ankara zekeriya tahir

evet bakıyo ureme saglıgı dıye ayrı bölümü var özel hastane gibi çok ilğililer aynı zamanda özel dk secme sansında var ücretli 122 ödüyosun ama ben normal yerine gidiyorum ama tabiki sartları var mesala kac yıllık evlisin kac yasındasın ilk bebekmi istiyosun sorun varmı bide

4 yıllık evliyim eşim pek razı olmaz gibi onuda çağırırlar herşey yeniden başlıyor diye söylediği başka şeyde varda ayıp olur önce etlik zubeyde hanıma gitmiştim

bende bütün tetkiklerimi zekai tahirde yaptırdım hsg sonucu alıp gösteren kadr hersey iyiydi sonucumda bişey yoktu ama dr kötü çıktı ilgilenmedi.bende bütün sonuçlarımı alıp cebeciye gittim kan ve sprem tahlili dışındakileri kabul ettiler diğerleri yenilendi onun sonuçlarınada bakıp aşılamayla başlancaktı ama tabi benm eşim gitmedi hala beklmedeyiz.ben çok memnun kaldım cebeciden hem sakin hemde ilgileniyolar tavsiye ederim

Ben giderim sorun değilde benimde eşim sperm tatline gizmez sperm tatlili için 2 izin alması gerekiyor ilk gün tahlil verip 2. Gün sonuç alması

X