- Konu Sahibi Hatice0674
sadece transfer günü ödedık onun dısında ılac parası baskanödemedıkHayırlı olsun11 bin ödedim dediğiniz hastaneye ödenen toplam ücret mi bütün işlemler dahil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece transfer günü ödedık onun dısında ılac parası baskanödemedıkHayırlı olsun11 bin ödedim dediğiniz hastaneye ödenen toplam ücret mi bütün işlemler dahil mi?
İlk denemeniz miydi, sonucunuz ne oldu? Bu hastanedeki süreci artıları ve eksileri ile yazar mısınızsadece transfer günü ödedık onun dısında ılac parası baskanödemedık
Peki normalde devlet hastanelerinde ultrason kontrollerini falan hocalar yapmıyor asistanlar kontrol randevularına giriyor,sadece opu ve transfer işleminde hocayı görüyorduk.orda işleyiş nasıl oluyor? Sizde sıkıntı neydi rezerv düşüklüğü muevwt ilk denemeydı pozıtıf şükür 4 bucuk aylık olduk.Ben memnun kaldım acıkcası Zübeyde hanım dıye aratırsanız daha cok bılgı cıkacaktır baya yazmıstım cnku bırseyler![]()
hayır her seferınde doç ve prof baktı.ılk asıstana gıdıyorsunuz o gereklı gorurse kurula gıdıyorsunuz, tüp bebege baslanırsa rapor cıkarabılıyprsunuz uygunsa durumunuz evet benım amh ım dusuk cıkınca hemen tup bebek onerdıler.yenı evlıydım ama yaşım 37. haftada 2 gıdıyorsınuz yumurta gelısımıne bakıp ılac ayarlanıyorPeki normalde devlet hastanelerinde ultrason kontrollerini falan hocalar yapmıyor asistanlar kontrol randevularına giriyor,sadece opu ve transfer işleminde hocayı görüyorduk.orda işleyiş nasıl oluyor? Sizde sıkıntı neydi rezerv düşüklüğü mu
Doktoru kendiniz mi seçtiniz ve bunun için ekstra ücret alınıyor mu?siz hastaneye ve ilaçlara ne kadar verdiniz raporlu iseniz ayrı ayrı yazar mısınız rica etsem ücretleri?hayır her seferınde doç ve prof baktı.ılk asıstana gıdıyorsunuz o gereklı gorurse kurula gıdıyorsunuz, tüp bebege baslanırsa rapor cıkarabılıyprsunuz uygunsa durumunuz evet benım amh ım dusuk cıkınca hemen tup bebek onerdıler.yenı evlıydım ama yaşım 37. haftada 2 gıdıyorsınuz yumurta gelısımıne bakıp ılac ayarlanıyor
Anladım teşekkürler verdiğiniz bilgiler içintüp bebek klınıgınden randevu alın 26 ysı sanırım ınfertılıte den.gerısını onlar halledıyor konseye cıkıyorsunuz tup bebek ıcın degerler vs dusukse rapor cıkarabılıyorsunuz.ılacların cogunu devlet odemıyor ama gonal f hobek ılacının cogunu karsıladı daha uyguna aldım rapor cıkarttıkları ıcın.ılaclar da yaklasık 25 bın tuttu.agustosta basladım ben uzun protokole bır de kısası var durumunuza gore secıyorlr.su an ıkı doktor var Runa Hoca doc dıgerı prof onlr yurutuyor.hastaneye transfer gunune kdr hıc vermedım devlette calısıyorum cnku sgklıyım sadece transferse 11000 ödedık eylulde
evet pergoveris verdıler orada yeterınce buyumedıgı ıcın kutusu besbındı uc kutu kullandım.herkese farklı ılaclar verılıyor şükğr sonu guzel oldu.Darısı sızlereAnladım teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinilaçların bu kadar cok tutması sanırım uzun protokol dediğiniz tedavi şeklinden kaynaklı çünkü raporlu tedavide ben böyle bir ilaç ücreti duymadım yada size hangi ilaçlar yazildiysa çoğu SGK karşılamadığı ilaçlar demekki.hayirli olsun darısı tüm isteyenlere
Canim merhaba uzun bir zaman gecmis konusmanin ardinda ama bisey sorucam bende zubeyde hanim da tup tedavisine basladim ilk gittigimde evrak verdiler tamamladim 2 seferdir dosyamla gidiyorlar evraklarin tamammi diyorlar ama evraklarimi almiyorlar rapor cikacak diyorlar amh dusuklugu var bende de siz kac ayda rapor cikardiniz igne tedavisine baslaicam simdi ucretli aldim onuda rapor hakkinda herhangi bir bilgi vermediler burda yazinizi da okuyunca yazmak istedimtüp bebek klınıgınden randevu alın 26 ysı sanırım ınfertılıte den.gerısını onlar halledıyor konseye cıkıyorsunuz tup bebek ıcın degerler vs dusukse rapor cıkarabılıyorsunuz.ılacların cogunu devlet odemıyor ama gonal f hobek ılacının cogunu karsıladı daha uyguna aldım rapor cıkarttıkları ıcın.ılaclar da yaklasık 25 bın tuttu.agustosta basladım ben uzun protokole bır de kısası var durumunuza gore secıyorlr.su an ıkı doktor var Runa Hoca doc dıgerı prof onlr yurutuyor.hastaneye transfer gunune kdr hıc vermedım devlette calısıyorum cnku sgklıyım sadece transferse 11000 ödedık eylulde
Rapor şartlarında eksik olabilir hemşirelere detaylı sorun bir ayda cikiyo rapor dahileye kan film EKG istiyo onay veriyo fazla bı işlem istemiyolarCanim merhaba uzun bir zaman gecmis konusmanin ardinda ama bisey sorucam bende zubeyde hanim da tup tedavisine basladim ilk gittigimde evrak verdiler tamamladim 2 seferdir dosyamla gidiyorlar evraklarin tamammi diyorlar ama evraklarimi almiyorlar rapor cikacak diyorlar amh dusuklugu var bende de siz kac ayda rapor cikardiniz igne tedavisine baslaicam simdi ucretli aldim onuda rapor hakkinda herhangi bir bilgi vermediler burda yazinizi da okuyunca yazmak istedim