• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara tüp bebek

7 embriyom vardı 7 si de sağlıksız geldi.

Kızlar bende nisanda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum .Erkek infertilitesi sperm sayısı düşük istanbul ankara arasında gidip geliyorum .Hangi hastane iyi olur .İlk defa tüp bebek yapacağım

Maşallah, benimde ilk denemem olacak inşallah bize de nasip olur. Ben de Bilkente gidiyorum aslında Şebnem hocaya fakat biraz umutsuz konuştu kendisi burda yaparsak %10 şansın olur amh düşük olduğu için prp gibi tedaviler yapılıyor özelde bi özelle de görüşün isterseniz dedi o yüzden özel arayışına girdim maalesef.
Merhaba tesadüfen gördüm amh düşüklüğü için Mfk anh reserv kullandım, 1.32 den 2,04 e yükseldi

Merhaba kızlar hepinize geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah. Ben şuan tüp bebek sürecindeyim dün yumurta toplama yapıldı. Özel ve devlet arasında kafam çok karışıktı ve laboratuvara cihaz desteği sağlayan birinin tavsiyesi üzerine Bilkent şehir hastanesini tercih ettik maddi açıdan çok çok iyi. Özele göre süreç biraz uzayabilir ama genel olarak doktorlardan sekreterlerden kısacası hastanenin tüm personellerinden memnun olduk ve artı olarak tavsiyede direkt laboratuvar üzerinden geldi. Umarım yardımcı olur

Bilkent şehirde emre erdem hocaya gittim .çok memnun kaldım tek embriyom gelişmesine rağmen pozitif sonuç aldım.benimde amh düşük ve ilk denememdi
Bende Emre hocaya gidiyorum çok sevindim sizin için bana da dua edin lütfen

Back
X