Geçen yaz bu olay yaşandıama halen beni düşündürüyor o yüzden ilk defa bir platformda sormak istedim, özel sektörde sıkıntılı bir iş yerinde çalışıyorum, bu yüzden işe geç kalmak benim için bir seçenek değil. O sabah uyayakalmışım o yüzden alelacele giyinip dışarı fırladım. Toplantıya sadece 5 dakika kalmıştı ve binanın girişine doğru koşarken cidden garip anlamlandıdamadığım o olay yaşandı
İçeri doğru aceleyle girerken, gözümün ucuyla bir şey fark ettim — otobüs durağında bekleyen insanların arasında, normal insanlardan en az bir kafa boyu daha uzun, parlayan beyaz bir figür duruyordu. O kişinin (erkek mi kadın mı olduğunu bilmiyorum) bir anlığına bana baktığını gördüm ve parlıyor gibiydi. Ama diyorum ya o kadar acelem vardı ve bu olay saniyelik oldu ki onun baya uzun boylu bir insan olduğunu düşündüm. Ama acelem olduğu için üzerinde durmadım. Saatler geçti, toplantılar bitti ve ofise döndüm. O zaman ne gördüğümü yavaş yavaş idrak ettim.
Düşünürken nasıl anlatırım bunu bilmiyorum ama o beyaz, uzun boylu kişiyle bir anlığına göz göze gelmişiz gibi hissettim . Daha önce de tuhaf şeyler yaşadığım için açıkçası aklıma bunun bir insan olamayabileceği geldi ki eğer bu bir insan olsaydı, diğerleri de ona bakmaz mıydı yani kalabalığın içinde duruyordu ve Upuzundu
Ama tabiki bu düşüncenin üzerinde duramadım dediğim gibi, işteydim ve ilgilenmem gereken çok şey vardı. Bir süre sonra başka bir muhite evrak teslim etmem gerekti. Yanımda bir meslektaşımla birlikte yürüyerek gittik. İşimiz bitince dönüşte farklı bir yol kullandık — özellikle değil, sadece geldiğimiz yolu bulamadığımız için.
Kaldırımda meslektaşımla konuşurken beyaz bir araba hızla yanımızdan geçti. Araba geçtikten sonra karşıya geçeriz diye düşündük ama bir anda, göz açıp kapayıncaya kadar bildiğiniz o önümüzden geçmiş olduğunu gördüğümüz araba (beyaz corolla) bize çarptı. Araç bizim önümüzde ilerledikten sonra bir sebeple şöför aracı aniden geri vitese takmış ve araç geri geri bize çarptı( bunu sonra öğrendik) Meslektaşım ve ben resmen havaya fırladık sonrası zaten şiddetli bir acı ve kulaklarımda bir çınlama..
O kısacık anda, havadayken aklıma gelen tek şey o uzun, beyaz figürdü. Göz göze geldiğimiz an gözlerimin önünden geçti ve sonra yere çakıldım. Başımı çarptım ne kadar zaman geçti hatırlamıyorum ama iki adamın beni kaldırdığını hatırlıyorum. Aklıma gelen ilk düşünce “bacaklarımı hissedemiyorum” oldu.
Hastaneye götürüldük. Meslektaşım çarpmanın daha uzağında olduğu için onu daha az etkiledi — başka bir araca çarpmış ve durmuştu. Ama ben, metrelerce havaya fırlayıp yere çakıldığım için en ağır hasarı alan bendim. Hastanede uyandığımda, açıkçası felç olmuş olmayı bekliyordum.
Doktorlar bana HİÇBİR kırığımın, çıkığımın ve hatta çatlağımın olmadığını, bunun gerçekten MUCİZE olduğunu söylediler. O gün ne gördüğümü bilmiyorum ama içimde bir ses belki de beni uyarmaya çalışıyordu diyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızçeler