Merhaba hanımlar,
Yaklaşık 2 senedir vajinismus sorunu ile yaşıyorum. Ankara'da yada Ankara'ya yakın bir yerde vajinismus tedavisi olmak istiyorum. Buna dair uzun zamandır araştırma yaptım. Birkaç isim not aldım. Bu merkezleri tek tek aradım ve sitelerini ziyaret ettim galiba en doğrusu Op.Dr.Didem Kurban'ı seçmek olacak.
Bunun dışında daha önce vajinismus tedavisi olan bir arkadaşımız varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba hanımlar,
Yaklaşık 2 senedir vajinismus sorunu ile yaşıyorum. Ankara'da yada Ankara'ya yakın bir yerde vajinismus tedavisi olmak istiyorum. Buna dair uzun zamandır araştırma yaptım. Birkaç isim not aldım. Bu merkezleri tek tek aradım ve sitelerini ziyaret ettim galiba en doğrusu Op.Dr.Didem Kurban'ı seçmek olacak.
Bunun dışında daha önce vajinismus tedavisi olan bir arkadaşımız varsa bilgi verebilir mi?
Merhabalar. Ben daha önce ankarada tedavi gördüm ve tek bir seansta çözüldü. Gönül rahatlığıyla size önerebileceğim doktor ümmügülsüm soytürk. Kesinlikle pişman olmayacaksınızMerhaba hanımlar,
bende ayni yerde tedavi oldum yazinizi gorunce aklima geldi o gunler sehir disindan gitmistim ankaraya sehre girerken bile icime bi sey oturmustu sanki ole korkuyordum ki aslinda tedavi olmaya gidiyorum ama tedavi olmanin iliskiye girmek oldugunu eslestirdigim icin tedavi olmaktan korkuyordum klinigi bulup iceri girdigimde bi anda kendime guvenmeye basladim gulumseyerek karsiliyorlardi herkesi inanin hayatimda gecirdigim en guzel 3 gundu Ankarada kaldigim gunler bende ilk gunden basardim 2 gun sonrada tam anlamiyla iliski olmustu hep derdimki psikolog ise yaramaz birinin bana bunu tutup ogretmesi lazim o kisi ayla hanimmis kesinlikle imkanlari zorlamak lazim kendimiz yapamiyosak erteleden doktora gitmek lazim ki ben kesinlikle herayi oneriyorum izmirda istanbuldada var klinikleriMerhabalar
Bu durumun ne kadar zor olduğunu yaşamış biri olarak çözersem hep yazarım buraya diyordum.
Evet ben bu sorunu aştım ve bunu Ankara da Didem Kurban ve ekibine borçluyum.
Pazartesi günü korkularla başladığım bu yolculukta salı günü akşamı sorunumu çözmüş ve rahatlamıştım, inanamıyordum.
Çarşamba günü ise son bir görüşmeden sonra umutlarla ayrıldım.
Didem hanım ve ekibi, terapist Ayla hanım çok çok iyiydiler tedavi boyunca.
Bu şekilde aylarını geçiren, bu zorluklar içinde mücadele eden herkese şunu söylemek istiyorum.
Bu sorunla yaşamak zorunda değilsiniz bununla tek başına mücadele etmenin ne demek olduğunu yalnızca yaşayan bilir. Bence ertelemeyin bir an önce sorunu çözmeye başlayın. Geçmeyecek sandığınız büyük gibi gözüken aslında küçük olan problem inanın geçiyor.
kesinlikle hera . bende orda yendim 3. gunde ilk gittigimde muayene bile olamadim daha esimle yolda giderken agliyordum tedavi olmak demek iliskiye girmek demekti o dusunce beni bile beni aglatiyordu ama yendim iyikide gittim.Anakarada vajinismus tedavisi olacaklar tek yer hera klinik ve didem kurban hocadır ben daha önce ümmü gülsün soyturke gittim hem param gitt hem hiç bi ise yaramadı ve yaptıkları isin arkasında değiller boşuna paranız gitmesin yazık olur umutları yıkıyor tek yaptığı bu
3 bin 9 bin arası diyorlar canım benim bildiğim ne kadar doğru bilgim yoktedavi ücreti ne kadar hera kliniğin?
Ne uyguladıBen 5 yıllık evliyim ve Ankara’da Reyyan Özcan Temizkan hocaya gittim üç günde bitti tedavim çok memnun kaldım gitmeyi düşünen arkadaşlar hiç şüpheye düşmeden gidin çözemediği vaka yok hocanın ben ağır bir vakaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?