• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara tup bebek

yildiz4444

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
merhabalar herkese ankarada tup bebek yaptirmak icin cebeci universite hastanesi dusunuyoruz ama il disindan gelicez acaba orda tup bebek yaptiran varmi doktor oneriniz varmi

Cebeci üniversitesi değil de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci hastanesi demek istediniz sanırım, orası ile ilgili bir bilgim yok fakat ben Hacettepe üniversitesine gidiyorum tedavi için, orada Ali Can Güneş doktorum. Çokta iyi bir doktor öneririm.

Tedavi gördüğüm doktorum daha bı labaratuvara gecmemmiz gerektiğini söyledi Hacettepe tıpi tavsiye etti. Labaratuvar başarısı hakkında bilgi sahibi olan var mı memnun kaldınız mi

Cebeci üniversitesi değil de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci hastanesi demek istediniz sanırım, orası ile ilgili bir bilgim yok fakat ben Hacettepe üniversitesine gidiyorum tedavi için, orada Ali Can Güneş doktorum. Çokta iyi bir doktor öneririm.
ben de ali can hocaya gitmeyi düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misin biraz

Alican bey oradadır umarım yurtdışına gidecekti en son. Şöyle ben 2 defa aşılama denedim. Olmadı çünkü eşimin değerleri çok iyi gelmedi. Hacettepede spermiogram sonuçlarına bakıldı aslında ortalamanın çok az altında çıkıyordu ama ben gebe kalamadım. Zaten aşılama bence çok işe yaramıyor. Sonra başka bir laboratuvara gittim ücretli olarak ve hacettepeden sonra aşırı kötü bir sonuç aldım. İleri hareketli orada %30 falan çıkıyordur bu ücretli yerde % 0 çıktı. Bizde sigarayı tamamen bıraktık bu yüzden. Sadece şunu söyleyebilirim Alican hoca iğneli tedaviyi tercih ediyor ve genelde garantiye alıyor kadını. Olması gerekende bu bence çünkü devlet tablet ilaçlı tedavileri aşılamadan saymıyor. Hacettepe bu konuda iyi özel hastane gibi tertemiz herşey.

ben de ali can hocaya gitmeyi düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misin biraz
Önce aşılama sonra tüp bebek oluyor canım. Aşılama içinde rahmine bakıyorlar açık mı değil mi diye. Sonra eşinin sonuçlarına bakıyorlar ve aşılama için uygundur diye rapor çıkıyor. Sonrada tedavi adetin ikinci günü başlıyor.

Back
X