Ankara universitesi tip fakultesinde dogum yapanlar ve yapacaklar

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
Arkadaşlar ben su an 28 haftalık gebeyim. Doğum için karar veremedim devlette yapacağım için çok tedirginim. Ankara üniversitesi tip fakültesinde doğum yapan ve yapacak bilgisi olan arkadaşlar gidip muayene olmak ücretli mi sigortaliyim. Birde doğumda özel oda ücreti ne kadar ve özel odada kalmak zor mu? Sikinti olur mu? Özel bazı sebeplerle yanımda eşim kalsın istiyorum izin verirler mi?

Bi tanidigim komsu da oraya gidiyor simdi evimde degilim gidince ona sorayım yazarim buraya da. Basta orayi hic dusunmedigimden sormamistim

Sevgili kadersizkader sirf senin icin uyelik actim. Benim arkadasim gecen hafta hastaneye yatirildi. 6.5 aylik hamileydi. Refakatci olarak kkaldim ve hayatimin en kotu 5 gununu gecirdim. Ki ben daha once 4 kere ameliyat oldum. Yani hastanelerr cok uzak degilim. Birincisi hastanin orada degeri yok. Yemekler cok kotu kimse yiyemiyor. Zaten kuş kadar yemek getiriyorlar. O da yagdan gorunmuyor. 2. Si hemsireler cok kotu. Hele bir tanesi var sizi kapinin onune koymamak icin zor tutuyorum kendimi diyen, hastalara bagiran,hakaret eden,damar yolu acmak ici. Hastayi mahfeden biri. 3.su yataklar cok rahatsiz 4. Kimsenin kimseden haberi yok 5. Si pis. Sana bir battaniyr veriyolar simsiyah beyaz carsafa bulasiyor. 6. Ozel oda da kalmayacaksan esin yanina alinmiyor. Kalacaksan 2.kat 90 4.kat 120 5.kat 180 tl. Ayni yemekleri yiyorsun. Ayni muameleyi goruyosun. Refaktci icin yatacak yer yok. Tek faRki odada teksin o kdr. 7. Prof ameliyatina girerse ucret oduyosun. 8.si dogum hane korkunc bir yer. Sen orda sanci cekerken onlar karsinda kahve iciyor kek pasta yiyor. Ve sana kizip bagiriyorlar ben bizzat sahidim. Bir bayan kendi kendine dogum yapti desem yeridir. Cok uzattim ama demem o ki sakin gitme. Hamileliginin son gunlerini sinit harbi icinde gecirme. Bu arada onlara mecbut oldugun icin bir sey diyemeyip susuyorsun

X