ankara zübeyde hanım hastanesınde HSG cekılenler..tavsiye edermısınız

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
arkadaslar HSG fılmı cekınmem gereklı zübeyde hanımda ücretsizmis..önerirmısınız?
yoksa özel de mı cektıreyım?

canım bende infertilite için Zübeyde hanıma gideceğim ve muhtemelen hsg isteyecekler.
sen çektirdin mi nasıldı? çok ağrın oldu mu???

zübeyde hanım da hsg filmi mi Allah korusun..hayatımın hatasını yapmışım...kimseye önermem,kimseye.gercekten orada yaşananlar tam bir skandal.

zübeyde hanım dediğiniz eski etlik doğumevi değil mi? Aman Allah korusun sakın çektirme, ben de orda çektirdim, beceremediler bayıldım nerdeyse sonra bir ay sonra tekrar çektirmek zorunda kaldım, özele git rahat rahat çektir filmini, benden sonra giren kadının çığlıklarını o baygın halime rağmen unutamam...

zübeyde hanım dediğiniz eski etlik doğumevi değil mi? Aman Allah korusun sakın çektirme, ben de orda çektirdim, beceremediler bayıldım nerdeyse sonra bir ay sonra tekrar çektirmek zorunda kaldım, özele git rahat rahat çektir filmini, benden sonra giren kadının çığlıklarını o baygın halime rağmen unutamam...

evet arkadasım sana katılıyorum..ben de sana benzer seyler yasadım hatta daha kötüsünü yasadım kımse orada hsg fılmı cekınmesın..hatta her cekınen şikayet etsin ki işlerını daha güzel yapsınlar.ben şikayet ettım ama bır kişinşn şikayetının işe yarayacagını zannetmıorum..sana da gecmıs olsun..

ben bir de ne yaptım? bu olmadı birdaha ki ay yine çekilmen gerek dediler, ben yine oraya gittim kuzu kuzu :50: ama bir doktor buldum konuştum, o çekti benimkini teknisyenler değil, kadın bana ilaç verdi sabah içersen daha kolay olur diye, nitekim öğle de oldu, ikincisi de zordu ama ilkine göre hiçbirşey değildi yani.....:5:

bende bir kontrole gideyim dedim..etlik zübeydeye..gitmez olaydım..muayne edilen odaya giren çıkan bellisiz..temizlikci diger taraftaki gelen sekreterler mi dersiniz sohbete geliyorlar..sıra bana gelince terk ettim orayı..kapılar açık..giren girene..düzen sıfır..

bende bir kontrole gideyim dedim..etlik zübeydeye..gitmez olaydım..muayne edilen odaya giren çıkan bellisiz..temizlikci diger taraftaki gelen sekreterler mi dersiniz sohbete geliyorlar..sıra bana gelince terk ettim orayı..kapılar açık..giren girene..düzen sıfır..

ay eveet aynen anlattıgın gibi..sürekli sohbet halindeler zaten..hastanın psikolojısınden anlayan yada onları düşünen yok..mahremiyet sıfır.

Tekniker çekiyor.Aynı kişi filmi inceliyor.iğne mi ne vuruyorlar canın çok acıyor.adet sancısı gibi ağrı yaptı.Çıkışta üşüme ,soğuk terleme yaşadım.başka yerde nasıldır bilmiyorum.

Tekniker çekiyor.Aynı kişi filmi inceliyor.iğne mi ne vuruyorlar canın çok acıyor.adet sancısı gibi ağrı yaptı.Çıkışta üşüme ,soğuk terleme yaşadım.başka yerde nasıldır bilmiyorum.

kadın hastalıkları çok hassas bir konu..insanca davranmıyorlar..böyle yerlerde kadını kadın olarak görmüyorlar..zannetmiyorum özelde en azından kadın gibi muamele görürsün...kadın hastalıklarında en iyisi özel..en azından dinleniyorsun..açık kapılarda muayne edilmezsin..

