Teşekkürler şimdilik mehmet erdeme karar kıldık. 2 hafta sonra sürecim başlayacak gibi. Sonrasında bakarız duruma ama bu 2 hıca arasında gidip gelmiştim hep kısmet mehmet hocayaymışVia tower içinde
Hayırlı olsun inşallahTeşekkürler şimdilik mehmet erdeme karar kıldık. 2 hafta sonra sürecim başlayacak gibi. Sonrasında bakarız duruma ama bu 2 hıca arasında gidip gelmiştim hep kısmet mehmet hocayaymış
Merhaba fiyat olarak ne soylediler devlet mi daha iyi yoksa ozelde mi yaptirmak mantikliTeşekkürler şimdilik mehmet erdeme karar kıldık. 2 hafta sonra sürecim başlayacak gibi. Sonrasında bakarız duruma ama bu 2 hıca arasında gidip gelmiştim hep kısmet mehmet hocayaymış
Novaartta 15 bin dediler artı ilaçlar tabii ilaçlar 8-9 arası tutuyormuş rapor olursa 4 civarı ödeniyor. Muayene ücreti de yok. Hamile kalırsak da kalp atışı duyulana kadar dr takibi ücretsiz. Ama bu süre zarfında ekstra bir işlem yapılması gerekirse onlar ücretlidir. Ben daha önce hem devlette hem özelde bir sürü tahlil tetkik histereskopi oldum tüplerime bakıldı. O yüzden bunlar tekrardan yapılmadı. İmakanınız varsa özel derim devlette prosedür çok uzun sürüyor. Ama özelde de yam yam çok. çok iyi araştırmak gerekir doğru dr bulmak için. Murat sönmezeri bi araştırın derim giyatı daha uygun bir çok tetkiği devlet hastanesinde
Benimde yillardir cikolata kistim var bu sebeple yapisiklik ve tikaniklik dedi .siz tup bebek icin basladiniz mi asamalaraEvet tek bir dr la kalmamak en doğrusu çektirmekte de fayda belki de öyle bi durum bile yoktue bana neler neler dediler çikolata kistin var ameliyat dediler kistim yokmuş falan. O yüzden başka görüşleri de almak önemli
Evet başladım bugün 8.günüm her muayenede soruyorum çikolata kistim var mı diye yok diyor dr'um :) bu haftasonu opu olmayı bekliyorum. Bakalım neler olacakBenimde yillardir cikolata kistim var bu sebeple yapisiklik ve tikaniklik dedi .siz tup bebek icin basladiniz mi asamalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?