Ankara vajinismus tedavisi merkezi önerisi?

greenz11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
42
15
6
29
Merhaba hanımlar,
Yaklaşık 2 senedir vajinismus sorunu ile yaşıyorum. Ankara'da yada Ankara'ya yakın bir yerde vajinismus tedavisi olmak istiyorum. Buna dair uzun zamandır araştırma yaptım. Birkaç isim not aldım. Bu merkezleri tek tek aradım ve sitelerini ziyaret ettim galiba en doğrusu Op.Dr.Didem Kurban'ı seçmek olacak.

Bunun dışında daha önce vajinismus tedavisi olan bir arkadaşımız varsa bilgi verebilir mi?

1 sene önce Reyyan özcan temizkanla yendim bende.kendisini instagramdan bulmustum.cokta memnun kaldim.

Merhaba Dr gökçen erdoğan var istersen bi araştır instagram dan takip et enerjisinden elektrik alabilirsen görüş derim ben il dışında oldugum için görüşemiyorum

ben didem kurbanda tedavi oldum onemli olab ekibindojtor sadece jinokolojik muayenesini yapiyor ankarada olmaniz buyuk sans ben sehir disindan gidip tedavi olmustum.

Merhaba, greenz11 ,
2018 Mayıs ayında Hera Kilinik - Dr Didem Kurban ve ekibi sayesinde kurtuldum vajinismustan. Ve bu hesabı da sırf aynı sorunu yaşayıp çare arayanlar için açtım. Tedavim 3 gün sürdü, 4. Gün kurtuldum. Herşey içimizdeki gereksiz korku ve endişelerden kaynaklanıyor. Asla korkmayın ve karar vermişken muhakkak ilk adımı atıp randevunuzu alın. Ben de 2,5 yıl kendim çabaladım, ancak ilk denemelerde olmayan şey erteledikçe bizden çok şey götürüyor. Bu süreçte eşim her zaman anlayışlı ve yardımcıydı. Tedaviye karar verdiğimde birlikte gittik ve başladık. Keşke hiç beklemeseymişiz. Hera klinik benim hafızamda her zaman; güven’başarı’gizlilik demek. İşlerini saygı ve sevgi ile yapıyorlar. Olumsuz tek bir şeyle karşılaşmadım. Aksine buraya yazamayacağım kadar yardımseverler her anlamda çok destek oldular. Çok güleryüzlüydüler. İyi ki Ankara’daydım, ve kendilerine rastladım. Allah izin verirse artık çocuk istiyoruz, sizlerde en yakın zamanda kurtulursunuz inşallah.

Geçen ay yakın bir arkadaşımı yönlendirdim hatta sonra buraya da üye olup tedavi sürecini anlatmıştı 4 seansta tüm sorunları bitti 8 ay baya gezmişlerdi.Ben doğum doktorumu Esra Çabuk Cömert'i önerdim.Tedavi sonuçlandı şuan iyi durumu atlattı arkadaşım sizde bir araştırın isterseniz.

Merhabalar. Ben daha önce ankarada tedavi gördüm ve tek bir seansta çözüldü. Gönül rahatlığıyla size önerebileceğim doktor ümmügülsüm soytürk. Kesinlikle pişman olmayacaksınız

Merhabalar
Bu durumun ne kadar zor olduğunu yaşamış biri olarak çözersem hep yazarım buraya diyordum.
Evet ben bu sorunu aştım ve bunu Ankara da Didem Kurban ve ekibine borçluyum.
Pazartesi günü korkularla başladığım bu yolculukta salı günü akşamı sorunumu çözmüş ve rahatlamıştım, inanamıyordum.
Çarşamba günü ise son bir görüşmeden sonra umutlarla ayrıldım.
Didem hanım ve ekibi, terapist Ayla hanım çok çok iyiydiler tedavi boyunca.
Bu şekilde aylarını geçiren, bu zorluklar içinde mücadele eden herkese şunu söylemek istiyorum.
Bu sorunla yaşamak zorunda değilsiniz bununla tek başına mücadele etmenin ne demek olduğunu yalnızca yaşayan bilir. Bence ertelemeyin bir an önce sorunu çözmeye başlayın. Geçmeyecek sandığınız büyük gibi gözüken aslında küçük olan problem inanın geçiyor.

bende ayni yerde tedavi oldum yazinizi gorunce aklima geldi o gunler sehir disindan gitmistim ankaraya sehre girerken bile icime bi sey oturmustu sanki ole korkuyordum ki aslinda tedavi olmaya gidiyorum ama tedavi olmanin iliskiye girmek oldugunu eslestirdigim icin tedavi olmaktan korkuyordum klinigi bulup iceri girdigimde bi anda kendime guvenmeye basladim gulumseyerek karsiliyorlardi herkesi inanin hayatimda gecirdigim en guzel 3 gundu Ankarada kaldigim gunler bende ilk gunden basardim 2 gun sonrada tam anlamiyla iliski olmustu hep derdimki psikolog ise yaramaz birinin bana bunu tutup ogretmesi lazim o kisi ayla hanimmis kesinlikle imkanlari zorlamak lazim kendimiz yapamiyosak erteleden doktora gitmek lazim ki ben kesinlikle herayi oneriyorum izmirda istanbuldada var klinikleri

gerci konu ocakta acilmis insallah arkadas yenmistir bile bu zamana kadar.

Ben 5 yıllık evliyim ve Ankara’da Reyyan Özcan Temizkan hocaya gittim üç günde bitti tedavim çok memnun kaldım gitmeyi düşünen arkadaşlar hiç şüpheye düşmeden gidin çözemediği vaka yok hocanın ben ağır bir vakaydım

Dr.Reyyan Özcan Temizkan ile yendim ben . Baska şehirden geldim İnstagramdan izleyerek buldum içimde bir güven oluşturdu geldim 4günde yendim döndüm çok şükür gitmek isteyen herkese tavsiye ederim ömürlük doktor abla yani Allah hepinizin yardımcısı olsun gecmiş olsun

Anakarada vajinismus tedavisi olacaklar tek yer hera klinik ve didem kurban hocadır ben daha önce ümmü gülsün soyturke gittim hem param gitt hem hiç bi ise yaramadı ve yaptıkları isin arkasında değiller boşuna paranız gitmesin yazık olur umutları yıkıyor tek yaptığı bu

kesinlikle hera . bende orda yendim 3. gunde ilk gittigimde muayene bile olamadim daha esimle yolda giderken agliyordum tedavi olmak demek iliskiye girmek demekti o dusunce beni bile beni aglatiyordu ama yendim iyikide gittim.

Bizde öyleydik bir başka doktorda denedik ama hiç boşa gitti zaman para umutlar hayaller ümmü gülsün hocayı kaç kere aradık daha bizden muayene parası istedi bu nasıl bir doktorluk anlamadım resmen paramızı aldı hiç bisey yapmadı zehir olsun

tedavi ücreti ne kadar hera kliniğin?

Ne uyguladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…