kızlar buradaki yorumlardan sonra korka korka gittim zübeyde hanıma ama bilmiyorum ben mi şanslıydım yada şikayetlerden sonra bir tedbir mi aldılar ama gayet rahat bir filmdi.Daha yeni geldim filmden ve biraz kanamam var sadece. Yani evet yaklaşık 10 saniye süren şiddetli bir ağrı hissediyorsunuz ilacı verdiklerinde ama bu anestezisiz bütün çekimlerde bu şekilde. Gelelim ayrıntılara;
1. İnfertilite bölümü doktorlarından herhangi biriyle görüşüp rahim filmi çektirmek istediğinizi söylüyorsunuz. Adetin ilk günlerinde gidinki randevu haftaya alınsın ve yeniden giriş yapmak zorunda kalmayın. Antibiyotik, ağrı kesici ve ilaç reçete ediliyor.
2. Telefondan yada birebir röntgen bölümünden randevu alıyorusunuz ve çekim tarihinden 3 gün önce antibiyotiği kullanmaya başlıyorsunuz. Sabahleyinde ağrı kesici içiyorsunuz, operasyondan 1 saat önce. (ben kas gevşeticide içtim)
3. Randevu günü giriş yaptırıp işlem için beklemeye alınıyorsunuz.
4. Sıra geldiğinde operasyon yapılacak odaya yalnız girmek zorundasınız. Asistan doktor ve teknisyen yanınızda oluyor.
5. Soyunma kabinine geçip o mavi eteği giyiyorsunuz.
6. Daha sonra bir sedyeye uzanıyorsunuz ve film için spektrum takılıyor.
7. İlaç enjekte edildikten sonra yaklaşık 10 saniye süren bir ağrı başlıyor. Evet kötü bir ağrı ama kesinlikle katlanılıyor ve çok kısa sürdüğü için sıkıntı yaşamıyorsunuz.
8. Film bittikten sonra isterseniz soyunma odasında bekleyebilirsiniz, orada size olası kanama için bez veriliyor. Ki ben gayet iyiydim hamdolsun hemen çıktım dışarı.
9. Yaklaşık bir 10 dak sonra size filminizi CD ye yazıp veriyorlar.

Bütün bunlar olurken doktor ve teknisyen sürekli olarak beni rahatlatmaya çalıştı, lafa tutarak oyalamaya çalıştılar ve sakin olmam için sürekli olarak destek oldular. Allah bin kere razı olsun ikisindende. Ben çok araştırdım bu rahim filmi olayını, o yüzden ayrıntılı yazıp yardımcı olmak istedim. Rabbim yolunuzu açık etsin. Bu arada son olarak evet bunlar ücretsiz yapılıyor.

gerçekten şanslı gününüzdeymişsiniz..ama her ne olursa olsun okadar antibiyotiğe agrı kesiciye değmez..ben başka yerde özelde cektırdım sonrasında ne agrı kesıcı ne antıbıyotık ne zerre kadar acı..insan gibi muamele ve hiç agrı olmaksızın ilaç kullanmadan insan olduğumu hissettiğim bir gün yaşadım..nede kanama oldu..ohh dedım yaa dünya varmış..Zübeyde hanımda yaşadığım o travmayı ömrüm boyunca unutacağımı zannetmiyorum.neredeyse rahımım delınecekti..yasadıklrım cok zordu..ne olur sağlığınızı tehlikeye atmayın ve Zübeyde hanımda rahım filmi cektırmeyın arkadaşlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: iiz
kızlar buradaki yorumlardan sonra korka korka gittim zübeyde hanıma ama bilmiyorum ben mi şanslıydım yada şikayetlerden sonra bir tedbir mi aldılar ama gayet rahat bir filmdi.Daha yeni geldim filmden ve biraz kanamam var sadece. Yani evet yaklaşık 10 saniye süren şiddetli bir ağrı hissediyorsunuz ilacı verdiklerinde ama bu anestezisiz bütün çekimlerde bu şekilde. Gelelim ayrıntılara;
1. İnfertilite bölümü doktorlarından herhangi biriyle görüşüp rahim filmi çektirmek istediğinizi söylüyorsunuz. Adetin ilk günlerinde gidinki randevu haftaya alınsın ve yeniden giriş yapmak zorunda kalmayın. Antibiyotik, ağrı kesici ve ilaç reçete ediliyor.
2. Telefondan yada birebir röntgen bölümünden randevu alıyorusunuz ve çekim tarihinden 3 gün önce antibiyotiği kullanmaya başlıyorsunuz. Sabahleyinde ağrı kesici içiyorsunuz, operasyondan 1 saat önce. (ben kas gevşeticide içtim)
4. Sıra geldiğinde operasyon yapılacak odaya yalnız girmek zorundasınız. Asistan doktor ve teknisyen yanınızda oluyor.
7. İlaç enjekte edildikten sonra yaklaşık 10 saniye süren bir ağrı başlıyor. Evet kötü bir ağrı ama kesinlikle katlanılıyor ve çok kısa sürdüğü için sıkıntı yaşamıyorsunuz.
8. Film bittikten sonra isterseniz soyunma odasında bekleyebilirsiniz, orada size olası kanama için bez veriliyor. Ki ben gayet iyiydim hamdolsun hemen çıktım dışarı.

Bütün bunlar olurken doktor ve teknisyen sürekli olarak beni rahatlatmaya çalıştı, lafa tutarak oyalamaya çalıştılar ve sakin olmam için sürekli olarak destek oldular. Allah bin kere razı olsun ikisindende. Ben çok araştırdım bu rahim filmi olayını, o yüzden ayrıntılı yazıp yardımcı olmak istedim. Rabbim yolunuzu açık etsin. Bu arada son olarak evet bunlar ücretsiz yapılıyor.
Bende ayin 11 de cekinecegim orada herkez cok kotu oldguni solemis siz biraz rahatlttiniz beni benim bir arkdasim tup bebek yedavi gordu orada film cekinirken anastszi oldu neye gore belirliyorlr acaba bazisina anastezi bazisina vermiyolr merak rttim ruca etsem banada anastezi uygilarlar mi ki

kızlar ben 3 aydır rahim filmine randevu için arıyorum zübeyde hanımı, haftaya haftaya deyip oyalayıp durdular beni :( cihazları bozuk imiş.. yardımcı olur musunuz bana başka nerde çekilebilirim ankara da?

bugün etlik zübeyde hanımda hsg çektirdim (rahim filmi ) gercekten berbattı.benimle birlikle 10-15 kişi daha çekildi ve acı çekmeyen kimse yoktu. kimi çığlığı bastı kimi ağladı. ben çok basit geçecek sanıp rahat rahat gittim ama berbattı. bugüne kadar çektiğim en büyük fiziksel ağrıydı.

bazıları ağrısız oldu diye yazmış ben dayanırım ağrıya anestezi almaya değmez diye gittim ama asla öyle değil bir daha asla uyutulmadan çektiremem dayanılacak gibi değildi. kanamada lekelenme gıb degıl bildiğin adetin 1. günü gibi kızlar. bilin diye yazdm. şu an da da agrım epey var . basit basit yazıyorlar ona aldanıp gittim şok oldum

Son düzenleme:
Canim bende 3 ay.once orda cekildim ama cok cok rahat idi.benimle beraber 6 kisi daha vardi.herkes memnundu.hatta herkes neden bu kadar korktuk.bilmyoruz dediler.cok hafif.de kanamam oldu 2 gun surdu..oncesinde antibiyotik ve agri.kesici.kullanmis miydiniz.acaba ceken.kisi ile ilgisi varmi bilemedim..ben.gercekten rahattin.cok hafif sanci.hissettim sadece

2 gün önce bu hastanede hsg çektirdim. hayatımda yaşadığım en büyük acıydı. işkence diyebiliriz rahatlıkla abartmış olmayız. hiç acı çekmedim diye yazanlardan gerçekten şüphelenmeye başladım face hesap mı dıye. sadece ben degıl 10-15 kadın çıglıksız kalkmadı o masadan. bagıra bagıra hastane ayaga kalktı ne demek acısız ya.... insnalara doğruyu söyleyın ki alternatıfı olsun. asla anestesiz yaptırmam bir daha gerekse bile. benim ağrı eşiğim falan düşük değil üstelik çokta cesur karakterli bir insanım . bu ağrı eşiği hikayesine aldanmayın sakın. hsg den sonra eve geldim . iç organlarıma zarar geldi sandım . hsg den sonra normal hayata döndum mu diyorlar. güleyım barı. tuvalete bile zor gıttım 2 gundur. oldugum yerde sağıma soluma bile dönemeyecek haldeyım. bunu yazmazsam içim rahat etmezdi. bilin kimsede bu hataya düşmesin. bence cok rısklı bır uygulama.

hanı dıyorlar ya tüplere sıvı verırken adet sancısı gıbı hafıf sancı oluyor o kadar bu tamamen yalan. bir kere aletı yerlestırıken bıle bagırtıyorar. 2. si de o sıvıyı verirken sankı ordan aletı ciğerine sokmuslar ciğeri aşagı çekiyorlar gibi oluyorsunuz. eve gelince kalbime bir şey oldugundan korktum. bıraz kendıme geleyım doktora gidip bu hsg olayını anlatıp ıc organlarımı muayene ettırecegım. hiç şaka yapmıyorum kızlar. korkmayın demeyeceğim mümkünse korkun yani. gıdın anestezılı cektırın. canımızı sokakta bulmadık . çocuk yapalım derken canımızdan olmayalım

gerçekten şanslı gününüzdeymişsiniz..ama her ne olursa olsun okadar antibiyotiğe agrı kesiciye değmez..ben başka yerde özelde cektırdım sonrasında ne agrı kesıcı ne antıbıyotık ne zerre kadar acı..insan gibi muamele ve hiç agrı olmaksızın ilaç kullanmadan insan olduğumu hissettiğim bir gün yaşadım..nede kanama oldu..ohh dedım yaa dünya varmış..Zübeyde hanımda yaşadığım o travmayı ömrüm boyunca unutacağımı zannetmiyorum.neredeyse rahımım delınecekti..yasadıklrım cok zordu..ne olur sağlığınızı tehlikeye atmayın ve Zübeyde hanımda rahım filmi cektırmeyın arkadaşlar.

aynen böyle resmen unutulmayacak bir travmaydı. korkunçtu ya... benım gibi acıya aldırmayan biri için bile korkunctu

bu sahte hesap galiba. hsg sı resmen korkunç. canınızı düşünüyorsanız sakın gitmeyin kızlar

Back
X