ankara zübeyde hanım hastanesınde HSG cekılenler..tavsiye edermısınız

arkadaşlar bugun zübeyde hanım hastanesinde hsg çekildim burdan okuduklarımı beni aşırı etkiledi iki gece korkudan uyuyamadım ama uykusuz kalmama değmezmiş abartılcak kadar agrısı yok özellikle doktor ve asistanı cok rahatlatıyor.
adet sancısı gibi bir ağrı biraz daha şiddetli ama kesinlikle dayanılmıyacak kadar değil.
özel hastanelerde 500tl ve 1000tl arası değişiyor ücretler ama inananın vermeye değmez devlet hastanesinde yaptırın .
başka bir ihtiyacanızı karşılarsınız.doktor özellikle girip siteye yazmamı istedi.çünkü insanlar burdaki forumlardan cok etkileniyor sizde ne kadar rahat gectıgını anlatırsanız öncülük etmiş olursunuz dedi.herkese geçmiş olsun

arkadaşlar bugun zübeyde hanım hastanesinde hsg çekildim burdan okuduklarımı beni aşırı etkiledi iki gece korkudan uyuyamadım ama uykusuz kalmama değmezmiş abartılcak kadar agrısı yok özellikle doktor ve asistanı cok rahatlatıyor.
adet sancısı gibi bir ağrı biraz daha şiddetli ama kesinlikle dayanılmıyacak kadar değil.
özel hastanelerde 500tl ve 1000tl arası değişiyor ücretler ama inananın vermeye değmez devlet hastanesinde yaptırın .
başka bir ihtiyacanızı karşılarsınız.doktor özellikle girip siteye yazmamı istedi.çünkü insanlar burdaki forumlardan cok etkileniyor sizde ne kadar rahat gectıgını anlatırsanız öncülük etmiş olursunuz dedi.herkese geçmiş olsun
abartmak mı !!! ne abartması az bile yazdım ben

benımle bırlıkte 10 taneden fazla kadın gırdı ıcerı hastaneyı ınlettı hepsı de. sen sahte hesap mısın anlamadım ama ben kesinlikle abartmıyorum. eşim dışarı çıktığımda hastane dışına çıkmıştı seslere dayanamadım diye. belki daha az agrılı gecenlerde vardır olabilir ama ben kesinlikle abartmıyorum az bile yazıyorum. diğer yerlerde 1000 lira degıl bır kere heryerın fıyatı farklı. 300-400-500 ..farklı farklı fıyatlar var. ayrıca 1000 lira değil 5000 lira da olsa 10000 lirada olsa ben asla bır daha kendımı bu riske atamam sanki iç organlarım parcalandı.

bence hsg çektırmek ısteyenler 1 gun önceden gıtsınler hsg kapısnda beklesınler. iç kapıdan gıremezler ama nasılsa dışardan da kopan kıyametıı duyacakları için camdan da bekleyen kadınları görecekler zaten oradan bakıp öyle gırsınler hsg ye böylece kendı kararlarını vermıs olurlar

kızlar, zübeyde hanımda hsg ye gireceksenız 1 gun önce gidinde hsg çekilenlere bakın kendiniz yle karar verin. 50 yaşındaki kadınlar ağlayarak çıktı. yeter dayanamıyrum diye bağıran bağırana. hsg den sonra 1 hafta kendime gelemedim. üstelik tüplermde açıktı.

ama muayenesındne memnunum ben. 2 ayrı yere gırdım bırınde asıstan doktor son derece kabayken dıger bölumde kı nerdeyse 3-4 doktor sankı özel doktorun gıbı kbar ve özenli doktorlardı . bunu da söylemiş olayım ama hsg konusuna gelince galiba eski sistem makinaları var , bilmiyrum ama bu kadar dayanılmaz olmasının başka sebebı ne bılmıyorum

ayrıca ben oldukca cesur bırıyım. sırıtarak gırdım hsg ye benden önce ağlayarak çıkanlara ragmen umursamadım. ben dayanırım dedim ve ağrı eşiği düşük biri değilim. abartman kelimesine kahkahayla güldüm. az bile yazdım. bildiğin işkenceye alınmış gibi.

