Ankara ufuk üni.rıdvan ege de doğum yapan varmı

Hayırlı doğumların olsun inşallah canım :)
Hangi doktora gidiyorsun
sağol canım.sanada hayırlı doğumlar zamanı geldiğinde tabi:)mine hanım, aslı hanım,Arzu hanım, emre bey.kim varsa o hafta.duymasınlar ama favorim aslı hanım:)baştan beri ilgilendiler sağolsunlar.gidip geldiğim süre içinde katta doğum yapan ve memnun olanları gördüm.bizde son aşamadayız.memnunum şuana kadar,doğumdan sonra yazarım artık.senin daha zamanın var ne de olsa.

Evet var ama benim şu ana kadar takibimi yapan doktor haberim olmadan hastaneden ayrıldığı için 26. Haftada yeni doktor ve hastane arayışına girmek zorunda kaldım. Burası hakkında da olumlu şeyler okudum. O yüzden şimdilik kafamda ilk sıramda.
İstediğin doktordan randevu alabiliyor musun peki? Ya doğuma şu girsin diye seçebiliyor musun?

Bildiğin kadarıyla Uzman doktorlar var recai hoca ve bir doktor daha, başta ben kimseyi tanımadığım için mine hanımla başladım.biri olmayınca diğeri bakıyor.zaten tanıyorsun hepsini yabancılık çekmiyorsunn. Biri serviste biri klinkte oluyor hafta hafta değişiyorlar.serviste enfeksiyondan dolayı yattım iki defa ve diğer bölümlerle danışarak koordineli gittikleri ve zaten kliniktede tanıdığım için doktor konusunda sorun olmuyorr ve avantajlı aslında.bunlar doç.dr.canım.istediğin doktor alırsın ama hastanede olmadığında beklemektense diğer doktorların ki görünce hatırlıyorlar zaten daha avantajlı.bir özel takip gibi olmasada sorunsuz.hastane kalabalık değil sakin. 37.haftadan önce almıyorlarmış büyük doğuma yönlebdiriyorlar.sorun olursa özele giderim diye düşünmüştüm gerek kalmadı.

Çok sağol canım. Gerçekten inanılmaz yardımcı oldun. Bana da güven verdiler genel olarak. Ekim ayı için ilk randevumu alacağım yarın bakalım.

Birde özelde olanların çoğu sezeryan yaptı, normal doğum için destekliyorlar ve bekliyorum sonucu yazarım.serviste doğum yapanlar gayet memnundu.odalar 2kişilik tek özel oda var boş olursa alabiliyorsun.ama genelde servis sakin.normal doğum yapan bir arkadaş Akşam yürüdü ertesi öğlen çıktı bir sorun yoktu.

Bu hastanede doğum yaptım hiç bir sorun yaşamadım gayet memnun kaldım.bebeğimde sağlıklı bir aylık olduk.

Bu hastanede doğum yaptım hiç bir sorun yaşamadım gayet memnun kaldım.bebeğimde sağlıklı bir aylık olduk.
Allah sağlıcakla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin. peki bayan doktorlardan randevu alabiliyor muyuz istersek

Merhaba, bende 24 haftalık hamileyim bu hastanede genelde dr mine hanımla ilerliyoruz. Daha önce sormadım ordakilere de merak ettim bebek yoğun bakım ünitesi var mı hastanede? birde 37 haftadan önce doğum başlarsa başka hastaneye yönlendirme konusu kafamı karıştırdı.

Sorun bence çünkü anladığım kadarıyla yenidoğan yetersiz yoğunbakımda bebeğim 40+1de geldi erken gelirse diye bende endişeliydim açıkcası öyle bir durum olursa özele acil giderim diye düşündüm onlarda belli bir haftadan sonra almıyorlar.kadın doğum gayet iyi oysa ki, mine hanım defalarca beni korkutmuştu aramazdı kalsın risk aldık birazda.( Dışardan testler yok down,yok erken doğum drken) onun dışındaki herkes iyi ve ilgili ona kalsa 42.haftayıda beklerdim ben :))bana hepside baktı sağolsunlar.

mine hanım neden korkutmuştu sizi? zaten bi gittiğinizde mide hanımdan alıyorsunuz randevuyu ama pat arzu hoca çıkıyo karşınıza. iyimi kötümü bilemedim.

Arzu hanım iyidir. çok desteklerini gördüm ben. Down riski yok erken doğum olur vs vs... Çok şükür birşey çıkmadı kızımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…