ANKARA-TURAL FATULLAYEV

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar uzun süredir doktor araştırıyorum. Aklımda Tural Fatullayev var gördüğüm kadarıyla doğal burunlar yapıyor. İnstagramdan bir kaç hastasıyla konuştum. Baya memnunlar ama bırda hiç yorum bulamadığım için tereddüt ediyorum. Kendisi veya yakını ameliyat olan var mı? Ortadoğu Hastanesinde kendisi

Cnm doktor takvimi sitesinde çok güzel yorumlar yapılmış . Görüşmeye gittin mi bir de ücret ne kadar bi bilgin var mı?

Revizyonda oldukça başarılı görünüyor, Eren Taştan'ın yöntemlerini uyguladığı için method olarak güvenilir. ancak yaptığı burunlar çok düz ve kavissiz. Burunlara kavis eklerse revizyonda çok popüler olabilir. Tarzını değiştirmesi lazım, kadınların en az yarısı düz değil kavisli ve kalkık burun seviyor, ancak o yüzde 90 çoğunlukla standart dümdüz burun yapmış.

Örneğin ben olacak olsam kesinlikle düz tercih ederdim. Tabi herkesin isteği farklı olsa da güvenilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…