tavsıyem gıdın yarım saat hsg kapıısnda oturun olan bitenı izleyin öyle karar verin ne burdan aa cok basıttı dıyene ne de aaşırı kötuydu diyene inanmak yerine kendiniz görün

arkadaş yeni açmış profılını sahte profıl mı bılemedım

Bende sen gibi düşünüyorum canim.cok rahattim.gercekten.ve cok.hafif agri oldu dedigin.gibi.bilmiyorum bazi arkadaslarin.bunyesin ile alakali olabilir agri durumu.ama bizde olmadi oyle bir sey.bunu kanullenmek de zor olmamali.yalan soyleceke halimiz yok bundan.bir menfaatimiz de yok.. Herkes de ayni agri sanci olcak diye bir sey de yok.. Tekrar soyluyorum.benim cok rahat gecti..Allah.herkese sifa versin.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..hsg den 2 ay sonra da hamile kaldim.hamdolsun:KK68:

abartmak mı !!! ne abartması az bile yazdım ben

benımle bırlıkte 10 taneden fazla kadın gırdı ıcerı hastaneyı ınlettı hepsı de. sen sahte hesap mısın anlamadım ama ben kesinlikle abartmıyorum. eşim dışarı çıktığımda hastane dışına çıkmıştı seslere dayanamadım diye. belki daha az agrılı gecenlerde vardır olabilir ama ben kesinlikle abartmıyorum az bile yazıyorum. diğer yerlerde 1000 lira degıl bır kere heryerın fıyatı farklı. 300-400-500 ..farklı farklı fıyatlar var. ayrıca 1000 lira değil 5000 lira da olsa 10000 lirada olsa ben asla bır daha kendımı bu riske atamam sanki iç organlarım parcalandı.

bence hsg çektırmek ısteyenler 1 gun önceden gıtsınler hsg kapısnda beklesınler. iç kapıdan gıremezler ama nasılsa dışardan da kopan kıyametıı duyacakları için camdan da bekleyen kadınları görecekler zaten oradan bakıp öyle gırsınler hsg ye böylece kendı kararlarını vermıs olurlar

kızlar, zübeyde hanımda hsg ye gireceksenız 1 gun önce gidinde hsg çekilenlere bakın kendiniz yle karar verin. 50 yaşındaki kadınlar ağlayarak çıktı. yeter dayanamıyrum diye bağıran bağırana. hsg den sonra 1 hafta kendime gelemedim. üstelik tüplermde açıktı.

ama muayenesındne memnunum ben. 2 ayrı yere gırdım bırınde asıstan doktor son derece kabayken dıger bölumde kı nerdeyse 3-4 doktor sankı özel doktorun gıbı kbar ve özenli doktorlardı . bunu da söylemiş olayım ama hsg konusuna gelince galiba eski sistem makinaları var , bilmiyrum ama bu kadar dayanılmaz olmasının başka sebebı ne bılmıyorum

ayrıca ben oldukca cesur bırıyım. sırıtarak gırdım hsg ye benden önce ağlayarak çıkanlara ragmen umursamadım. ben dayanırım dedim ve ağrı eşiği düşük biri değilim. abartman kelimesine kahkahayla güldüm. az bile yazdım. bildiğin işkenceye alınmış gibi.

tavsıyem gıdın yarım saat hsg kapıısnda oturun olan bitenı izleyin öyle karar verin ne burdan aa cok basıttı dıyene ne de aaşırı kötuydu diyene inanmak yerine kendiniz görün

arkadaş yeni açmış profılını sahte profıl mı bılemedım

Daha dün gittim ne menfattım olacak sizin gıbıler yuzunden bizlerde korkarak gıdıyoruz ben basımdan gecen olayı anlattım ayrıca özel lina kadın doguma gıdıyorum ordakı hocamın verdıgı ılacları kullanıp gıttım.evet yeni üye oldum çunku basımdan gecenleri anlatmak istedim.aradım bir kaç lav.bana söylenen fiyatları yazdım inanmak yada inanmamak senın elinde
ayrıca bence sen hangi özel hastane ile çalısıyorsun da insanları özele yönlendiriyosun.senin menfaatin var galiba.

İcime su serptiniz geçerken bende orda rahim filmi çektircem inşallah dediğiniz gibi kolay olur ben gecen adetin 3.günü hormon testi yaptırdım bugünde 21.gün testi verdim ve yine reglinin 3.günü yine gel rahim filmine yonlnedircem dedi. Regliyken mi çekiliyor ben anlamadim. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz yeni başladım o hastaneye hayırlısı artik

İcime su serptiniz geçerken bende orda rahim filmi çektircem inşallah dediğiniz gibi kolay olur ben gecen adetin 3.günü hormon testi yaptırdım bugünde 21.gün testi verdim ve yine reglinin 3.günü yine gel rahim filmine yonlnedircem dedi. Regliyken mi çekiliyor ben anlamadim. 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz yeni başladım o hastaneye hayırlısı artik
Canim hakkinda hayirlsi olsun.3. Gunu.gittiginde.bi form.verir.doktor o form ile film cekilen yere.gidersin.randevu almak icin..orda soruyorlar regl.ne.zamn.bitiyo.ona.gore de randevu yaziyorlar..

Okuyan yada okuyacak arkadaşlar bugün korkulu rüyam kabusum haline gelen rahim filmini etlik Zübeyde Hanım hastanesinde çektirdim. Evet ağrı oldu adet sancısı gibi düşünün ama dayanilmayacak bir ağrı değildi. 6 kişi girdik 1 kişi bağırdı felan onunda yaşı 22 ymış filmi çeken doktorlar 2 si bayan gayet sakin anlayışı insanlardı Ozelde anastezi altında çekilipte boşa para vermeyin Bu yazdığımda da hiç bir kar amacım yok Korkan endişe duyan benim gibi filmi erteleyen arkadaşlar gidin olsun bitsin

Okuyan yada okuyacak arkadaşlar bugün korkulu rüyam kabusum haline gelen rahim filmini etlik Zübeyde Hanım hastanesinde çektirdim. Evet ağrı oldu adet sancısı gibi düşünün ama dayanilmayacak bir ağrı değildi. 6 kişi girdik 1 kişi bağırdı felan onunda yaşı 22 ymış filmi çeken doktorlar 2 si bayan gayet sakin anlayışı insanlardı Ozelde anastezi altında çekilipte boşa para vermeyin Bu yazdığımda da hiç bir kar amacım yok Korkan endişe duyan benim gibi filmi erteleyen arkadaşlar gidin olsun bitsin

ya ben çok korkuyorum ultrason çekilirken bile ağladım. HSG çok korkutucu geliyor. gerçekten acımadı mı çok. o kadar para vermek istemiyorum ama bir yandan da ödüm kopuyor

ya ben çok korkuyorum ultrason çekilirken bile ağladım. HSG çok korkutucu geliyor. gerçekten acımadı mı çok. o kadar para vermek istemiyorum ama bir yandan da ödüm kopuyor
Para verme arkadaşım boş yere dayanilmyacak bir ağrı değil adet sancısını düşün onu yoğun yaşadığını düşün kısa süreli o kadar 400 500 TL ye kendine bişey alırsin

kızlar buradaki yorumlardan sonra korka korka gittim zübeyde hanıma ama bilmiyorum ben mi şanslıydım yada şikayetlerden sonra bir tedbir mi aldılar ama gayet rahat bir filmdi.Daha yeni geldim filmden ve biraz kanamam var sadece. Yani evet yaklaşık 10 saniye süren şiddetli bir ağrı hissediyorsunuz ilacı verdiklerinde ama bu anestezisiz bütün çekimlerde bu şekilde. Gelelim ayrıntılara;
1. İnfertilite bölümü doktorlarından herhangi biriyle görüşüp rahim filmi çektirmek istediğinizi söylüyorsunuz. Adetin ilk günlerinde gidinki randevu haftaya alınsın ve yeniden giriş yapmak zorunda kalmayın. Antibiyotik, ağrı kesici ve ilaç reçete ediliyor.
2. Telefondan yada birebir röntgen bölümünden randevu alıyorusunuz ve çekim tarihinden 3 gün önce antibiyotiği kullanmaya başlıyorsunuz. Sabahleyinde ağrı kesici içiyorsunuz, operasyondan 1 saat önce. (ben kas gevşeticide içtim)
3. Randevu günü giriş yaptırıp işlem için beklemeye alınıyorsunuz.
4. Sıra geldiğinde operasyon yapılacak odaya yalnız girmek zorundasınız. Asistan doktor ve teknisyen yanınızda oluyor.
5. Soyunma kabinine geçip o mavi eteği giyiyorsunuz.
6. Daha sonra bir sedyeye uzanıyorsunuz ve film için spektrum takılıyor.
7. İlaç enjekte edildikten sonra yaklaşık 10 saniye süren bir ağrı başlıyor. Evet kötü bir ağrı ama kesinlikle katlanılıyor ve çok kısa sürdüğü için sıkıntı yaşamıyorsunuz.
8. Film bittikten sonra isterseniz soyunma odasında bekleyebilirsiniz, orada size olası kanama için bez veriliyor. Ki ben gayet iyiydim hamdolsun hemen çıktım dışarı.
9. Yaklaşık bir 10 dak sonra size filminizi CD ye yazıp veriyorlar.

Bütün bunlar olurken doktor ve teknisyen sürekli olarak beni rahatlatmaya çalıştı, lafa tutarak oyalamaya çalıştılar ve sakin olmam için sürekli olarak destek oldular. Allah bin kere razı olsun ikisindende. Ben çok araştırdım bu rahim filmi olayını, o yüzden ayrıntılı yazıp yardımcı olmak istedim. Rabbim yolunuzu açık etsin. Bu arada son olarak evet bunlar ücretsiz yapılıyor.
Merhaba bend gideceğim hsg icin alyans bilezik filan çıkarttıriyolar mi

Back
X