Doğuma Hazırlık Ankara Ve İzmir Ücretsiz Doğum Ve Bebek Fotoğrafçısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
snm ckr merhabalar... Belirlediğiniz kontenjan dolmadiysa ben talip olabilirim. Doğumum ocak sonu bekleniyor, Ankara dayım.

Ben gönüllü olabilirim :)) kendimde fotografçıyım bu arada, kendimi çekemeyeceğime göre kendimi senin ellerine bırakabilirimmm :)
Bu mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın... Öyle mi sizde mi fotoğrafçısınız, ne güzel, çok isterim..:)) Ben haftaya İzmir'e geleceğim, uygun olursanız görüşelim, isterseniz birkaç hamilelik fotoğrafı da çekeriz..:)
mail adresimden ulaşabilirsiniz bana

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkese merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Bir ricam olacak sizlerden bir çekim planı oluşturmam için, talepleri kesinleştirmem, tarih ve şehirleri bir düzene koymam gerekiyor. Özellikle yakın tarihli doğumlar için benimle iletişime geçebilirseniz çok sevinirim. Mail adresimden ulaşabilirsiniz bana, böylece telefon numaralarımızı da alıp bu şekilde de iletişime geçebiliriz.

Herkese merhaba,göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum, Portfolyomu oluşturmuş bulunmaktayım, artık çekimlerimi ücret karşılığında gerçekleştiriyorum, yalnız bu ücret piyasanın altında bir miktar yeni olduğum için, kendime bir yer edinene kadar uygun fiyatlara çekimler gerçekleştireceğim. Daha önce haberleştiğimiz annelere yardımcı olmayı isterim. Bana mail adresimden ulaşabilirsiniz, tüm annelere sağlıklı doğumlar diliyorum, mutlulukla sağlıkla bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle... sevgiler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…