Tüp Bebek Merkezleri Ankara Tüp Bebek fiyatları

Rinad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
115
16
28
25
Hanımlar lütfen boş bırakmayın bildiklerinizi aktarın bende bir problem yok eşimin hareketi 18 olduğu için tüp Bebek düşünüyoruz fiyatlar nasıl acaba

Hanımlar lütfen boş bırakmayın bildiklerinizi aktarın bende bir problem yok eşimin hareketi 18 olduğu için tüp Bebek düşünüyoruz fiyatlar nasıl acaba
Fiyatlar doktordan doktora değişiyor ilaçlar iğneler hepsi farklı..Genel olarak malesef pahalı kesin rakam söylemek doğru olmaz ama ben 2 kere tüp bebek denedim toplam da 90 100 bin i bulmuştur arada bi kaç ameliyat miyom histeroskopi vs ilaçlar da dahil

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım çok pahalıymış ya ben şey düşünüyorum gerekli testleri devlet hastanesinde yapıp onlara para ödemeden 20 bin ile kurtulabilir miyiz acaba diye ama imkansız galiba

Canım aynen maalesef 90bini buluyor ilaçlar larda çok pahalı devlet karşılamıyor Tüp bebek paketleri pahalanmış canım sadece tahlil deyil ekstra şeyler de çıka biliyor canım ki onlar da tüp bebek paketine dahil deyil mesele eşin mikro tese olursa sana rahim dinlendirme yaparsa doktor bize bu sefer rahim dinlendirme yapıldı eşimde amaliyat oldu bizde tahlilleri başka hastanede yaptırdık ama sperm testini başka hastanade yaptıramazsın çünkü çıkarsa dondurulacak ha bide dondurma parası var canım. Olsun canım siz Hayırlısıyla Bi başlayın Allah parayı yetirir bizimde durumumuz yok elde avuçda ne vardı gitti ama inanki insanin gözüne gelmiyor diyorsun ki gitsin yeterki bi bebişimiz olsun para yine kazanılır yerine gelir ama bebişin yeri dolmuyor Allah isteyen her kese nasip etsin İnşallah

Allah yardımcımız olsun valla elde avucta yok ki o kadar siz hangi hekime yaptırdınız canım tavsiye edebilir misin

Allah yardımcımız olsun valla elde avucta yok ki o kadar siz hangi hekime yaptırdınız canım tavsiye edebilir misin
Canım öbür sayfada da doktor ve hastane sordular bende yardımcı olmak için her kes gibi deneyimimi paylaşdım fikrimi bildirdim bana reklam yapıyorsun yazmış birisi çok üzüldüm söz verdim Bi daha bu konu da bir şey yazmam gerçekten çok üzdü bu beni bizim ne yaşadığımızı sadece Allah bilir bu tedavi sürecinin ne kadar zor oldugunu arada aksilikler olduğunu ki her şey Allahın elinde her şeyin zamanı vardır ve bu zamanı Allah bilir bende her kes gibi fikrimi bildirdim yardımcı olmak istedim ama demekki yanlış anlayanlarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…