Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilkent şehir hastanesi Emre Erdem Taş ilk denemem de pozitif gördümAnkara’da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşüklüğüm var 29 yaşındayım 2-3 yumurtam görünüyor sadece. Ankara da tüp bebek yaptıranlar memnun kaldıkları merkez ve doktorları paylaşabilirse çok sevinirim
Bilkent şehirde emre erdem hocaya gittim .çok memnun kaldım tek embriyom gelişmesine rağmen pozitif sonuç aldım.benimde amh düşük ve ilk denememdiAnkara’da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşüklüğüm var 29 yaşındayım 2-3 yumurtam görünüyor sadece. Ankara da tüp bebek yaptıranlar memnun kaldıkları merkez ve doktorları paylaşabilirse çok sevinirim
Bb clinic gidiyorum canım şu an memnunumAnkara’da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşüklüğüm var 29 yaşındayım 2-3 yumurtam görünüyor sadece. Ankara da tüp bebek yaptıranlar memnun kaldıkları merkez ve doktorları paylaşabilirse çok sevinirim
Bb de hangi doktora gidiyorsunuz acaba?Bb clinic gidiyorum canım şu an memnunum
Maşallah, benimde ilk denemem olacak inşallah bize de nasip olur. Ben de Bilkente gidiyorum aslında Şebnem hocaya fakat biraz umutsuz konuştu kendisi burda yaparsak %10 şansın olur amh düşük olduğu için prp gibi tedaviler yapılıyor özelde bi özelle de görüşün isterseniz dedi o yüzden özel arayışına girdim maalesef.Bilkent şehir hastanesi Emre Erdem Taş ilk denemem de pozitif gördüm![]()
Ben de Bilkente gidiyorum aslında Şebnem hocaya fakat biraz umutsuz konuştu kendisi burda yaparsak %10 şansın olur amh düşük olduğu için prp gibi tedaviler yapılıyor özelde bi özelle de görüşün isterseniz dedi o yüzden özel arayışına girdim maalesef. Sizin amh kaç acaba kaç yumurtanız çıktı bir toplamada ? Bir de yaşınız kaçtı ?Bilkent şehirde emre erdem hocaya gittim .çok memnun kaldım tek embriyom gelişmesine rağmen pozitif sonuç aldım.benimde amh düşük ve ilk denememdi
Bb clinicle görüşme sağladık aslında ama çok pahalı geldi o yüzden bir kaç merkez daha görüşüp öyle karar vermek istedik. Tolga ecemişi duymuştum ama araştırmayı unuttum iyi ki hatırlattınız. Teşekkür ederimankarada değilim ama orada olsam bb clinic ya da tolga ecemişe giderdim
Tolga hoca cok iyi diyorlar ancak en pahalisi o sanirim haberiniz olsun:)Bb clinicle görüşme sağladık aslında ama çok pahalı geldi o yüzden bir kaç merkez daha görüşüp öyle karar vermek istedik. Tolga ecemişi duymuştum ama araştırmayı unuttum iyi ki hatırlattınız. Teşekkür ederim
31 yaşındayım .Opu da 4 yumurta toplandı sadece teki döllendi.amh 0.9 .daha önce yetkin karasu ya gitmiştim medicalparka şuan ayrılmış sanırım.orda ikikez aşılama yapıldı ikiside olumsuz olunca bilkente geçtim.Ben de Bilkente gidiyorum aslında Şebnem hocaya fakat biraz umutsuz konuştu kendisi burda yaparsak %10 şansın olur amh düşük olduğu için prp gibi tedaviler yapılıyor özelde bi özelle de görüşün isterseniz dedi o yüzden özel arayışına girdim maalesef. Sizin amh kaç acaba kaç yumurtanız çıktı bir toplamada ? Bir de yaşınız kaçtı ?
Tuğba ensariBb de hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Teşekkür ederimTolga hoca cok iyi diyorlar ancak en pahalisi o sanirim haberiniz olsun:)
Memnun musunuz peki ilgili mi ?Tuğba ensari
Sizce ilk denemeyi özelde mi yaptırmalıyım yoksa bilkentte mi ?31 yaşındayım .Opu da 4 yumurta toplandı sadece teki döllendi.amh 0.9 .daha önce yetkin karasu ya gitmiştim medicalparka şuan ayrılmış sanırım.orda ikikez aşılama yapıldı ikiside olumsuz olunca bilkente geçtim.
Çok memnunum ben berfu demir ile de görüştümMemnun musunuz peki ilgili mi ?
Cnm Ama bence her merkezdeki doktorla görüşme yap aklına gönlüne hangisi yatarsa ona karar verirsinizMemnun musunuz peki ilgili mi ?
Bu konuda yönlendirme yapmam doğru olmaz.ancak amh değeriniz çok düşükse vakit kaybetmeyin derim.Sizce ilk denemeyi özelde mi yaptırmalıyım yoksa bilkentte mi ?
Bilkentte ilaçlar vs toplam ücret ne kadar oldu acaba ?Bilkent şehirde emre erdem hocaya gittim .çok memnun kaldım tek embriyom gelişmesine rağmen pozitif sonuç aldım.benimde amh düşük ve ilk denememdi