hiç bi zaman muayene ücreti almıyorlarmış. Hepsi 15 k ya dahil edilmiş.gebe kalırsanız da 2 ay boyunca yine ücret emdemeden takibinizi yapıyorlarmış. Rapor hakkınız varsa da hocalar çıkartıyor siz sadece hastaneye gidip giriş yapıyosunuz dediler. Gidip görüşünce düşüncelerimi sizlerle yeniden paylaşırım

Merhaba Cem hoca var kliniği Armada’nın hemen arkasında, bir yakınım da kendisinde tedavi oldu onu önerebilirim, tüp bebek tedavisinde çalışılan embriyocu çok önemli uzun araştırmalar sonrasında onu buldular, bilginize gerçekten başarılı bi hoca transferi güven hastanesinde yaptı

Benim hocam Cem Atabekoğlu Next Levelda ofisi var, işinin ehli bir profesör. Tedavimden de olumlu sonuç aldım hamileyim :)

Teşekkürler şimdilik mehmet erdeme karar kıldık. 2 hafta sonra sürecim başlayacak gibi. Sonrasında bakarız duruma ama bu 2 hıca arasında gidip gelmiştim hep kısmet mehmet hocayaymış
Merhaba fiyat olarak ne soylediler devlet mi daha iyi yoksa ozelde mi yaptirmak mantikli

Novaartta 15 bin dediler artı ilaçlar tabii ilaçlar 8-9 arası tutuyormuş rapor olursa 4 civarı ödeniyor. Muayene ücreti de yok. Hamile kalırsak da kalp atışı duyulana kadar dr takibi ücretsiz. Ama bu süre zarfında ekstra bir işlem yapılması gerekirse onlar ücretlidir. Ben daha önce hem devlette hem özelde bir sürü tahlil tetkik histereskopi oldum tüplerime bakıldı. O yüzden bunlar tekrardan yapılmadı. İmakanınız varsa özel derim devlette prosedür çok uzun sürüyor. Ama özelde de yam yam çok. çok iyi araştırmak gerekir doğru dr bulmak için. Murat sönmezeri bi araştırın derim giyatı daha uygun bir çok tetkiği devlet hastanesinde yapıyor

Saolun.O kadar doktora gittim hepsi problem yok acelen ne dedi (31yasindayim).daha sonra farkli bi doktora gideyim dedim tekrar.bu seferde tuplerimin arkaya yapistihi tuplerin tikali olabikecegi soylendi hsg cektirecegiz bakalim.

Evet tek bir dr la kalmamak en doğrusu çektirmekte de fayda belki de öyle bi durum bile yoktue bana neler neler dediler çikolata kistin var ameliyat dediler kistim yokmuş falan. O yüzden başka görüşleri de almak önemli

Benimde yillardir cikolata kistim var bu sebeple yapisiklik ve tikaniklik dedi .siz tup bebek icin basladiniz mi asamalara

Benimde yillardir cikolata kistim var bu sebeple yapisiklik ve tikaniklik dedi .siz tup bebek icin basladiniz mi asamalara
Evet başladım bugün 8.günüm her muayenede soruyorum çikolata kistim var mı diye yok diyor dr'um :) bu haftasonu opu olmayı bekliyorum. Bakalım neler olacak

Aygül Demirol ile çalışan olumlu sonuç alan arkadaşlar süreç nasıl işliyor?
Cem Atabekoğluna giden memnun kalan arkadaşlar deneyimleriniz neler. Embriyolıji doktoru nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…