- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 28
- 24
- Konu Sahibi burunburun
Ankara üniversitesi hastanesi Mert Ersan'a burun estetiği yaptıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok muuuAnkara üniversitesi hastanesi Mert Ersan'a burun estetiği yaptıran var mı?
Yokmuş... Siz Mert beyi mi düşünüyorsunuz?yok muuu![]()
valla ben herhangi bi hastanede herhangi bi asistan doktora ucuza burnumu yaptırmak istiyorum ama tabi güzel de olsun burnumu mahvetmesin andmsmfkskfsYokmuş... Siz Mert beyi mi düşünüyorsunuz?
Ben de araştırdım birkaç doktor ama elde sonuç yok. Araştırmadan yaptırmayın bencevalla ben herhangi bi hastanede herhangi bi asistan doktora ucuza burnumu yaptırmak istiyorum ama tabi güzel de olsun burnumu mahvetmesin andmsmfkskfs
ben dee ayneen böylevalla ben herhangi bi hastanede herhangi bi asistan doktora ucuza burnumu yaptırmak istiyorum ama tabi güzel de olsun burnumu mahvetmesin andmsmfkskfs
Merhaba, asistana yaptırdığınızda fiyat olarak mı fark ediyor neden özellikle tercihiniz :))valla ben herhangi bi hastanede herhangi bi asistan doktora ucuza burnumu yaptırmak istiyorum ama tabi güzel de olsun burnumu mahvetmesin andmsmfkskfs
evet fiyat olarak daha uygun oluyorMerhaba, asistana yaptırdığınızda fiyat olarak mı fark ediyor neden özellikle tercihiniz :))
Peki asistanlardan sistem üzerinden randevu alabiliyor muyuz bilginiz var mı ? :)evet fiyat olarak daha uygun oluyor
Hayır :)Merhaba Mert Ersan'a operasyon yaptırdınız mi?